Bebeklerimiz ve Biz

kızlar oğlumu birz gezdirdim geldim babasına götürdüm hava çok soğuk değil bugün hava almış oldu bişeyler yedşrşp yatırdım bakalım yarın kalan uyukusunu uyusun diye,
nimocum gitmiş ben gelene kadar,
tenzişim gözün aydın şekercim anacınla babacın geliyormuş,
zehracım naber nasılsın,
kadişcim, yelizcim , edacım, deryacım, mavicem, mevcan, sevilcim daha da herkeslere selam tekrardan

Eda cım Herşey çok güzelmiş canım,Daha nice nice yaşlara inşallah sağlıkla sıhhatle..
öpüyorum meleğini( bu arada o şarkıyı eşimde bana söyler hep :) )

kız ayşegülüm burdayım daha güzelim gitmedimmmm

dümnürcüm bak benim damadıma cool heee.vay benim yakışıklı damadım, zeki damadım. e bırak olsun okadar çocuk derste öğreniyordur. bende öyleydin kaynoşuna çekmiş.

ampilin yanmıyordu bebiş gittin sandım,
Edacım valla harika herşey iştahım kabardı tariflere bakınıyorum ne yapsam diye :)))

İyi geceler kızlarrr kimse yok galiba öle bir bakayım dedim kızı yatırdım .
kızkardeşimde bende bugece oğluşunu yatırıyo oda bende bu arada bakayım dedim.

mutlu akşamlar kızlar..
nasılsınız bakalım..
Biz bir haftadır hastalıklarımızla uğraşıyoruz...
Albinam ilaçların yan etkisiyle ishal oldu..tabii pişikte...
İlacı kestik... bugün ishali durdu ama kusmaya başladı.. NE yerse çıkartıyor yavrum..
öksürüğü ve burun akıntısı geçti çok şükür.. Antibiyotiğe devam e diyoruz ama..
Yarın için randevu aldım Drdan tekrar...Telde durumu anlattım getir bakalım dedi...

Bende tam iyileşemedim öksürüğüm ara ara devam ediyor.. Ama kuzumun hasta olması daha çok üzüyor beni..

Herkese günaydın ; güzel huzurlu mutlu sağlıklı bol bereketli bir gün diliyorum.

Nasılsınız bakalım.?

Zeybennepcim bende seni merak ettim canım,antibiyotik ishal yapıyor canım ewet,çok geçmiş olsun
ikinizede belki dr u şurubunu değiştirir başka bir şurupla tedaviye devam eder.Allahdan acil şifalar diliyorum sizlere bütün hastalar.

Günaydın güzel günler olsun hepinize

zeybencim canım ya hala iyeleşemednmi albinada aynı canım yaaa ne çabucak iyileşirsin inş. acil şifalar canım.

yelizcim sanda günaydın deno nasılll bakalımmm..

kızlar esinti hiç gelmiyo yaa acaba pc falanmı arızalı inş. kendiside oğluşuda hata falan değildir.
haberi olan varmı merak ettim.

canım ya düzelmedimi hala yavrum yaa
acil şifalar diliyorum bebeğümm.
sende kendini ihmal etme canım iyi bak kendine
haberdar et canım.inşllah düzelmiştir albinaaa

herlede günaydınlar kızlar.
iyi bir gün diliyorum hepinizeee

kadiscim benim bir bilgim yok esinti hakkında
zati fazla takılamıyordu buraya canımmm
yoktur bişii inşallahhh

kızlar bu ay aşure ayı değilmii
bir arkadaşımın tanıdığı bir hoca var
arkadaşlardan 3- 5 kuruş alacakmışsın evine getirecekmişsin o parayı
o yıl içinde para sıkıntısı çekmezmişsinn.
denemekte fayda var dimii.

canım çok geçmiş olsun hay Allah yaa kıyamam kuzuma acil şifalar diliyorum Zeynepcim...

günaydın kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum,
Kadiş,
Zeynepcim günaydınlar
Zeyno o nasıl şeymiş hiç duymadım kıs,
aşureleri ne zaman yapıyorsunuz kızlar?

günaydın kızlar....
dün bi cee diyip kaçtım canım hiç yazmak istemedi...çok miskindim dün...
kuzum ve ben iyiyiz şükür.artık ayakta sallanmayı bırakıyoruz..yanına yatıyoruz...öyle uyuyor prensesim......
geçmişe de bakamadım....
ama yelziciğim senin yazını gördüm canım...
şirket yalakası ddeğil mi hepsi aynı bunların..bi tanede bizim burda vra..onun yüzünden bayramda işe gelmiştik...
en azından yarım gün bitanem ben hep böyle teselli ediyorum kendimi...
yoksa işe gelmek gün geçtikçe işkence...her sabah ağlıyor arkamdan...
akşamları da ilgilenmiyor fazla benimle.aynı nil gibi..bi süre sonra alışıyor...paçamdan ayrılmıyor...eve gelincede hep dip dibeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…