Bebeklerimiz ve Biz

kızlar görüşmek üzre iki muhabbet edemedik kuzum istiyor bilgisayarı, öpüldünüz şekerler mutlu kalın...

hahahahah
ay bende koptummmm tenny

Bizimde bir sayıklama hikayemiz geldi aklıma...Fakrlı bir versiyonu :)))))))))))))))
Çatlamak üzereyim gülmektennnnnn
Bizimkine demişimki üstünü çıkar öyle gel.. :)))) beni kalkırdı bu kime üstünü çıkar diyorsun sen
vs vsss gecenin bir yarısı gülme krizine girdim 1 hafta bunun esprisini yaptım..ama kime dediğimi halen bilmiyorum :)))))))))))))))))))))

Nimom özletme kendini emi bebem öperim seni taş baby,
topicikteki bütün gacılar maaşallah tenzişin dediği gibi taş gibi maaşallah...

Sana dedim kocacım kime diyecem diyorum..oda yazın malum zaten şortla :)))
Ufff neyse bu kadar gülmek yeter :)))))))))))))))))))))

Sende öpüldün tenzilecim..

Sanada güle güle ayşecim bugün hiç konuşamadık seninle..

hadi ya
yelizcim ayak yapma hatırlarsın
ben kocanın yerinde olsam hipnoza götürrdüm seni:))))))

vallla canım zaten yaz malum nasıl yatılır..
daha neyi çıkarcam diyo kalk kalk daha neyi çıkarcam diyor...
Önce bir afalladım ne diyorsun hayatım dedim..Üstünü çıkar diye kime dedin sen diyor..yok öyle bişey demekdim diyorum dedin diyor..ee sana demişimdir o zaman kime diyeceğim dedim..
daha neyi çıkarcam ben diyor...kimdi o he kimdi o diyor :))) ay aklıma geldi karnım ağrıdı sessiz gülmekten... 1 Haftada her görüşmemizde evde telde, çıkarıyımmı üstümü dedi :)) Alem benim kocacım yaa :)

Yok kız valla hatırlamıyorum aşkol , neden saklıyım bişey görmedimki..
Sayıklamışım ama rüyanın R sini görmedim o gece işin ilginç tarafıda o ya zaten...
Neden niçin kim için sayıkladığımı bilmiyorum wallahi

Mücüm girmiyor artık canım... bazen evden bağlanıyor Ege cikden fırsat bulursa

Ayy yeliz ömürsünn yaaaaa

benim kocişte sabhları evden çıkarkennnn diyorum ben gidiyorum diyorki nereyeee :)))

nereye olcak işeee be adammmm adam unutuyo işe gittiğimi herhalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…