Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın kızlar...
Bizde bugün erkenciyiz babamız işe biraz geç gitti bizde onunla kalktık hepbirlikte kahvaltı ettik. Daha doğrusu irem yedi biz onu izledik tam biz yiyecektik babasının ekmeğini benim çatalımı aldı kendi portakal suyunu döktü harala gürele derken ne yediğimizi anlamadık bile...,
Zeynepcim çok geçmiş olsuz tez zamanda acil şifalar. İnşallah yeni ilaçları ile biran önce iyileşir.
İrem bu aralr çok düştü bana sürekli kucağımda olmak istiyor. Kimselere gitmiyor. Biri almak istese benim annem benim annem diye basıyor yaygarayı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Sürekli kucak istediği için felaket boynum ağrıyor. Boyun düzleşmesi vardı bende sanırım ilerledi sırtımdan enseme boğru resmen damarlarım çekiliyor. İlk fırsat da dr. gitmem lazım daha fazla ilerlemeden.

Evet arkadaşlar aşure bugün girdi. Bugün evine 7 parça birşey alırsan bütün yıl evin bereketli olur derler. Bende öğlen çıkıp alıcam birşeyler. Hafta sonuda aşuremi yapacağım tabi annemle. Kendim daha beceremiyorum. Malum malzemeleri biraz cafcaflı kıvamınıda tutturmak zor. İsteyenlere kargo yapabilirim.
Eeeee evinde bekarı olanada yapmak sünnet derler. Bizimde gelinlik genç kızımız var.hihoyyytkaydirigubbakcemile5

günaydın Elif,
günaydın Sevilcim
demek sizde geç kalkıyorsunuz normalde bizim oğlan hepimizden önce kalkıyor süt içiyor sonra kalkıp kahvaltı hazırlıyoruz apıyoruz beraber babamız öyle işe gidiyor hergün böyle bu...
bu arada yeni yeni şeyler duyuyorum 7 parça derken ne gibi şeyler Sevilcim
bende hafta sonu eşim evdeyken yaparım artık kendi başıma becerebilyorum mecburen çünkü yardım edecek kimsem yok :)))

Sevilcim bayılırım aşureye ımmmm istanbulun niresindesin kısss gelim yiyim yawww. allah kabul etsin şimdiden iremciğide öp canım yerimeee benim kuzuda akşamları beni görünce başkasına gitmiyo kapıdan girince görüyor hemen gelip dizlerime sarılıyor üstümü çıkarana kada gözyaşları sel oluyorrr akıyorr dayanamıyor hemen alıp emziriyorum cadımı :))))

ayşegülcüm sen nassın aliş iyimi .
elifcim sanada kolay gelsinnn

Son düzenleme:

Aşurenin içine girecek 7 çeşit şey pirinç, şeker, nohut, kuru fasulye, buğday, fındık, ceviz, üzüm, kayısı vs.
Şimdiden Allah kabul etsin canım.

İstinye tarafında oturuyorum Kadişcim. Buyur gel başımın üstünde yerin var. Tabiki kuzunla beraber...
Sen ne tarafda oturuyorsun tatlım???

kartalsevil .!.:
İstinye tarafında oturuyorum Kadişcim. Buyur gel başımın üstünde yerin var. Tabiki kuzunla beraber...
Sen ne tarafda oturuyorsun tatlım???

sağol canımmm birgün yolumuz düşerse seve seve gelirim
pendikteyim bennn sen istanbul girişinde ben çıkışındaaa kızzz :))))))

Hoşgeldin drydeniscim kızz böle uzun oliy ismi nedirrkiii onu yazsakk bacummm

bu arada kuzun nasıl sabah resimlerine baktım çok tatlı maşallahhh adı neydi kuzunun

heee ya silmişler takvimler gittiii anlamadımmm.eee diğerlerininki niye duruyoooo pekiiii

Bugün Hicri takvime göre 10 Muharrem yani "Aşure günü"dür. Aşure günü içerisinde pek çok önemli hadise meydana gelmiştir.
Bu mubarek gunde asagidaki sunnetleri ihya etmenin cok sevapli oldugu belirtilmistir.
- Asure gununde ve birgun oncesinde veya sonrasinda oruc tutmak (6-7 veya 7-8 Ocak)
— Orucluya iftar ettirmek (Illa yemek yedirmek manasinda degil, bir hurma ile de olsa orucunu actirmak)
-- En az 10 kişiye selam vermek (Bu mümkin değilise 1 kişiye 10 defa selam verilebilir)
— Sadaka vermek
— Hasta ziyaret etmek
— Gusul abdesti almak
— Aile efradi için aış veriş yapmak (eve erzak alınırsa bir sene boyunca evde bereket olur)
— Fakir fukara ve Yetim sevindirmek
Ramazan ayından sonra en faziletli oruç (ayı) şehrullah olan Muharrem ayıdır. Farz namazdan sonra en efdal namaz da gece namazıdır.

ilk ilgilenen bendeniz oldumhihoyyyt
bayıldım fotolara:lepi:
muhteşem güzellikte ve tatlılıkta bi kız olmuş bu sıpaaŞeniz
butlarından ısır benim yerime cnmmmmmmmmm

Eda cım Herşey çok güzelmiş canım,Daha nice nice yaşlara inşallah sağlıkla sıhhatle..
öpüyorum meleğini( bu arada o şarkıyı eşimde bana söyler hep :) )

ampilin yanmıyordu bebiş gittin sandım,
Edacım valla harika herşey iştahım kabardı tariflere bakınıyorum ne yapsam diye :)))

Buraya yazdığınız ve fotoğrafların altına yazdığınız güzel dilek ve yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum a.s.

Yılbaşı, doğum günü, Asya'nın uykusuzluğu derken pestilim çıkmıştı. 3 gündür geç kalkıyorum çokta iş güç yapmıyorum. Bugün evi bir süpürüp, ütü ve yemek yapacağım sadece. Herkese güzel bir gün diliyorum.

zeynep'çim kuzuna geçmiş olsun, hastalık bir gelince maalesef gitmiyor. Şükler olsun bizde yeni kurtulduk ama sürekli tetikteyim, aksırsa aklım çıkıyor. Sizede acil şifalar

Tenzile'cim güzel doğum günü mesajın için çook teşekkür ediyorum canım. Gözünaydın diyorum ve bizimkilerin ellerinden öpüyorum, selamlar.

Aşure günü gelmiş ne güzel, kızı olanların aşure yapması gerek derler eee malum artık benimde yapmam gerek (ama nasıl). Bugün bende eve aşurelik alayım, yapanların Allah kabul etsin.

Kızlar ya size anlatmayı unuttum ben :)
geçenlerde dışarıdan gelir gelmez wc ye gittim kalktığımda telefonumun cebimde olduğunu farkettim,sifona bastım telefonuda cebimden aynı anda çıkardım dertkennn elimden düştü ve gitti :) güliyimmi ağlıyımmı anlamadım
o kadar hızlı olduki olay ilk başta şoku atlatamadım :) giden telefonamı üzileyim numaralaramı karar vermedim..?? Sizce hangisine üzülmeliyim :))))

İkisinede üzülme bebeğim.:1hug:
Başının gözünün sadakası olsun diyelim. Arkadaşlarından birer ikişer toplarsın numaraları tekrar. Eskiden telefon defterleri vardı negüzel. Bu teklojik aletler çıktığından beri çok şeyi unuttuk artık.
Aynı olay bundan 6-7 sene önce benim başıma gelmişti. Hemde alalı daha 2 gün olmuştu. Telefon gitti 6 ay taksit ödedim... lülülülülülü

Sevilcim sizdeki yemek muhabbeti bizdede aynı,deniz açda olsa tokda olsa oturmak istiyor bizimle masaya,ne diyor nede yediriyor..döküyor saçıyor :)) alem bunlar,demek benim annem diyor irem kız
ne güzel canım tadını çıkartın ev olmanın..bende dün akşam denizi uyutuyorum yanına uzandım
bana iki koluyla sarılıp "Annem Benimmmm" demezmi..içimin yağları eridi resmen..
Sevgi pıtırcıkları bunlar ya

herkese selammm, dönem sonu olduğu için çok yoğunum bu günlerde, sınavlar, ödevler, not girişleri çok zamanımı alıyor, kk ya pek giremiyorum

arda da eve gidince kucağımdan inmiyor, bu arada oğluşumun yedinci dişi çıkıyor, dün gördüm, huysuzluğu diştenmiş

herkes iyidir umarım, tüm tatlı anneleri ve meleklerini öpüyorumm

Saol sevilcim bende aynen öyle dedim,başımın gözümün sadakası olsun :)
Seninki daha acıymış canım yaa.. :)))))))
Aslında bütün operatörlerin yedeklemeleri var ama hep üşendiğimden yapmadım..ders olsun bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…