Bebeklerimiz ve Biz

oğlum tırnaklarını kestirmiyor uyurken kesiyim dedim uyandı şimdide mızmızlanıyor tabii uykuyu alamadı yeni yatmıştı (( offf çok huysuz oldu bu aralar ne yapacağımı şaşırıyorum

Deryacım hoşgeldin nasılsın?
exmavce sorun hallolmuş sevindik hoşgeldin tekrardan,
soytarıcık üzme kendini hayırlısı olsun hakkında canım, deniz nasıl?
bebişin çokkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı yerim onu bennnnn çokta şeker çıkmış bu şekerligini kimden almış aceb:1rolleyes: binkereallah saklasınhihoyyythihoyyyt

geçti artık kadiscim bir kere konuştum daha konuşmam...

Mavicecim ve exmavicecim(sen söylemeseydinde resminde ve nikinden anlardık zaten :) )
Tatlıya bağlanmasına sevindim canım konunun..
öpüyorum ikinizide..

teşekkür ederim canım ilk anda üzülsemde şimdi herşeyin yoluna girmesi mutlu etti bizde seni öpüyoruza.s.a.s.a.s.

selam kızlaaarrr
napıyorsunuzzz
bir yoruldum bi yoruldumm
sabahtan öğlene kadar benim boya mutfağını düzenledik ellerim simsiyah oldu

sonrada denetleme için toplantıya girdikk

sizler naptınız bakemmmmmm

canım görünürde bişey yok ama bilmiyorum oyuncaklarını filan sinirlenip atıyor iki eliyle kafasına şlap şlap vuruyor bu ne sinir anlamadım valla delüü oğlan yaaa...

hoşgeldin nimom demek arap bacı oldun, öpiyimmi seni :))

yaa çok hoşuma gitti bunu nasıl hareketli avatar yapıyorlar ki acep?

heeee 14 kuşu tenzilede bugün gelmemişş.)))))))))))))
ayyyy ayşeglcüm one kızzzzzzzzzzz :)))))

selammm be geldim ama keyfimle geldimhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

az önce eşim aradı bugü sabah hastaneye gitmişlerdi hastanede bir yakınımız vardı o saolsun yardımcı oldu bir gün önceden sırasıı felan ayarladı başhekşm yardımcısıymış kuzumu muaye eden doktor film ve iki tane kan tahlili istemiş tahlilleri temiz çıkmış enfeksiyon felan yok demiş tertemiz demiş ancak ciğerlerinde çok az bir miktar balgam var demiş o da önemli derecede bir şey değil demiş .... nasıl rahatladım nasıl bir yük kalktı üstümden anlatamam... allaha şükürler olsun.....

ayşegülcüm sanırım dişlerinden olsa gerek alişimin huysuzluğu... öpüyorum datlı kuzunu ne tatlı olmuş imzan balım maşallah

yelizcim siz anlamışsınızda aynı ip adresi olunca yönetimin eccük kafası karışmış aslında ayşegülün dediğide doğru suistimal edenlerde vardır mutlaka aman neyse canım sonuçta çözümlendikaydirigubbakcemile2

pıtırcık dünürüm neydin kıs gelinim nasıl bakem Şeniz

14 kuşu 15 kuşu oldu sanırım artık

kızlar herkese kocaman opucukle

annecim we babacım geliyor istanbuldan,cok mutluyum

mavicem çok sevindim kızzz bakk süper vallaaa

ayşegülcüm canım hayırdır yaaa ne oldu alimeee
allah allah şaşırdımm

kadişim , dryedenisim, yelizim, napıyonuz

dünürüm sevindim kuzunun iyileşmesine. tez zamanda iyice düzelir inşallah. bak tahlillerde iyi çıkmış. artık dert etme leyyyyyyyyyynnnnn
çağan nasıl bide ondan haber ver bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…