Bebeklerimiz ve Biz

yaz cnm dawid beckham:)))

ay soorma nimo
yılbaşı gecesi foto cekiniyoruz,adamlarımız tv'de secret defilesine bakıyo biz objektife:)))

ablam bugün hastaneye yattı..safra kesesini aldıracak..babam felan burda..bi kaç gün yoğun günler geçiricez..hayırlısı ile ameliyatını olup gelse..

[/B] teşekkür ederim bende öle umuyoruma.s.

kadişcim kız aynıyız vallaa
güvenipte bişey alamıyouz

yelizcimm annem avcılarda oturuyor hayatımm
derin mezular var o konudaa
aklıma geldikçe canım sıkılıyor

kızın 3 yaşına gelmesini bekliyorum açıkçası anaokuluna vereceim zaman beylikdüzü avcılar tarafına taşınabilirm, o zaman sadece alıp bırakıcazzaten, benim işimede yakın oluyor
sabah bırakıcam akşam alıcam, extrem durumlarda da annemler yada teyzemler alır
böylece ne yol parası veririm ne başkasının tantanasını çekerim daha ucuza kirada oturum en azından biraz iki yakam biraraya gelir bende rahatlarım inşallahh

bu adamların hepsi aynı serimi ne..benim kocada öle fıstık bi hatun görsün ağzının içine düşüyor..bende ne yapıyorum biliyormusununz eşim atv de adanalıyı seyrediyor orda mehmet akif alakurt var ( aramızda kalsın pek beğenmem aslında:)) ) o çıkınca tv nin içine düşer gibi yapıyorum ,biliyormusun bu adam türkiye güezli seçildi,ne kadar kaslı felan diyorum kafayı yiyor..

:) biz lost u izlerken bizimkide kıskanayım diye Kate in resmini koymuştu bende aynı akşam o uyurken Jack in resmini koydum açtığında süpriz olsun diye :)))))))))))))

Nimocum
buyur benim listem :)))))

Adrian Grenier
Milo Ventimiglia (kendisinin Kadavra filmindeki performansına da hayran kalmıştım)
Kimi Raikkonen
George Clooney-Pierre Brosnan(yaslı ama yakışıklı)
we tabiki tom cruise

mevcancım çok geçmiş olsun hayırlsıile çıksın ameliyattan canım

yahu dün düşün düşün bulamadım yawww
şu cemyılmazın zenci meslesini dile getirmiştim :))))))))
orda azcık ksıkanır gibi olduda

olmuyo böle dün dedim zati bende böle yakışıklıları göndercem maille kızlaradedim hediye niyetine
birbirlerine hediye niyetine foto gönderiyoda bunlarr

david güsel
bak jacki bende severim
iyi dediniz kız aklıma gelmemişti vallaa

ay tenzile çok güldüm hepsi öle victoria secret hatunlarını bakan kalıyo öle zaten :))))

bende azcık safmıyım neyim aa hayatım sen hepsinden yakışıklısın diyom nedense
yok akıllanacamda biraz geç olcak galibaa :)))

:) ay gülüyorum bu hikayelere yaaa ne komik oluyor değilmi :))))))
kıskandırmakda kıskanılmakda güzel şeyler dozunda olduğu sürece :)))))

Nimetcim dediğim gibi hayırlısı olsun güzelimm o zaman azıcık sıkıcan dişini bebişim..
az kaldı kızının 3 yaşına gelmesine..aslında şimdi bile bakacak kreşler var ama daha küçük Nil Melek.

Selam yasemin hoşgeldin yoktun epeydir..Nasılsın Oğlun nasıl..?

öyle tabi yelizcim herşey dozundaa
ama benimki şoka girebilir azcıkın
dünyanın en yakışıklı erkeği sanıyoda kendinii
dayanılmaz vahşi cazibesii var benim kocamaın :)))))))))))))))))))))

Sen baya şımartmışsın şekerim :)))))

Bende bakıyorum iyiden iyiye sinirleniyor hemen geçiyorum yumuşatma konuşmalarına:))

mevcancım çok geçmiş olsun canımmm benim annemde oldu safradan kolay gibi görünüyor ama zor annem için çok zor olduuu rabbim dermansız dert vermesin

berfeyi çok öp canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…