Bebeklerimiz ve Biz

İyi akşamlar saat 15:30 eve geldim yani anneme:) yezdayı aldım evime geldim şuan evden yazıyorum kızlar
nasılsınız bakalım kuzular nasıl .

zehracım zeynoya saatler olsun güle güle kirlensin belkide üşüyordur dediğin gibi yavrikin yezda çok seviyor banyoyu hiç çıkarmasan oynar akşama kadar o derece yani maşallah.

ekincim canım ellerine sağlık canım canın niye sıkkın bebeğim yaaa anlat paylaş bize niye varız.
herzaman yanındayız kuzuları öp.

zeybenepcim albinanın ishalinin geçmesine sevindim canım allah kuzularımıza sağlık versin tabi bizede onlara bakabilelim. bu arada cicileri çok güzelll canım. güle güle giyinsin.

mavicem sen nasılsın oğluşun düzeldimi balgam durumu vardı demiştin.

elifcim sanada merhaba yoğunsun galiba bacumm görüşemiyoz ruziş nasıl bakalım.

yelizicm canım yoğunluk vardır sizde kampanyalardan ondan gelmiyon topiğe dimi yoksa sen bizi ihmal etmezsin denoyu öp bu arada.

mevcan semiha sizleride çok öpüyorum kuzularıda.
nimoda gelmiyo kaç gündür. özletiyor kendini cadıııı.
ben yarında evdeyim artık temizliğe koyulurum herhalll

Son düzenleme:
ahaa tenzile kısss hoşgeldin nerdesinn yawww özlettin kendini misafirlerden fırsat yok sanırsam

slm kadiscim nasılsın canım yezda nasıl başladımı yürümeye.

İyi akşamlar kızlar
Hazırlıklarım bitti...yarın Nikahımız var:) Nikah sonrası Eğlencesiz olmaz değil mi?
Biraz dağıtmaya çok ihtiyacım vardı.İyi gelecek :)
Hepinizi kocaman öpüyorum iyi haftasonları diliyorum

iyi eğlenceler canım ahhh bende bulsam şöyle dağıtacak bir yerler ne iyi olur du vallasositososito hihoyyyt :teytey: :dance: ama yok maalesef :çok üzgünüm:

Merhaba sewgili KKnin en guzel anneleri

Bizler gayet iyiyiz cok sükür
annecim we bbacımla saadet icinde yuwarlanıp gidiyoruz:=)
bugunde dışardaydık
Cuma sebebi ile bbacim cumayı Ulucamide kılmak istedi
o tarafa dogru cıktık dolaştık biras...yorucu ama güzeldi hemde komedili:)

zeybennep bayıldım elbiseye we etege gule gule giysin kuzucun...

tatarcım ewlilik yıldonumunuz kutlu olsun , nice yıllara sewgili kocacınla..

kadiscim ya wall aanca girebiliyorum

delüü karınız geldi kimseler yokkkkk

vallaa şirketten gizlice giriyordum biliyorsunuz
malesef benim bilgisayardan uygunsuz sitelere girildiği tespit edilmiş
uygunsuz derken anladınız siz onu
ben girmiyorum ama benim eleman sanırım ilgisyara şifremi arkadaşlarına verdi sanırsam
onlarda akşam giriyorlar herhalde
neyse bende fazla dikkat çekmemek için
bide muhteşem bir müdürümüz var yaptıüımız tel konuşmalarını bile kontrol ediyor, bu krizde yakalanmamayaım dedim

bide denetlemem var salı günü toplantı üstüne toplantı
denetlemeyi geçersek elimize yüklü mikterda sipariş geçecek
inşallah olurda
işten çıkarmlar durur

hepimizi diken üstündeyiz

kuzum hasta gene
bano yaptırdım üşüttüm herhalde
gene başladı burunlar akmaya
biraz öncede burun üstü düştü yavrum,
burnu kanadı biraz
bakıyorum morarma şişlik falan olursa doğru götüürcem doktora
allahtan kafayı çarpmadı
yaraamaz anam buu kaçacam derken güm yerde

şimdi uyyor
bütün gece beni ayağa dikti
hiç uyumucakmı acaba merak ediyorum
şöyle deliksiz 4 saat uysam oh dicem
neysee görüşüürz gene kimsecikler yok

artık oglumun duşmelerıne yanı kendını ordan oraya atmalarına alıştım kendını supermen sanıyor böyle bışı olamaz koltukta dayandıgımız yerler varya bız astık artık onların tepesıne çıkıpta atlıyoruz arada bır kuttt aglama susma derken buz almaya gıdıp gelıyorum bı bakmışım yıne tepede

hava güneşli bugün..kuzumu sıkıca giydirip dışarı çıkardım..yürümeyi öğrendikten sonraki aarbasız ilk sokağa çıkışımız oldu..ilk başta yere koyunca korktu baktı düşmüyo varmı berfeyi tutan sağa sola kaçmaya başladı..tabii bu arada yerde ne kadar çikolata ,şeker kabıda varsa gözünden kaçmadı...

ay topik ilerlemiyor ya.
ne oldu bize böyle kızlar
bende yazan olmayınca bakıp çıkıyorum tekrar.
hepinizi merak etmeye başladım

selam

bizim pc ye format atıldı o yüzden akşama kadar onu bakledim

birde sinirim bozuldu köpek dişimin yaıdaki dişime kanal tedavisi yaptırmışım çağandan önce dolgu vardı dün ekmek yerken dişim kırıldı yaa öylede bir zamanki ha diyince yaptıramam şimdi çok tepem attı gülemiyorum dişin yarıdan fazlası gitti.... off yaa of ne yapacağımı şaşırdım arkalardan felan olsa umurumda değil yani gülünce hemen gözüküyooo

gülmeyin valla gebertürüm klava:

selam kızlar nasılsınız bakalım. evet semihacım bende senin gibi bakıyorum kimse yok çıkıyorum dün dece okadar bekledim kimse gelemdi yawww

ayyy kıs mavice ömürsün vallahi heee :) üzülme canım arkadaşım en kısa sürede inş. yaptırırsın geçmiş olsun canım .

mevcan kısss ne güzel berfeye maşallah. demek yürüdü he sevine sevine kuzu. benim cadım nezman yürüycek yaaa(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…