Bebeklerimiz ve Biz

selam herkese hayırlı pazar umarım güzel bi haftasonu gecirmiştirsiniz ben uzun zamandan sonra evime gittim bi kez gire bildim kendi pcden ama pc bozuldu (((((((( pazartesi babam yaptırıcam diyo ama bakalım artık nezaman görüşürüz allah kerim kendinize ii bakın herşey dilediginiz ve bekledigiiz gibi our byyyyyyyy

kıslar hepinize selam

nimocum çok geçmiş olsun nilime acil şifalar inşallah

kadişçim inşallah canım en kısa zamanda yaptırabilirim inşallah ... he valla kendimi delülüğe vuruyorum artık yada galiba delirdim ben evet evet kesin delirdimlaelaelaelaelae

semihacım sibelcim mevcancım sizleride çok öpüyorummmm

iyi geceler kızlar..çok yoğun bi gün geçirdik..
öğlen evimiz full misafir doluydu..yemek bulaşık..akşam üstü hem komşum hem kk dan gamzenin kızının doğumgünü vardı oraya gittik..ordan alışveriş merkezine..ha gitmez olaydık..berfe ne arabada duruyor ne kucakta..sürekli yürüyüm diyor..kapısını açık gördüğü bütün mağazalara giriyor çıkıyor..lc waikiki deki halimizi bi görseniz reyon da elbise denen bi şey kalmadı..oyuncakcıda çıldırdı birini alıyor birini atıyor..baktım olmayacak geri geldik..napıcağımı şaşırmış durumdayım..çok şımarık...

bizdde bugun annemle babamı yolcu ettik,istanbuldalar su an we ewde acaip bir sessizlik oldu,
ne güzel kaç gündür harala gürele gırgır şamata geçiyordu gunler..Ooof oof ALLh kimseyi sewdiklerinden ayırmasın...

tenzılecım nasılsın kalabalıkken çok ıyı oluyolar demı ben ailemden çok çok uzaktayım ben sıırtte onlar ızmırde çok ozledım onları keske orda olsam keske onlar burda olsalar dıye çok dua edıyorum 6 ay oldu göruşmeyelı

iyi geceler kıslar jege gülmese be yaw :mymeka:
bu arada allah kavuştursun tatlım benim annemlerde geldi bugün ben biraz şanslıyım galiba aynı şehirde oturuyoruz semtlerimiz uzak ama olsun her haftasonu geliyorlar tabi torunlarını sevmeye:ecrin_bebek:

saol mavice
onu bırak aynı sitede apartmanda oturan kızkardeşlere acaip imreniyorum:::ne şanslılar ya

ben çok yoruldum bugün malum yarın okul var sabah erken kalkıcaz yatayım ben artık hepinize iyi geceler tatlı uykular renkli ruyalarrrrrrrmirmirmirmir

Herkese Günaydın güzel bir gün huzurlu,mutlu,sağlıklı,bol bereketli bir hafta diliyorum hepimiz için.
Haftasonumuz çok yoğundu malum nikahmızı vardı nikahdan sonra çok güzel bir yere eğlenceye gitti 35-40 kişilik bir grupla,çok eğlendik bütüüün kurtlarımızı döktük.
Herbiryerim ağrıyor şimdi nasıl oynadıysam bütün gece. :)

Bende denomda çok iyiyiz şükürler olsun,bebişim dün gece saat 3-4 gibi iki defa kustu anlamadım neden olduğunu
öksürük ardına kusma oldu,midesinimi bulandırdı öksürünce bilmiyorum bugünü izlicez bakalım devam edecekmi.! İştahıda yoktu sabah sütünü içmedi ilacını içmedi (((

Bugünde işteyiz ... hepinizi kocaman öpüyorum şekerlerim dilediğiniz gibi bir hafta olur umarım.

günaydın hepinize canlarr :1hug:

cuma günü öğleden sonra evdeydim pazara kadar kuzumcumla beraberdik.cumartesi misairlerim vardı
eltilerim geldi sadece evi süpürebildim ve toparladım.
Dün bütün gün temizlik yaptım perdeleri yıkadım evi süpürüp sildim ,camları sildim ama ne yazıkki yağmur yadı yine(
ne yapayım camı silmedende yıkanmış perdeyi takmak istemedim. yoruldum vallahii

yelizcim ohhh döktürmüşşsün canım iyi yapmışsın en kötü günün böle olsun bacum hihoyyythihoyyyt
nikahınızda hayırlı uğurlu olsun allah mesut etsin galiba görümcendi dimi yanılmıyorsam

denizede çok geçmiş olsun canım.öksürüğünden dolayıda kusmuş olabilir. belki midesini bulandırmıştır.
zaman zaman yezdada yapıyo gidiyorumki annem diyor kustuuu çok geçmiş olsun acil şifalar.:1hug:

günaydın kızlar..umarım hepimiz için güzel bir hafta sonu olur...
kuzucumla evimizde sıcacık geçen bir hafat sonundan sonra annesine sabah surat asan bi sıpa işe gelen ben...
babanneye gideceğini anlayınca yüzünü asıyo..hiç gülmüyor...
üzlüyor insan ama elden ne gelir...
bugün moral olarak daha iyiyim..sanırım arabamızı satmaya gerek kalmayacak...
henüz belli değil ama bugün yarın belli olacak...

yelizcim allah mesut bahtiyar etsin canım...
sende eğlenmişsin ihtiyacın vardı buna iyi olmuş canım benim...
ee hani fotolar...
kadiscim sana da günaydın canım...
ben o temixlik işini 1 ay önce yapmıştım..
şimdi bolca halı siliyorum..sağolsun küçük hanım

sanada günaydın elifcim vallahi ne yapalım.
bayramda yıkamadım perdeleri mecbur yıkadık vallahi :)
demek cadı birşeyler döküyor annesine iş çıkarıyor
yezdada cumartesi yağ dolu kavanozu kırdııı mutfak battı halı yerler üstü başııı :)))

bende işte bayramda halletmiştim.annemde yaptı bayağı iyi oldu..
bahara kadar camları dışardan silmem artık..
kızım sağolsun çok dağıtyor...
eline bişey vermeye gelmiyor.heryere sürüyor..
hiç temiz çamaşır bırakmıyor..
yıkanmışları getirip evin her yerine atıyor..
kirli sepetinden alıyor getirip temizlerin olduğu çekmeceye koyuyor..
katladıklarımı dağıtıyor...
artık yaramazlıklar başlaı galiba...

Saol kadiscim döktürdüm ama acısı şimdi çıkıyor valla en son ayakkabılar sıktı oynamakdan çıkarıp öyle
devam ettim :))))))
Evet canım küççük görümcem evlendi izmir e gidiyor gelin 1 hafta sonra gidecekler.

Saol elifim teşekkürler.
Ewet ya çok ihtiyacım vardı..önce efkarlandık çalan şarkılarla sonra çoştuk. en sonra kardeşimin
nikah eğlencesinde böyle eğlenmiştim.. Fotolar evde canım ya sabah çok zor çıktım evden
Kuzucum çok mızmızdı...Zor attık kendimizi evden... En yakın zamanda eklerim canım

Günaydın kızlarrr
Herkese mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum.
Bizimde hafta sonumuz çok güzel geçti. Cumadan anneme gittik cumarteside ablam geldi. Küçük oğlunun doğum günü vardı. Onu kutladık hepbirlikde alışveriş merkezine gittik. Annanesi torunlarına oyuncak aldı. İrem bir sevindi görmeniz lazım çığlık çığlığa bağırdı. Artık kendi oyuncağını kendi seçiyor zillim. Bütün oyuncakları tek tek yokladı sonunda birini beğendi aldı eline oturdu dükkanın orta yerine başladı oynamaya. Oh bu çocuklar her halleri başka güzel. Allah acılarını göstermesin.
Yelizcim gözünüz aydın. Darısı tüm bekararın başına. Oh sende oynamışsın atmışsın sitresini. En kötü gününüz böyle olur inşallah. Denomada geçmiş olsun. Öksürük ve balgam kusturmuştur kesin.
Elifcim Kadişcim sizlerde kuzularla bir güzel eğlenmişsiniz.
Birileri dağınıklık mı dedi... Ben evde olduğum halde birtürli toparlıyamıyorum. Heryer savaş alanı gibi. Mutfağın eşyaları salonda, salonunkiler yatak odasında. Çok yaramaz bu zilliler çokkkkkk
Gerileri okuyamadın inşallah tüm bebişler ve güzel annişleri iyidir....

Selam sevilcim.
Teşekkür ederim hayatım aminn...
Az önce konuştum babanesine gider gitmez uyumuştu sabah,kalkıp kahvaltısını ve duşunu yapıp tekrar uyumuş, durumu iyi dedi kayınpederim,çok istekli yememiş ama birşeylerden azda olsa yemiş.

Çocuk olan evde dağınıklı olmadan olmaz 4/4 lük olmuyor evin düzeni hiçbir zaman,ben boşverdim
sizde boşverin olduğu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…