Bebeklerimiz ve Biz

Geçmiş olsun canım
İnşallah bu ilaçlar iyi gelir kuzuya...
Pişik çoksa sedece bepanten yetersiz gelebilir eğer gçmezse travazolu tavsiye edebilirim. Tabi dr. sorarsın yinede
Çok öpüyorum güzeller güzeli kızımı.

cnm ellerine sağlık ..
çok güzel olmuş ve Naz'ada çok yakışmış..
maşşallah kuzuna.. Güzel güle kullansın:))

bende k.walidemin Albina'ya ördüğü bir elbiseyi göstermek istiyorum emme nasıl olacak bilmiyorum.. yardımcı olurmuusun bebemm..Bu arada elbisenin modeli albümümdeki kırmızı elbise. ama biz fuşya ördük.

cnm benim çok sağoll..
travazolude kullanıyorum cnmm..elimde var dedim.. ilave olarak bepanthen verdi...

zeynepcim geçmiş olsun canım..bende sana hametan kullanmanı tavsiye derim..pişiği çok çabuk geçiriyor travozolu bende bi kaç anneden duydum ama biz o kremi vajinal mantar olunca kullanıyoruz...

zeynep geçmiş olsun Albinama tekrar Sevilcimde demiş varmışda sende travazol çok iyi geliyor birde trosdy, hametan ile birlikte kullanıyorum

mevcancım travazolu benim ayak baş parmaklarımın alt kısımları sürekli yarık oluyordu derin şekilde dersi kalkıyordu onada verdi :))) çok amaçlı demekki ama pişiğe iyi geliyor biz denedik tabii çocuk dr.u vermişti...

selammm yine kaynatık kaçmışsınız nasılsınız bakalım daha doğrusu birtek sibel burada sibelcim nasılsın canım efe nasıl püyorum tatlım

ıyıyız cnm sen nasılsın yarın mısafır gelcek ben bı yandan temızlık yapıyorum oglan bı yandan batırıyo anlamadım gıttı yanı nasıl toparlıcaksam çok fena oldu ya bı görsenız gören bu nasıl bı çocuk dıyo ve bana sabır versın allah dıyolar

iyi geceler kızlar
anca girebiliyorum

bu arada Drn gece kalkıp oynama huyunu 2 gundur kesintisiz dewam ettirdi
şimdi de emzirdim bekliyoru yatagında gozu acık yatıyor

bızımkıde yenı uyudu valla zorla hatta daha dalmadı bıle sallıyorum ufff ya cocuk bu hareketle nasıl kılo tutacak sankı spora ıhtıyacı var gıbı hıç oturmuyor

bızımkıde yenı uyudu valla zorla hatta daha dalmadı bıle sallıyorum ufff ya cocuk bu hareketle nasıl kılo tutacak sankı spora ıhtıyacı var gıbı hıç oturmuyor
bizdede durum aynı sibelcim yani uyuma konusunda yeni yattılar sayılır düzenleri iyice bozuldu ama benim kuzum fırlama felan ama beni çok üzmez teyzesi maşallah diyeyim kuzumada ama efenin bakışlardan belli çok yaramaz vallahi benim teyzemin kızınında büyük oğlu böyleydi en sonunda doktora gittiler hiperaktivite varmış çocukta ama onunki öyle sıradan yaramaz değildi çok fazla ve zarar vermeyi kırıp dökmeyi çok seviyordu çocuğun oyuncakla oynamak gibi bir durumu yoktu yani direkt parçalama bu yüzden anasınıfına uyum sağlayamadı öğretmen psikyatıra yönlendirmiş şimdi tedavi görüyor kıyamam ya ilaç tedaviside görüyormuş süt dökmüş kedi gibi duruyor yavrum çok üzüldüm haline rabbim dermansız dert vermesin varsın biraz yaramaz biraz dağınık olsunlarda sağlıkları yerinde olsun :Saruboceq:

günaydın bebişlerimmmmmmm:teytey:
bugün çok erkenciyim, eşimle beraber kalktım valla 7 den beri ayaktayımsositososito
evi toparladım biraz çocuklar uyanmadankaydirigubbakcemile
dün evde yoktum diye temizlik yapamamıştım, erkenden kalkıp yapıyım dedim birazşakkıdı

çay suyu koydum, kahvaltı hazırlıyorumcokacimcoook
bizimkilerin kalkmasını bekliyorum

Günaydın güzel birgün olsun hepinize yine sıcak yatağımızdan kuzuları bırakarak çıktık geldik işe
zehracım günaydın canım erkencisin maşallah eee ne yapıcsn anca toparlanıyor ev iş bitermi anacım.

bende yarın için izin almayı düşünüyorum bakalım patron ne diycek annem doktora gidicek izin almam lazım zaten cumaretsi dönüşümlü geliyoruz bu hafta sıra bende aslında 3 gün tatilş keyfi iyi olur inş. izin alıım . görüşmek üzere sonra uğrarım yine

zeynepcim albinaya ve sana çok geçmiş olsun canım.

ekincim teşekkür ederim canım arkadaşım şimdiden ellerine sağlık . naz abla artık yezdadan 5 ay büyük öpüyorum canım seni ve kuzularını

günaydın kızlar hepinize mutlu birgün diliyorum,
Zehra gız 7 de kalkmışsın ilk defa anam erkencilik bumu ben hergün 6-7 nasıl uyuyor bebeleriniz valla benimki uyumuyor sabahları,
Kadiş günaydın şekerim sen nerde çalışıyorsun muhasebeci yazıyor ama...

günaydın kızlar bizdew 7 de kalktık .

ezgi yavrum şimdi kalktı kahvaltı yapıcaz buyurmazmısınızzzzzzzzzz

Günaydın ayşegülcüm istanbul maltepede alüminyum doğrama giydirme cephe firması bizimki ama kartala taşınıyoruz şuanda onun hazırlıklaı içindeyiz. yeni firma kuruluyo bakalım hayırlısı allahtan

İnş. piyasa düzelirde yoluna girer herşey yoksa daha çok gecikmeli maaş alacağız kirada olmasak dert değil ama kiracı olunca zorrr be ayşegülüm

aliş nasılll niye aslında yoruluyor uyuması lazım alişin yezdada 7 kalkardı şimdi 9 a 9 :30 kadar uyuyor.cadımmm

hımmm inşallah hayırlısı olur canım evet zor valla doğru söylüyorsun bizde kiracıyız ben hamileyken bıraktım işimi inşallah Allah hepimize güzel gönlümüzce ev nasip eder,
uzucuğum yoruluyorda akşam 9 da yatıyor gerçi geçde yatsa yinede erken kalkıyor en geç 8 de o da nadiren yani uyumuyor sabahları bilmiyorum ama herkesden duyuyorum geç kalkıyoruz diye örneğin eltiminde bizimkinden 5 ay büyük oğlu var dün 11 de aradım hepsi yeni kalkmış çok özendim valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…