Bebeklerimiz ve Biz

selam ben geldümmm yahu bana gün yetmiyor artıkın yaaa

maşallah dünden beride bakmadıydım ama döktürmüşünüz yaw oku oku bitiremedim

ekinim vallahi ben aşureyi çok severim bayılırım çok da güzel yaparım övünmek gibi olmasında beklerüm hepinizi ama gelmezseniz üzülmeyin ben sizin içinde yerim walla... :roflol:

zeynebim düşünceli arkadaşım benim saol bidenem öksürük hakkında bilgilendirme için

vallahi okadar çok araştırma yaptım ki bu ve bunun gibi pek çok yazı okudum netten çok saol bidenem allah korusun hepimizin yavrularını dermansız dert vermesin rabbim:Saruboceq:

Ayy sağol canım düşünmen yeter kısss pembe olsunnnn teyzesiii :)

naz ne kadarlık ekincim kaç aylık şuannn resimde büyük görünüyo acaba fotodanmııı

hoşgeldin mavicemmm nassın bacummm eskisi gibi yoklamada almıyonkiii bundan sonra ben alacamm

maviceeee : gelmediii yokkk kaytardı diye yazacammm oğluş nasıl olduuu canım

Dünürüm güle güle kullan ne renge boyadınn kıss dün sölüyordunn
kocişin beğenecekmi bakalım:)))))))

karemel rengıne boyadım guzel oldu erifim bugun göremıcek nöbetçi yarın aksam görcek ayrıca yarın mısafırde gelcek bana yavas yavas yapmaya calışıyorum efeden nasıl olcaksa

Zeynepcim ellerine sağlık canım ama ben mankenine bayıldım birde benim kızım poz vermiyor diyordun. ağzını burnunu yanaklarını o tombik parmaklarını yerim ben öp kıs yerime içim kaynadı birde :)
Mavicem oşgeldin balımmm nerelerdesin ya özlüyoruz seni ihmal etme bizi..

Dreamcimde gelmiş bir yorum yapıp kaçmış aşkolsun olmuyor böyle

Bir küsücem size bende uğramıcak artık topiğe..nasıl oluyormuş görün bakalım

vallahi kadişçim sorma buaralar biraz dağıldım be yaaa yaz canım benim hakettim sankim biraz.... nasılsın canımcım yezda sultan nasıl bakalım

sibelcim saatler olsun canım güle güle kullan benimde hem görünüm hemide psikolojik olarak kuaföre itiyacım aslında ama bu sıkıntıda en son para ayırabileceğim olay o maalesef

aman diyeyim yeliz sakın sen kaçma bir yerlere zati toipk darmadağın birde sen bırkatınmı toparlayamayız nasılsın canım denomuz nasıl

sağol canımmm iyiyim yezda sultanda geceleri mız mız işte cold-mix damlasından aldım o rahatlattı biraz işteee.

Valla canım sıkılıyor yaa...
bir umutla ooh şimdi kızlar toplaşmıştır diyorum geliyorum yazan kaçmış ...
Deli nimoda uğramadı bugün neşemi yerine getiriyor çatlak hatun :)

Saol canım iyiyiz çok şükür Allah'ıma.Bir yaramazlığımız yok.
Azsonra çıkıcam bende

Size doyum olmuyor Güzel annelerim

öpüyorum ve hepinize mutlu neşe dolu bir akşam diliyorummmmmmmmm
Esenkalın anacım

canım tam konuya vakıf olamadım ama bir cep tlfnu muhabbeti var seninle ilgili hayırdır çalındı felanmı yoksa

kızlarrr herkes kaçmış,
Zeynepcim çok güzel olmuş ellerine sağlık fıstıkda çok datlu ayrıcana maaşallah...

Kızlar efe uyandı bende cıkıyorum bışıler yedırıp oynamam lazım çok uyudugu ıçın ben uyandırdım benı dövuyor resmen uyandırdım dıye

Ayy sağol canım düşünmen yeter kısss pembe olsunnnn teyzesiii :)

naz ne kadarlık ekincim kaç aylık şuannn resimde büyük görünüyo acaba fotodanmııı
canım benim ipini alıp hemen başlarımm pembiş pembiş çok yakışırr
canım naz 20. ayına girdi
slm kızlar nasılsınız bende bugun sacımı boyattım
efeyle bır gıttım çok guzel durdu benı uzmedı hıç
güle güle kullan saçlarını canımm

şapka atkı taktım ya dışarı gidicez sandı yavrum dur seni resim çekiyim dışarı gidicez dedim
yavrum güzelce poz verdi.sonra hadi didelim diyor.üst kata çıkardım komşuya
öptüm bilen teyzesiii:ecrin_bebek:

iyi akşamlar kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
bugün dediğim gibi gittik Dr.
1-2 ilaç daha ilave etti. antibiyotiğe devam yine. ishal yapan şurup tamamen kesildi....
ama bugün kusmadı kuzum.. ishalide baya geçti ama çok fena pişik oldu yavrum.. bepanthen verdi dr. inş fayda eder..

sürekli kucağımda yavrucum.. önceki düzenimizden eser kalmadı..Bugün uykusu olduğu halde hiç uyumadı gündüz..tabi uyumayıncada çok huysuzluk yaptı..şimdi uyudu kuzucumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…