- Konu Sahibi DreamLover
-
- #11.281
günaydın Elif,
günaydın Sevilcim
demek sizde geç kalkıyorsunuz normalde bizim oğlan hepimizden önce kalkıyor süt içiyor sonra kalkıp kahvaltı hazırlıyoruz apıyoruz beraber babamız öyle işe gidiyor hergün böyle bu...
bu arada yeni yeni şeyler duyuyorum 7 parça derken ne gibi şeyler Sevilcim
bende hafta sonu eşim evdeyken yaparım artık kendi başıma becerebilyorum mecburen çünkü yardım edecek kimsem yok :)))
Sevilcim bayılırım aşureye ımmmm istanbulun niresindesin kısss gelim yiyim yawww. allah kabul etsin şimdiden iremciğide öp canım yerimeee benim kuzuda akşamları beni görünce başkasına gitmiyo kapıdan girince görüyor hemen gelip dizlerime sarılıyor üstümü çıkarana kada özyaşları sel oluyorrr akıyorr dayanamıyor hemen akıp emziriyorum cadımı :))))
Canımcım İstinye tarafındayım. Mutlaka beklerim başımın üstünde yerin var. Tabi kuzunla Sen nerdensin???
ayşegülcüm sen nassın aliş iyimi .
elifcim sanada kolay gelsinnn
kartalsevil .!.:İstinye tarafında oturuyorum Kadişcim. Buyur gel başımın üstünde yerin var. Tabiki kuzunla beraber...
Sen ne tarafda oturuyorsun tatlım???
ilk ilgilenen bendeniz oldumhihoyyyt
bayıldım fotolara:lepi:
muhteşem güzellikte ve tatlılıkta bi kız olmuş bu sıpaaŞeniz
butlarından ısır benim yerime cnmmmmmmmmm
Eda cım Herşey çok güzelmiş canım,Daha nice nice yaşlara inşallah sağlıkla sıhhatle..
öpüyorum meleğini( bu arada o şarkıyı eşimde bana söyler hep :) )
ampilin yanmıyordu bebiş gittin sandım,
Edacım valla harika herşey iştahım kabardı tariflere bakınıyorum ne yapsam diye :)))
kolay gelsin Edacım :))))
allah kabul etsin edacımm .
edacımmm tenzileyle akrabalığın varmıı seninn
Kızlar ya size anlatmayı unuttum ben :)
geçenlerde dışarıdan gelir gelmez wc ye gittim kalktığımda telefonumun cebimde olduğunu farkettim,sifona bastım telefonuda cebimden aynı anda çıkardım dertkennn elimden düştü ve gitti :)güliyimmi ağlıyımmı anlamadım
o kadar hızlı olduki olay ilk başta şoku atlatamadım :) giden telefonamı üzileyim numaralaramı karar vermedim..?? Sizce hangisine üzülmeliyim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?