Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar
kayınvalidem yoktu, yeni geldi
zeynep uyudu
kızıma sulu köfte yediricem bugün, pişiriyorum şimdi
umarım severek yer, içine patates ve havuç dışında bi tane de orta boy kereviz ekledim

siz nasılsınız kuzucuklarımız nasıl?

bidenem çok sevindim bişiyciği yokmuş çok şükür yakışıklı delikanlınınkaydirigubbakcemile5:lepi:

Selam kızlar
Dün sular kesildiği için kuzuyu yıkayamadım. 1 saat önce yıkadım yatırdım. Evi topladım küçük hanıma yemek yaptım. Kahvemi aldım oturdum pc nin başına birde şöyle çikolatalı bir pasta olaydı tam süper olacaktı.
Mavicem çok sevindim paşanın iyi olmasına inşallah o balgamıda tez zamanda atar.
Yelizcim iş olayına üzüldüm. Vardır her yerde öyle bir kaç sivri ne yapacaksın yinede şükredelim bir işinin olduğuna.
Ayşegülcüm kesin diştendir o huysuzluk, birde çocuklar eve kapanıp kalıyorlar bazen 2-3 gün anne babadan başka kimseyi görmüyorlar eee doğal olarak buda sinir yapıyor kuzularda. Hayırlısı ile yaz bir gelseydi eski neşeleri geri dönerdi.

benim böcekkk beni taklit ediyor. yüzüne bakıyorum gözlerimi kısıp gülüyorum oda gülüyor. gece uyumadı. hacı yatmaz aldıydık. deniz atı şeklinde. boyutu büyük olunca korktu ağlamaya başladı bana sarılmaya. bana sımsıkı sarıldığı için hacı yatmaz deniz atına teşekkür ettim.
birde banyo yaparken sudan korkuyor çıkmak için bana sarılıyor.kurtar der gibi.. banyo yaptırmayıda hacı yatmazıda seviyorum.. kızım korksa bile.
dünürüm yaaaaa gece uyumuyor böcekk.. ağlıyor. beraber yatmak istiyor.. oysa doğduğundan beri kendi yatağında yatıyordu. geçen gün ağladı diye bi kaç defa yattım. yani kendi yatmaya alışsın diye. yanına uzanıyorum. önce ben uyuyorum sonra benim kızz... eee bir agün derken iki gün derken bi haftadır herifi sallamışım.. neyse akşam yatırdım yerine adamın yanına gittim. vırraaaaaaaaaak bi çığlık. kız uyandı sabaha kadar koyun koyuna uyuduk.. birde gittimi diye bakıyor eliyle yokluyor beni.. zilli... ee doğru dürüst uyuyamadık yani. sabah da mama yapcam basıyor çığlığı.. bağırıvermişim. ne istiyorsun kızım diye... kucağımda kız. bırakamıyrom. kucağımdayken aşağı eğiliyor onu mu tutayım mamamı hazırlıyayyım. benim adam da bana bağırıyor ne bağırıyorsun çocuğaaaaaaaaaaaa ne anlar ooo.. k... kaldırıpda gelip bakmıyorda yattığı yerden bağırıyor. sinir oldum ya.....öyle işte.. bende geceler böyle. günler deli müşterilerle uğraşmakla geçiyor. binbir türlü insan var.. vs vs.. yoğun stresli .

selam herkese mutlu güzel bi gn diliyoruma.s.a.s.

cnm hoşgeldin, mavicemizin güzel ve tatlı kız kardeşi, resimlerden tanıyoruz seni bi hayli
oğlum tırnaklarını kestirmiyor uyurken kesiyim dedim uyandı şimdide mızmızlanıyor tabii uykuyu alamadı yeni yatmıştı (( offf çok huysuz oldu bu aralar ne yapacağımı şaşırıyorum
ayşegülcüm bende tırnak kesemiyorum daha doğrusu çok zor oluyo, dikatini başka yöne çekip kesmeye çalış cnm, eline çok sevdiği bişey ver ya da son çare seyerediyosa reklamları aç 2 dk k alığına

selam kızlaaarrr
napıyorsunuzzz
bir yoruldum bi yoruldumm
sabahtan öğlene kadar benim boya mutfağını düzenledik ellerim simsiyah oldu

sonrada denetleme için toplantıya girdikk

sizler naptınız bakemmmmmm

dünürüm meleğim nilim nasılsositososito
denetlemen nasıl geçtisengözlerimebaksanab

ya sizin şirkette de amma çok denetleme oluyo bu ne yaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

bu arada tenzile gözün aydın cnm, annen ve babana kavuşuyomuşsuz:teytey:

mavicem çok sevindim canım kuzunun birşeyi olmamasına hadi gözün aydınn

tenzilecim gözün aydınnn canımmmm yaa pamuk helvanda kavuşuyu annneyle dedeye:)

drydenizcim iyiyiz işte ben iyiyimde kuzu dişlerden sıkıntılı biraz azılar geliyor zorlanıyoruz geceleri

nimocum sağol bacummm sen nassın nil nasıllll

zezom sen nasılsın zeynoya afiyet olsunnn canım benimkide sevrek yiyo sulu köfteyiii

bende yediriyorum benimkine sulu köfte... he he he.. iki tane sulu köfte, suyu, patatasi, süper yiyo valla

Tenzilem gözün aydın hayatım...
Ne zaman geliyorlar...

Mavicem çok sevindim canım bi sorun olmamasına.şükür...

valla dünürücm benim denetleme işim bitmez bacım
müşteri alacaz diye binbirtürlü oyun yapıyoz takla atıyoz valla

ayy drycim bende benim kızımbana sarılsa diye gözünün içine bakıyorum valla

dün akşam gittik gene hanfendi babannesini eteğine yapıştı bendne kaçıyor gel kzıım sarılayım diyorumeeeeeeeee diye basıyor çığlığı
kaynoş dörtköşe tabii zavkten ya diyo alınma amabu daha görünenin ucu dahada yapacak diyo
bende tabii sinir küpü

dünürüm zeynom nasılll?? damadımansıl?

kadişm anlattığım gibi işte yaa
tenzilem allah kavuştursun şekerüm ooh anayla babayla süper

yaw gidip sarıldığı adama bak yaaa

babası artık ikna etti falan babaya sarılıyo ama zilli, git anneyi ööp srıl falan dedi işte geldi böle gözler faltaşı gibi açık çekine çekine geldi öptü sarıldı

sanki çocuğu dövüyoz ediyoz gören vallahi bu korkuyo senden der

moralim bozuldu ama iyiyim haftasonu olunca değişiyor allahtan

sevilcim şifa suları olsun canımm
bensiz kahve içerisn haaaaaaaaaaaa
bana pasta demeyin uleennnn

sevilim kuzuya sıhhatler olsun, güle güle kirlensin cnmmm

bende içtim şimdi kahvemi zeynep uyurken, bi arkadaşım uğramıştı

valla drydenizcim benim kuzuda suyu çok severdi, 1--2 aydır çok zor sokuyorum suya, o kaçıyo ben yakalıyorum mücadale içinde yıkıyorum anlıycağın
yatma olayına gelince eşim salonda yatıyo artık, bizde zeynoşumla beraber yatar olduk 1 haftadır
kıyamıyorum çünkü uyku tulumuda giydirsem sürekli üstü açık yatıyoo
bizim eve bi gece bekçisi gerek valla
eşim, emir, zeynep üstleri örtük uyuyamıyolar nedense, ben gece boyu gezip hepsinin üstünü örtüyorum

iyiyim danam vallaŞeniz
2 kat giydim, aslttan üstten, oturuyorum pc başında
zeynep te halen uyanmadı maşallah diyim hemen
laksın yemeğini yedircem
yemekteyiz programını bekliyorum sengözlerimebaksanab
kaçırmayım diye bekliyorum bi yandan da:jeyyar:

nimetçim çocuk hafta sonu düzeliyo hafta içi niye yapıyooo anlamdım şüpheli bir durum kaynoşmu öğretiyoo kızzzz:))) acepppp

cnm hak ver biraz kuzuna ne yapsın:teselli:
akşama kadar babanneyi görüyo,
haftasonları seni daha fazla gördüğü için hemen alışıyomuş işte :lepi:
cnm işte çalışmaını bi zorluğuda bu
olsun zamanla herşey yoluna girer umarım:Saruboceq:
melek de anlar ya hanya yı konya yı biraz daha büyüsün aklı ersin herşeye dur bakalımsengözlerimebaksanab

damadın da gayet iyi
ama çok havalarda
okumayı falan herkesten önce öğrendiği içinkaydirigubbakcemile5
ve sınıf başkanı olduğu için cool takılıyo bu aralarkafamçokkarıştı
havasından geçilmiyo
ders falan yapmak istemiyo, biliyorum ben bunları çocuk oyuncağı diyooCADIARZU
ama ben havasını alıcam yakındakötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…