- Konu Sahibi DreamLover
-
- #11.381
tünaydın kızlar..ablam hastaneden çıktı..sabahtan beri yemek ve temizlikle uğraşıyorum..akşama kardeşlerim gelicek çok yoruldum valla...
slm kızlar
kimsecikler yok topikte
pazartesi günü döndüm istanbuldan.berra beni çok özlemiş ama inanılmaz hy değiştirmiş.herşeyi ağlayarak yaptırıyor,yemek yemiyor,uyumuyor.bakalım eski düzene nasıl kavuşacağız.
ayşeglcüm erken kalkması daha iyi değilmi alişimin.berra da eskiden 7 de kalkıyordu bende şikayet ediyordum ama şimdi tüm gece sallanarak uyuyor,4 gibi kalkıyor 6 ya kadar süt içiyor oyun oynuyoruz.sonra uyuyup sabah 10 gibi kalkıyor.beslenme düzenimizde bozuluyor bana göre.
yelizcim üzülme canım ya.en az zararla atlatıcaz inşallah bu günleri.benim eşim bir aydır evde.ocak ve şubatta da birer hafta çalışıp yine evde olacaklarmış.o kadar çok bunaldım ki.maddi sorunumuz yok allaha şükür ama ne bileyim ben çok bunaldım.tam ev alma niyetindeydik.ocak ayında büyük bir kısmını tamamlarız diye düşünmüştük ama işler böyle olunca bu düşüncede bir kaç ay hayal olarak kaldı.
Evet arkadaşlar aşure bugün girdi. Bugün evine 7 parça birşey alırsan bütün yıl evin bereketli olur derler. Bende öğlen çıkıp alıcam birşeyler. Hafta sonuda aşuremi yapacağım tabi annemle. Kendim daha beceremiyorum. Malum malzemeleri biraz cafcaflı kıvamınıda tutturmak zor. İsteyenlere kargo yapabilirim.
Eeeee evinde bekarı olanada yapmak sünnet derler. Bizimde gelinlik genç kızımız var.hihoyyytkaydirigubbakcemile5
tatarım .!.:slm kızlar nasılsınız umarım herkezler iyidir
dun benim evlilik yıldönümümdü 12 senemiz bitti
nasıl gecti zaman ne cabuk geciyor
daha nice yıllara inşalah
slm kızlar nasılsınız umarım herkezler iyidir
dun benim evlilik yıldönümümdü 12 senemiz bitti
nasıl gecti zaman ne cabuk geciyor
daha nice yıllara inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?