Bebeklerimiz ve Biz

tünaydın kızlar..ablam hastaneden çıktı..sabahtan beri yemek ve temizlikle uğraşıyorum..akşama kardeşlerim gelicek çok yoruldum valla...

sibelcim aferin efeye ne güzel süt içiyor öle..kıskandım valla benim cadıda bi biberon tutsa..bardakla içer sacede sütü yarım saatte anca bitiririz...

mev can ablana geçmiş olsun
ts kılınç börekten bizde isteriz....
kadis cim merhabaa
semihacım hoşgeldin

kızlar mrblar nasılsınız??
biz bugün daha iyiyiz şükür...
Kuzum uyudu şimdii..
bende bi bakim dedim..

Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için tekrar teşekkürler canlarımmm....

tünaydın kızlar..ablam hastaneden çıktı..sabahtan beri yemek ve temizlikle uğraşıyorum..akşama kardeşlerim gelicek çok yoruldum valla...

cnm gerilere bakamdım nesi vardı ablanın..
önemli bişi değildir inş..
Geçmiş olsun bu arada.. Acil şifalar cnmm..
sanada kolay gelsinn

mrb cnm nasılsın..
Gerilere bakamdım cnm kim baktı bebişine..
uyku düzensizliği bu aralar sanırım birçoğumuzda var..
Bizimde hastalığımızadan sonra eski düzenimizden eser kalmadı..
Berra gibi istediği birşeyi ağlıyarak yaptırıyor..
birde k.walidemde bizimle yaşıyor.. Albina ağlayınca ağlamasın diye yapın dediğini diyor süreklii..gerçi bu durum bu yaşlarda her çocukta oluyor ama bizde bu durumdan ötürü kalıcı olurmu acaba diye sıkıntı yapıyorum..sanırım büyüklerimizin çoğu bu konuda çok anlayışsız davranıyorlar..

bu rada ev alma niyetindeymişiniz cnm.. üzülme herşeyde bir hayır vardır..
Allah gönlüne göre verir inş..

hımm bayılırım aşuruye..
şimdiden ellerine sağlık cnm...
Ben yardımcım olmadığı için yapmıyacam baya meşakkatli iş doğrusu..
ama annecim yapınca bayıla bayıla yicem..:)))
Allah kabul etsin herkezinkini..

herkeslere selam benim misafirim vardı bugün komşularım geldi hazırlık felan derken konuklarım geldi ikram sohbet gün bitti şimdi sobayı yakıcam bir bakim dedim

yelizcim hakkınızda hayırlısı inşallah semihacım hoş geldin canım

dünürüm bizler iyiyiz canım sen nasılsın gelinim nasıl öpüyorum seni.....

ekinnazım mevcan zeyben ayşegül drydennis sibelcim hepinizi gucuman öptüm kendinize iyi bakın hoççakalınnnn

iyi geceler ...
bugun gunduz giremedim,hem annemler burda hem k.walidem geldi,yemek yedik , çay kahwe derken gece olmuş
annecimle bugun aşuremizi de yaptık , allah herkesinkini kabul eylesin , bizimkini de:)

drn yine dun gecede uyumadı taaa 3e kadarc.tesi doktora gidicez(( hem aşımız da war 18 ay aşısı

umarim sizlerde hersey yolundadır...!

iyi gecelr arkadaşlar bu ne hal böyle:1shok:

inanamadım topiğe girince yerlerde vallahi sanırım bugün herkes çok yoğundu olur canım aradada böyle aman herkes iyi olsunda varsın bir sayfa bile dolmasın.

bende şimdi kuzuma ilaçlarını içirip yatıcam hepinize iyi gecelr kesintisiz uykular....mirmirmirmir

kızlar günaydın hepinizee
hayırlı cumalar diliyorumm.allah dualarımızı kabul etsin inşallahhh

bizz 7 den beri ayaktayızz kahvaltımızı yaptıkk
şimdi ezgiylr ders çalışıcaz.naz hanım rahat verirse tabi.elinde kalem defter nne bakk bitti
deyip dolaşıyor evin içinde
dersi bitmiş yanii.ablasında ne görse onu yapıyorr bu cadııı

Herkese hayırlı cumalar...
Kimseler yok bugün inşallah herşey yolundadır.
Bende bir cee diyip kaçacağım. Acayip bir ütüm var. Kocişde börek istedi onuda yapmam lazım. Asılacak çamaşırlar, ireme yemek of off ne zor bu ev kadınlarının işi yaaaa.
Önceden hem çalışır hem ev ile ilgilenirdim yetişirdim. Şimdi evdeyim yinede işlere yetişemiyorum. Anlamadım gitti.:sm_confused::uhm:

slm kızlar nasılsınız umarım herkezler iyidir
dun benim evlilik yıldönümümdü 12 senemiz bitti
nasıl gecti zaman ne cabuk geciyor
daha nice yıllara inşalah

slm kızlar hayırlı cumalar olsun hepinize

kimsecikler yok topikte ekincim,drydenis,semihacım,sevilcim sizlere merhaba

sevilcim ev işi bimez anacımmm kolay gelsin ne diyeyim vallahi bende izinliyim öğleden sonra şimdi çıkıp eve gidicem annnem teyzeme gidicek . kızı almam lazım ondan sonradan ev işi yapıcam

hepinizi öpüyorum kuzularınızıda:1hug:

tatarım .!.:

canım nice mutlu yıllara ozaman oğluşun kızın ve eşinle hep uzun yıllar görrr tatarım
gizoş nasılll iyileşti dimiii :1hug:

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatrcım
nice 10senelere daha sağlıkla huzurla çocuklarınızla

herkese hayırlı cumalara olsun kızlar

zeynebi yıkadım şimdi
bu sefer ağlamadı ama banyoda değil de kendi küvetini salona getirdim, ufoyuda açtım tam önüne, sıck olunca oyunla yıkandı sanırım banyo da üşüyomuş kuzum ondan basıyomuş feryadı, artık böyle yıkıycem kış bitene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…