Bebeklerimiz ve Biz

günaydın ekimcim afiyet olsun canım naza kuzunuda allah zihin açıklığı versin yarıyıl tatili gelmedimi okulların ne zaman tatil olcaklar

ayşegülcüm amin canım önce herkese içinde rabbim bize ev almayı nasip etsin

Günüm hiç güzel başlamadı
Zorunlu olarak tüm personele ocak ayında 6 gün şubat ayında 6 gün olarak izne çıkartıyorlar..
Çok moralim bozuldu çok.
Allah ım yardımcımız olsun.Ne yaparız biz hiç bilmiyorum.

yelizcim tabiki ücretsiz olucak dimi canım neden 6 günle sınırlama getiriyorlar pekii canımmm
inş. düzelir yaaa yoksa insanlar mahvolucakkk işsizlikten

günydın kızlar...
umarım gününüz güzel geçer demek istiyorum ama yelizim kötü başlamış güne...
allahım yardımcınız olsun canım..umarım herşey daha da kötüye gitmeden durumlar düzelir...
allahım herkesin yardımcısı olsun..bizim durumlarda kötü şirkette ama öyle izne falan çıkartmazlar bizi.tam tersi daha çok çalıştırıyorlar...
biz kızımla iyiyiz çok şükür...
aynı bi değişiklik yok işte...
kaç gündür yazasımk yok kendi kendime sıkılıyorum bunalıyorum..elimde işler de var..sadece okuyorum yazılanları...
kendinize dikkat edin kızlar...

Yelizcim sıkma canını hayırlısı olsun inşallah düzelir işler Allahım ülkemize bolluk bereket versin, savaşlar son bulsun inşallah...

Sibelcim selam kolay gelsin aferin Efeye ne güzelde yatmış içiyor keyifli keyifli,
kardan adamda iricene ya yıllardır böyle kar görmüyorum kış ayında memleketimde olmak var mis gibi havası karı ama nerdeeeeeeeeee...

cnm memleketın neresı bende memleketımde hıç kar görmedım dıyebılırım ızmırde sımdı gördum çok heyecanlandım ve sevındım oglum bıle gecelerı uyumadı habıre pencereye gıdıp agladı kar delısı oldu nasıl sevınıyor görceksınız

benim Bolu Mengen hayatım gerçi şimdi eskisi gibi kar olmuyormuş ama yinede buralara bakarak çok oluyor diyebiliriz...

slm kızlar
kimsecikler yok topikte
pazartesi günü döndüm istanbuldan.berra beni çok özlemiş ama inanılmaz hy değiştirmiş.herşeyi ağlayarak yaptırıyor,yemek yemiyor,uyumuyor.bakalım eski düzene nasıl kavuşacağız.
ayşeglcüm erken kalkması daha iyi değilmi alişimin.berra da eskiden 7 de kalkıyordu bende şikayet ediyordum ama şimdi tüm gece sallanarak uyuyor,4 gibi kalkıyor 6 ya kadar süt içiyor oyun oynuyoruz.sonra uyuyup sabah 10 gibi kalkıyor.beslenme düzenimizde bozuluyor bana göre.

yelizcim üzülme canım ya.en az zararla atlatıcaz inşallah bu günleri.benim eşim bir aydır evde.ocak ve şubatta da birer hafta çalışıp yine evde olacaklarmış.o kadar çok bunaldım ki.maddi sorunumuz yok allaha şükür ama ne bileyim ben çok bunaldım.tam ev alma niyetindeydik.ocak ayında büyük bir kısmını tamamlarız diye düşünmüştük ama işler böyle olunca bu düşüncede bir kaç ay hayal olarak kaldı.

hoşgeldin Semihacım kıyamam nasılda özlemiştir annesini Berram nasılsın neler yaptın?
yok canım şikayet değilde yani başka bebişler nasıl o kadar uyuyor ona şaşırıyorum sadece zaten normalde erkende kalksa bizimkide 6-7 de süt içiyor sonrada hemen kalkmak istiyor

kızlar herkese merhaba... güzel bir gün diliyorum. kuzularınızın resimleri çok güzel çıkmışşşş.. maşallah onlara.
kızzzz ne güzel o bere ile şapka... ne garular var yaffffffffffffffffffff marifetli... ben malesef .... şu aralar kolumu kımıldatmak bile istemiyorum
maviceeeeeeeeeem nassın dünürüm. güvey ne yapıyor iyi mi he he he he
kızlar sizler nasılsınız. dün bi ce deyip kaçmak durumunda kaldım kusura bakmayın... işlerim yoğunlaştı... bugün affettirem kendimi gariiiiiiiiiiiiii

iyiyim ayşegülcüm.gezdik geldim işte.kızımdan ayrı kalmak dışında çok güzeldi.
siz nasılsınız.aliş nasıl?

Selam kızlar nasılsınız bakalım
semihcım hoşgeldin bacımmm kavuştunmu kızına özlemişsindir yavrikini dimi aayyy ben hiç ayrı kalamıyorum işten eve gidene kadar çok özlüyorum cadımı yaaa

ama sanada değişiklik olmuştur. görümcen doğummu yapmıştı onun için gelmiştin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…