Bebeklerimiz ve Biz

kadiscim çalışan anne olmak zor gerçekten.Allah çalışan annelere birkat daha fazla sabır versin.Ben evdeyim valla yetişemiyorum.birde yavruların özlemi var tabi.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bukadar emek veriyoruz inşallah karşılığınıda verir kuzucuklarımız.

İlk başlarda bende sinirlerime hakim olamıyordum ama zamanla daha sakin olmaya çalışıyorum.

Sabah çıkmadan önce kuzucum vitamin şurubunu içmek istemedi, ben tabi "hadi annecim bunu iç bonibon vericem" diyorum "hayır "kafasını sallıyor,"hadi dede bekliyor aşağıda atta gidicez"" hayır "kafasını sallıyor,eliyle elime vurdu bir sinirle. onun üstü benim üstüm saçı başı heryer şurup oldu birde pis kokuyorki anlatamam size," Annecim neden vurdun elime bak herkes pis oldu" dedim.. oda "Pisss piss" diye üzgün yüz ifadesi takındı geçde kalmışım zaten..hemen üstümüzü değiştirdik çıktı...sabah bu sebeplen duş aldı..
Bağırsaydım hem kuzumu kırmış olacaktım hem kendim çok üzülcektim.Allah ım onlara sağlık versin
Gerisi gerçekten BOŞ

eee vallahi yelizcim allah sabır vermiş sana bilmem belkide ben olsaydım kızardım bağırırdım çünkü normalde çok sabırlı biri değilimdir yani ama çocuk olduktan sonra daha sabırlı oldum sanki yutuyorum yaanii ne yapabilir dediğin gibi neticede çocuk anlamıyor.

[/B]
slm ekinnazcım.iyiyiz çokşükür.sen nasılsın prenseslerin nasıl.yaramazlıktan yana bende çok şikayetçiyim.biyerde uslu ve iştahlı çocuk görünce içim gidiyor.
bizde iyiyizz canımm.iştah yönünden sorun yok bizde ne bulsa yiyor benin cadı
iştahsız çocukta çok zor oluyor canımm.

ekinim bacummmm nasssın kızzz naz nasılll ayyy negüzel annem öpiyim diyor heee diyorrr bizimkiler de demi yaawww ne zaman diycekkk

14 kuşu gelmedi daha :)
ayşegülde yok semiha mevcan nirdesiniz kıssss

iyiyim bebeğümm.bıcır bıcır konuşuyor maşallah kuzuma
der canımm yezdada yakında yağ yapmaya başlarrr
naz şuanda legolarla oynuyor maşallah diyim ilk defaaa yanlız oynuyorr
yanıma gelmesi an meselesi veeee geldii yanımaaaaa
beni ittiriyor kendi yazıcak cadıı a b c dyorrr

yelizcim maşallah diyim sanaaa.
gerçekten çok sabırlısınn canım.bende çok kızardım eminimkii
tebrik ediyorum senüü danammmm.sabrından dolayııı

ayşegül danası semiha danasıı mavice danasıı zehra koca danaa nerdesünüzzzzzzzzzz

ben o kadar sabırlı olamıyorum ya. inşallah bende öğrenirim sabırlı olmayı.. ne bilim. yaa. uykusu gelince hem uyumak istemiyor hem istiyor bende kızıyıroum. ne istiyorsun diye..
soytarıcım tebrik etmek lazım sen nasıl bir meleksin öyle kanatları olan...
bi arkadaş var ikiz bebekleri var öyle sevecenki daha bir kere kızdığını görmedim cçocuklarına... peygamber sabrı var kadında.. ah yarabbim bende kızmasam kızıma....

kızlar yaaa bende bi yeme iç güdüsü var. Allah muhafaza duba olcam yaaaaaaaaa.. yeni yıla atıştırarak germiştim.. uleennnn onun etkisi mi var neeeee

Saolun kızlar ama inanın bende bağırıyordum elimde olmadan,istem dışı.
Ama baktım sonuç değişmiyor yine kendi bildiği gibi yapıyor herşeyi ve bağırınca hem kendime hem
kuzuma zarar veriyorum.Daha sakin olmaya daha yumuşak ses tonuyla uyarmaya başladım.
Eğer bişey dökmüşse veya kırmışsa hemen orada kuzumuda alıp uzaklaşıyorum sakinleştikden
sonra temizliyeceksem veya toplayacaksam yapıyorum.Sonrada konuşuyorum kuzuyla,Yapmaması gerektiğini,kendine zarar verebileceğini vs..Zaten üzülüyor bişey kırdığı zaman veya döktüğü zaman, bunu yüzüyle çok net ifade ediyor.
Sürekli sabır çekmek lazım çocuk büyüktemek gerçekten zor arkadaşlar.Sizde elinizden geldiği kadar
Ses tonunuzu yükselmeyin çünkü olanın önüne geçmez olaydan sonra bağırmanız.
Melek onlar Melekkkk

merhaba kızlar yine bir pazartesi, yine harp meydanı ev. Evi süpürdüm Asya'yı uyuttum şimdi de bi rtembellik çöktü sizlere bir bakayım dedim. Ya kuzular zaman zaman kızdırıyorlar ama bende sürekli kendimi frenliyorum daha çok küçükler ve bizden başka sığınacak kimseleri yok bizde bunu yaparsak ne kötü değil mi?. Bağırmadan önce 2 saniye bekleyin görün sakinleşeceksiniz, Asya cuma akşamı tam masayı hazırlarken kaşla göz arası koca yağ şişesini kırdı, sürekli dolap kapaklarının önüne birşey koyuyorum ama yemek hazırlarken unutmuşum o da hemen fırsatı kaçırmamış. Birden çok sinirlendim ama kendi kendime onun şuçu değil merak ediyor, bilmiyor benim tedbirli olmam gerekirdi dedim kendimi sakinleştirdim ve başladık babasıyla temizlemeye. Allah sağlık versin kırsınlar, döksünler, pisletsinler, uyumasınlar hiç birşeyin önemi yok. Derdimiz bunlar olsun. Herkese kolau gelsin, güzel bir hafta diliyorum.

Evet Yeliz'cim çok doğru demişsin canım melek onlar :). Çokta güzel yapıyorsun bağırıp çağırmak sonrasında hem onu hemde kendimizi üzmemize sebep oluyor.

Merhaba Eda cım hoşgeldin canım fıstık kızını öpüyorum,
Aynen canım aynen tek derdimiz bu olsun,Canları sağolsun meleklerin telafisi olmayacak zararlar vermiyorlarki sonuçda.Merak herşey merak dediğin gibi önemli olan bizim tedbirleri almamız lazım çoğu şeydeç

hemen bi selam werip gidiyorum
kuzucum uyumamakk icin yatagında direniyor
alayim biraz
gelirim uyursa
gece yine kabus gibiydi sabaha kadar oynadı durdu

pazartesi günlerinden nefret ediyorummm.temizlik pazar derken akşam oluyor..birazdan benim kuzuda uyanırki oh..hiç iş bitmez....

oy oy oy oyyyyyyy
Deme yahu..Neoldu derinciğimize.Nazaramı geldi (((
Dr a gidecektiniz .? Gittinizmi.???

Umarım en kısa sürede eski düzenine kavuşur Rahat eder prensesin.Tam uykusunu alamadığı için kendide huysuzdur. (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…