Bebeklerimiz ve Biz

Herkese günaydın,sağlıklı,huzurlu,mutlu,bereketli bir gün diliyorum hepimiz için..
Biz iyiyiz şükürler olsun,kuzum dün gece çok az ateşi çıktı.Umarım bu kadarla kalır ve daha ilerlemez inşallah.

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum...
kuzum dün akşam eve gittiğimde az ateşliydi yatana kadar düşmedi.yatırmadan önce şurup verdim...sabaha kadar yanımda yattı yatağına koyunca ağladı...
uamrım bu kadarla kalır..gerçi diş bekliyoruz ama bakalım

günaydın canımm.geçmiş olsun canımm.şimdi nasıl denommm

günaydın canım.ruzeyede geçmiş olsun.inşallah u kadarla kalır canım
şimdi nasıl oldu canımm.

Günaydın elifcim demek sizde zorlu bir gece geçirdiniz,geçmiş olsun ruzeye.
Deniz inde çok hafif ateşi vardı ilaça gerek olmadığı için sadece üstünü açtım.
Dediğin gibi umarım Deniz le Ruzenin rahatsızlıkları bu kadarla kalır.

Günaydın Zeynepcim,Saol canım şimdi iyi en azından sabah bir biberon sütünü içti
dün bütün gün boyunca ıhlamur ve bir elma ile durmuş ne verirlerse kafasını çevirmiş,akşam 1 tabak çorba içirebildim ben gidince

döküldü canım yaaa çıkmadılar tekrar. ne kestiriyim kız. zaten oğlan gibi bişi.. kutusunu görmesem erkek zannedeceğim sıpayı..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biraz öksürüğü var yeni başladı. ilerlemeedn doktora götürmeyi düşünüyorum. öyle işte. siz nasılsınız dünden beri iyisinizdir umarım..

Anladım deniscim ben kızıma pembe giyindirdiğim halde erkekmi diye soruyorlardı :)
üzülme canım bütün bebeklerin öyle oluyor bu aylarda 9-10 aydan sonra çıkmaya başlıyor..bizim ise
saçlarla başımız dertte,toplansan toplanmıyor,salsan göslerini kapıyor. :)
Sizede çok geçmiş olsun canım aman önlemini al önceden.

İyiyiz şükürler olsun canım.Bir yaramazlık yok.

Eşimin ablasıyla konuştum şimdi,çıkmışlar izmir e gidiyorlar,iyiki ben yoktum hiç dayanamam ayrılıklara
Allahım utandırmasın evinden huzuru sevgiyi eksik etmesi inşallah (amin)

benimde bir karnım şiş regl olcam yaaaaaaaaaaaaaaaaa.. çileee kadının bitmez bir numaralı çilesi.. he he he. gerçi güzel bir olay ama eziyet yaaaaaaaaaaaa. hamile gibiyim aynı şimdi gören 4 aylık hamile sanır kesinnn

Ayşe cim rahatsızmış galiba geçmiş olsun diliyorum,kendine dikkat et canımcım Ali'ye geçmesin ..
öpüyorum seni ve oğluşunu

selam kızlar nasılsınız dün gece yezdada çok huysuzdu saat 01:45 kalktı 04:00 zor yatırdım tam uykuya dalmıştım 1 saat olmuştu bir telefon geldi.eve yetişemedim ardından cep telf çaldı.
arayan kardeşimdi.

halamın eşini kaybettik bugün. 4 aydan beri yatıryordu zaten kanserdi bugün yarın bekliyorduk haberini. allah rahmet eylesin bir anlamdada ölüm kurtuluşu oldu çok ağrıları vardı inliyordu adamcağız ama nekadarda olsa insan üzülüyor birlikte biş hayat yaşndı neticede çok üzgünüm::çok üzgünüm:

halam perişan durumda tabi bizde yan tarafımızdalar şuanda herkes toplanmış ağlıyorlar. yezdayı bırakıp gittim yarım saatliğine halama sarıldım çok kötü ağladııı allah kimseyi hayat arkadaşından ayırmasın:çok üzgünüm:

yelizcim denoya geçmiş olsun canım

elifcim ruzişede çok geçmiş olsun hepinizi öpüyorum

Kadis'cim Başınız Sağolsun canım,Allah kalanlara sağlık ve sabır versin,taksiratını affetsin , mekanını cennet eylesin.

Saol canım teşekkürler,Yezdanın umarım önemli bir sorunu yoktur.

zeynepcim yelizcim çok sağolun dostlar sağolsun allah razı olsun hepinizden

yezdaya anlam veremedim 2 saat boyunca salladım ayağımda yine uyutamadım vallahi.

belkide azı dişleri zorluyor galiba. ((((

selam herkese
kadis canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin
soytarı ekin sizler nasılsınız prensesler nasıl iyidirler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…