- Konu Sahibi DreamLover
-
- #11.461
herkese günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum herkese,,,
soytarıcım maşallah iyi geçmiş haftasonun. döktürmüşsün kurtları... denon da iyiymiş.. değmeyelim keyfinize....
kadiscim sende boş durmamışsın maşallah. ee ne demişler işleyen demir pas tutmuz.
benim adamda bu zihniyetle beni erkenden yaşlandırcak. hiç ev işine falan yardım etmez..çıkardığı çorap bile çıkardığı yerde kalır. ben dağınığım ama benim adam bana baka baka bendende dağınık oldu maşallah.... dedim beni yıpratıyorsun.. çalış çalış pas tutmazsın diyor.. cuma günü temizlik yaptım. cumartesi hem gündüz misafirim vardı hemde akşam yemekli misafirim vardı.. yoğun bir haftasonuydu..
kuzuma bağırıyorum kızlar ya.. delirtiveriyor beni. oysa onun kadar uslu bir çocuk yoktur yaaa. dayanamıyorumm. kötü bir anneyim.. bağırdığım günün gecesi ağlayarak kalkıyor. elimde değil yaa. napcam böyle bilmiyorum.. uyutmaya çalııyorum itiraz ediyor. kucağımda uyumak istemiyor, sallanmak istemiyor kendi uyumak istemiyor. ağlıyor offf.. bağırınca vicdan azabından ölüyorum yaaa... nolcak böyle bilmiyorum. benim uslu kuzum ben gibi bir anneyi hak etmioyr ....
mavili sanada merhaba canım...
kızz dünür neredesin bakemmmmm
kartalsvil sanada merhabaaa
yok vurmadım, vurmam inşallah. bağırıyorum. ama kuzu daha ekin ya kuzu. yavrum titireyip saklanacak yer arıyor. sonra işin garibi benim kolumun altına sokuluyor.birde hoşuma gidiyor bana sarılması.. anne demiyor daha ama. sadist miyim neyim ne oluyorum bilemedim yaa.. öylede usluudur ki.bak sabah erken kalkar hiç ağlamaz saatlerce kendi kendine oynar taki biz uyanana kadar.. gece iş kesmez.usludur ama uykusu varken naz yapıyor işte yavrum çok ağladı dün falan. misafirlikteydik. eltimin kızına kızdıkça da yavruma bağırdım. uyuyacak kuzum. geliyor kız uyamadımı şöylemi böylemi.. ee çocuk görünce o da huysuzlunayıro yatmak istemiyor oysa cok uykusu var . anneside gel demiyor. eee oncazımda kücük daha 4 yaşının içinde.. ona kızdıkca bağırdım yaa.. sonra da çok üzülüyorum ama.. hak etmiyor masum kızım ya.... beni hak etmiyor.. kötübi anneyimcanım üzme kendini.hepimiz arada bağırıyoruzz
olur böyle şeyler canım.bende çok bağırırımm.vurmadıktan sonra bağırmk kötü bişi değil bencee canımmm
ee bacım o kadar oynamaya ağıracak tabi heryerinnSelam Zeynepcim
Aminnnnn Allah bugünlerimizi Aratmasın.
Valla döktüm dökmesine şekercimde..heryerim ağrıyor ayol..ne oynamışım ama haberim yokmuş yada paslandınmmı oynamaya oynamaya.:)
Denom enson iyiydi hayatım bir yaramazlık yok dediler.Neden öyle kustu anlamadım yediğinimi sindiremedi acaba,6-7 gibi çorbasını ve makarna yedi, 9 gibi yatmadan öncede yarım biberon sütünü içti. ama 3 e -4 e kadar onları eritmiş olması gerekiyordu velakin makarnalar bütün duruyordu hemen hemen..
galiba eritemedi yediklerini
selam canımm nasılsın oğluşun nasılllyelizcim buarada yeni gördüm Allah mesut etsin bir ömür boyu mutlu olurlar inşallah.Darısı tüm bekarlara.
yok vurmadım, vurmam inşallah. bağırıyorum. ama kuzu daha ekin ya kuzu. yavrum titireyip saklanacak yer arıyor. sonra işin garibi benim kolumun altına sokuluyor.birde hoşuma gidiyor bana sarılması.. anne demiyor daha ama. sadist miyim neyim ne oluyorum bilemedim yaa.. öylede usluudur ki.bak sabah erken kalkar hiç ağlamaz saatlerce kendi kendine oynar taki biz uyanana kadar.. gece iş kesmez.usludur ama uykusu varken naz yapıyor işte yavrum çok ağladı dün falan. misafirlikteydik. eltimin kızına kızdıkça da yavruma bağırdım. uyuyacak kuzum. geliyor kız uyamadımı şöylemi böylemi.. ee çocuk görünce o da huysuzlunayıro yatmak istemiyor oysa cok uykusu var . anneside gel demiyor. eee oncazımda kücük daha 4 yaşının içinde.. ona kızdıkca bağırdım yaa.. sonra da çok üzülüyorum ama.. hak etmiyor masum kızım ya.... beni hak etmiyor.. kötübi anneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?