Bebeklerimiz ve Biz

ooo maşallah toplaşmışınız yineee

esmacım arda paşamıza çok geçmiş olsun canımmmm
exmavicem sende hoşgeldinn canım KK herkese yer var ne demekkk:)))

sevilcim benim yerime öpermisin kuzunu yerim onu dilleriniii cadı:)))))

nimetcim yaaa kış ortasında zor olurr allah yardım etsin canımmm yaaaaa

tenzile canım nasılsın derindemi uyumadııı benimkide aynıydı vallahi

bende haftasonu indirim fulyasına kendimi kaptırmadan bir kot aldım pull and bear 'dan ,
hemde 20 TL , deli indirim war kızlar duyurulur....

tenzilecim kriz evleri vurduuu vallahi ne zaman maaş alcağız diyee bekliyozz keşke gitsekte alsak bişeyler amaaa nerdeeee((((

exmavice aramıza hoşgeldin, ablana ne kadar benziyorsun resminde, benim kardeşim hiç bana benzemeez

ekinnazım allah yardımcınız olsun tatlım, krizin vurmadığı ev yok ki

kadişim biz iyiyiz çok şükür, yezdacık da iyidir inş

mavili, jege, soytarı, nimetim ve tüm arkadaşlara selamm

hadi ya sizde de mi aynı durum oldu
hay allah....

Aynen tenzile bende seninle aynı fikirdeyim ne kadar aktif olurlarsa o kadar açılıyor uykuları
test edip onayladım bende...

Dawid e bişey diyememde :) Victoria dan hiç haz duymam tercih meselesi tabi :))))

exmavice hoşgeldin aramıza güzel paylaşımlar diliyorum

valla sevilcim kapım her zaman açık istediğiniz zaman buyrun gelin

valla yelizim taşınmak dert, ev bul analş depozitosu , taşınma masrafı falan hayırlısı artıkgop-eyüp tarafı çok pahalı, kirayı, geç doğru dürüst marketi yok, heryer pazarı dahil ateş pahası ben böyle bir mahalle görmedim valla.
eskiden fatihte oturuyodum. valla elimde 3 kurşla istediğimi alıyor geziyorartı kenara koyuyordum. burada mümkün değil. napalım mecburuz kaynoş bakıyor diye

aslında beylikdüzü taralarında 350 milyona kiraya havuzlu site korumalı evler var, mecburiyetten bu tarafatayız

saol tenzileceğim allah bütün kiracılara ev nasip etsinn

ex mavicem sende hoşgeldin

tabiki şekerim zewk meslesi bunlar...
dawidde hem fikiriz ama :))))

Hülyacım sağol ben iyiyimde yezda geceleri çok mızmız uyutmuyo bizi malesf 3 gündür dişlerden muzdaripiz.

tenzilecim inşaat sektörüya bizim etkileniyoruz ister istemez şimdi şirket kapanıyo başka biryer açıyoruz ortak olarak taşınıyoruz maltepeden kartal soğanlığa ister istemez maaşlarda gecikmeler oluyor. eşiminde anı güvenipte bişeyler alamıyoruz vallahiii.

hoşbulduk kadişcim yezdaya sevgilera.s.

Hadi yaaa mecburiyetten demek Anacın nerde oturuyordu Nimocum,bilirim oraları inanılmaz pahalıdır.

Beylikdüzünde benim kuzenim ev aldı işine yakın diye çok güzel yayla gibi ev sıfır ve çok ucuza aldılar.
Aynı zamanda dediğin gibi kiralarda çok ucuz..
Hayırlısı olsun güzelim.

bak sen iremimeee çok akıllı bu kızzz
banyosunu yaptır güzelimin öpüyorum senide iremide hayatımm ademe selamlarr
ilkerden de selamlar var sana hayatım

saolkadişcim allah hepimizin yardımcısı olsun bu zor günlerde

çokomm canım nasılsın??

tenzilem güle güle giy hayatımm

yaw dün düşündüm düşündüm
şimcik kocilerin baktıkları böle güzel garular var ya victoria secret hatunları mesela
bana 2-3 tane yakışıklı erkek ismi söleyin bakem kıskandırıcam
masaüstüne koycam fotolarını :)))))))))

[/COLOR][/B]
hoşbulduk cokom bunu ablam söylüyoryerimseniben evet ikimizde benziyoruz özellikle gözlerimiz ikimizde eşşek gözlüyükkaydirigubbakcemile3arda ve berkay nasıllar sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…