Bebeklerimiz ve Biz

sabahkı menum soslu biftektı fakat kantınde kalmadıgı ıçın hemen degıştırdım bamya pilav ve salata ogluşum çok sever yesın kuzum

kız aparatıf olarak patates kavur kup kup dogra uzerıne yumurta kır karıştır yogurtla ye mıs gıbı oluyor yada menemen yapıver gıtsın

kız aparatıf olarak patates kavur kup kup dogra uzerıne yumurta kır karıştır yogurtla ye mıs gıbı oluyor yada menemen yapıver gıtsın

öğlen herüfe patatis kızatması yedürdüm akşamada patatis...off yaaa şu ne pişirecem derdi öldiriry beniiii-tatlicadiarzu-

kız yap gıtsın ışte menemen bıde cacık yap olsun ben bazen çok abartıyorum yaparak esım yeter artık demesın dıye efe çok yıyor çok sevıyor esımde bılıyor hanımış benım kuşum menemen yıycekmış dıyorum esım yeter artık demesın dıye azcık gönderme yapıyorum napım hafta sonu yemekle ugrasmak ıstemıyorum

iyi geceler benden de
:)
sütümü içip yatacagım bende
bu arada aksatmadan 1 bardak sütümü içerim ben,içmeyen warsa siddetle başlasın,ilerde kemik erimeye basladıgı zaman bu depooladıklarımız cok işe yarayacak....

iyi geceler cnm
nasılsın..
Derin nasıl?
Sanırm Derinin uyku düzeni bozulmuş.. Neden acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…