Bebeklerimiz ve Biz

Teşekkürler sevilcim naber nasılsın iremcik nasıll

demek oyuncakları görünce daldı heee çok cadı bunlar yaaa:)
bizimkide odasındaki marle kalmış eliyle gelip kurcalıyo kalksın diyeee babası geldi yanına kız döverim seni diyooo bir hışımla kaçıyor bebek resmi var odasında ona öpücük atıyor bir gözüylede babasına bakıyorr cadıııı..:)))
okadar güldürüyorki bizi aynı 2-3 kere yaptı akşam babası almaya geliyor odaya yalandan öpücük atıyor güya bebeği öpüyor yerdeki marleyle uğraşmıyorum mesajı veriyor cimcime :)

herkese günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum herkese,,,
soytarıcım maşallah iyi geçmiş haftasonun. döktürmüşsün kurtları... denon da iyiymiş.. değmeyelim keyfinize....
kadiscim sende boş durmamışsın maşallah. ee ne demişler işleyen demir pas tutmuz.
benim adamda bu zihniyetle beni erkenden yaşlandırcak. hiç ev işine falan yardım etmez..çıkardığı çorap bile çıkardığı yerde kalır. ben dağınığım ama benim adam bana baka baka bendende dağınık oldu maşallah.... dedim beni yıpratıyorsun.. çalış çalış pas tutmazsın diyor.. cuma günü temizlik yaptım. cumartesi hem gündüz misafirim vardı hemde akşam yemekli misafirim vardı.. yoğun bir haftasonuydu..
kuzuma bağırıyorum kızlar ya.. delirtiveriyor beni. oysa onun kadar uslu bir çocuk yoktur yaaa. dayanamıyorumm. kötü bir anneyim.. bağırdığım günün gecesi ağlayarak kalkıyor. elimde değil yaa. napcam böyle bilmiyorum.. uyutmaya çalııyorum itiraz ediyor. kucağımda uyumak istemiyor, sallanmak istemiyor kendi uyumak istemiyor. ağlıyor offf.. bağırınca vicdan azabından ölüyorum yaaa... nolcak böyle bilmiyorum. benim uslu kuzum ben gibi bir anneyi hak etmioyr ....
mavili sanada merhaba canım...
kızz dünür neredesin bakemmmmm
kartalsvil sanada merhabaaa

selam drydeniscim hoşgeldin nasılsın kuzun nasılll

eee ne yapıcan kızmasanda sen deşarj olamıyon anacımmm. allahtean benim herif kıza baktıda yapbildim işlerimi yine sağolsun dağınık ama mecnur topluyoruz arkasını adamın .

bende kızınca üzülüyorum ama ne yapayım o anda sinirle kızıyorum vallahi
anne babayız kızarızda severizde canım bizde öle büyüdük ne yapalım. :)

herkese selam

kadiscim nasılsın canım yezdaya bak sen tam cadı olmuş demekki.kız çocukları daha bir cilveli oluyorlar. arda iyi canım çok şükür dur durak bilmiyor peşimde dolanıp duruyor. mutfaktaki herşeyi odaya taşıyor odadakileride mutfağa ben toplamakla meşgulum.yezda başladımı yürümeye?

buarada mavice,mevcan,ayşegül hiç uğramamış kızlar nerdesiniz?

selam kızlarr hepiniz güzel bir hafta geçirmişsiniz
alllah keyfimizi bozmasınn

mavilim canımm neden satıyorsunuz arabanızı canım
inşallah satmak zorunda kalmassınız canım
baksen cadıya sana surat yapıyor hee yavrum ya kıyamam ben onaaa

kadiscimm sende güzel bir hafta sonu geçirmişsin
yezdaylaa.nasıl yezda canımm.adresi aldımm tamamdır canımm

yelizcimm ohhh kurtları iyi dökmüşsün canımm
şimdi nasıl deno canımm.

canım üzme kendini.hepimiz arada bağırıyoruzz
olur böyle şeyler canım.bende çok bağırırımm.vurmadıktan sonra bağırmk kötü bişi değil bencee canımmm

Selam Zeynepcim
Aminnnnn Allah bugünlerimizi Aratmasın.
Valla döktüm dökmesine şekercimde..heryerim ağrıyor ayol..ne oynamışım ama haberim yokmuş yada paslandınmmı oynamaya oynamaya.:)

Denom enson iyiydi hayatım bir yaramazlık yok dediler.Neden öyle kustu anlamadım yediğinimi sindiremedi acaba,6-7 gibi çorbasını ve makarna yedi, 9 gibi yatmadan öncede yarım biberon sütünü içti. ama 3 e -4 e kadar onları eritmiş olması gerekiyordu velakin makarnalar bütün duruyordu hemen hemen..
galiba eritemedi yediklerini

yelizcim buarada yeni gördüm Allah mesut etsin bir ömür boyu mutlu olurlar inşallah.Darısı tüm bekarlara.

canım üzme kendini.hepimiz arada bağırıyoruzz
olur böyle şeyler canım.bende çok bağırırımm.vurmadıktan sonra bağırmk kötü bişi değil bencee canımmm
yok vurmadım, vurmam inşallah. bağırıyorum. ama kuzu daha ekin ya kuzu. yavrum titireyip saklanacak yer arıyor. sonra işin garibi benim kolumun altına sokuluyor.birde hoşuma gidiyor bana sarılması.. anne demiyor daha ama. sadist miyim neyim ne oluyorum bilemedim yaa.. öylede usluudur ki.bak sabah erken kalkar hiç ağlamaz saatlerce kendi kendine oynar taki biz uyanana kadar.. gece iş kesmez.usludur ama uykusu varken naz yapıyor işte yavrum çok ağladı dün falan. misafirlikteydik. eltimin kızına kızdıkça da yavruma bağırdım. uyuyacak kuzum. geliyor kız uyamadımı şöylemi böylemi.. ee çocuk görünce o da huysuzlunayıro yatmak istemiyor oysa cok uykusu var . anneside gel demiyor. eee oncazımda kücük daha 4 yaşının içinde.. ona kızdıkca bağırdım yaa.. sonra da çok üzülüyorum ama.. hak etmiyor masum kızım ya.... beni hak etmiyor.. kötübi anneyim

semacım sağol canım yok bee gülüm yürümüyor benim cadım kızım çok tembel çokkk heryeri dağıtıyor dediğin gibi temcereyi kapağını tak tak vura vura imekeleyerek gidiyorya bir gürültü oyuncaklarını koyuyor içine allah neler yapmıyorkii cimcimeeee

ee bacım o kadar oynamaya ağıracak tabi heryerinn
ffoto eklersin artıkk şekerimm bekliyozzz
inşallah hasta felan olmaz yavrum yaa.yedikleri fazla geldi belkide canımm

yelizcim buarada yeni gördüm Allah mesut etsin bir ömür boyu mutlu olurlar inşallah.Darısı tüm bekarlara.
selam canımm nasılsın oğluşun nasılll

canım yavrum ya kıyamam.nasıl bağırıyon öyle delüütitretiyon yavruyuu
gözümün öününe geldi şimdi canımm
madem öyle uslu sessiz o zaman bağırmakta suçlusun bebeğümm
tabi insana bazen sinirli olunca naptığını bilmiyor canım ya
sakin olmaya çalış sinirlenince git başka odayaa
bende naza çok bağırıyorum ama benim ki felaket yaramaz oldu bu sıralar bilgisayar masasına çıkıyor çekyat tepelerine çekyatın yastıkları hopp yerdee
saymakla bitmez bu aralar çok azdı benim cadııı.bende bağırınca oda bana bağırıyor sonra yanıma geliyor anne öpimm öpimm diye yağ yapıyor bana
kendinede çok haksızllık etme canımm. olurr bazen böyle şeylerrr

drydeniss lütfen kötü bir anneyim diye düşünme canım.hepimizin zaman zaman böyle dönemleri oluyor .benim oğlumda çok yaramaz yerinde 1 saniye durmayan bir çocuk uyutmak ,yemek yedirmek altını ,değiştirmek benim için hep işkence oldu. bende bazen tutamıyorum kendimi bağırıuorum ama yinede annelik başka bişey sonra hemen alıyorum kucağıma .özür dilerim bebeğim aslında sana kızmadım filan diyorum .anlıyormu bilmem ama hemen bana sarılıyor.ben artık çok kızdığım zamanlarda oğluma bağırmamak için hemen başka bir odaya gidiyorum. içimden 10 kadar sayıyorum ondan sonra oğlumun yanına gidiyorum.

vallahi bizim cadıda aynı ben ona kızıyorum ıhhhh işaret parmağımıda sallaıyorum oda bana bağırıyorrr sonradan gülerek kaçıyorrrr. 3 gün onunla beraberdim sabah ayrılmak çok zor oldu yaaa kuzumdan öle özlüyorumki onu gündüzleriiii

slm ekinnazcım.iyiyiz çokşükür.sen nasılsın prenseslerin nasıl.yaramazlıktan yana bende çok şikayetçiyim.biyerde uslu ve iştahlı çocuk görünce içim gidiyor.

drydeniscim sema haklı canımmm anneyiz biz kızabilrizde sonuçta o bizim kuzumuz gerçi seninki ufak daha kızsanda anlarmı bilmiorum ama içerlendiğine göre demek anlıyor yavrum. ama bukadar dert etme kendine bende kızıyorum ama sonra kucağıma alıyorum sarılıyorum öpüyorum özür diliyorum ondan nekadarda ağlasa yinede bana gelip sarılıyor

deniscim; benimde sabrımın zorlandığı dönemler oluyor,ama ona bağırmak hele hele bir kuzuya el kalması en kötüsü...uyumak istemiyorsa biraz daha uyumadan keyfi yerine geldikten sonra uyutmayı deneyebilirsin,hepimizin stresli olduğu dönemler oluyor, iş ev eş çocuk, yıpranıyoruz neticede.
Ama bağırmak çözüm değil kendini ve yavrunu üzüyorsun,sakinleştikden sonra uyutmaya çalış
senin sinirin ve stresin bebeğine geçiyor ve uyumak istememesi çok normal.
Benim bile azıcık sesim yükselse kuzuma içim cız ediyor gözüme uyku girmiyor.Sonuçda bizde insanız okey ama kendimizi frenleyebiliriz dimi.!

ekinim bacummmm nasssın kızzz naz nasılll ayyy negüzel annem öpiyim diyor heee diyorrr bizimkiler de demi yaawww ne zaman diycekkk

14 kuşu gelmedi daha :)
ayşegülde yok semiha mevcan nirdesiniz kıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…