Bebeklerimiz ve Biz

oyle zaten 12 ye kadar uyuyoruz
ama haftasonu onun uyanmasını beklemeden uyandırdım gec wakit olmdan,
cunku bu defa uyku saatlerini ileri atıyo
neyse umarım gecer...

nasıl gecti haftasonunuz
biz pazar annemleri gecirdikten sonra akşam drn i bıraktık k.walideye kankalarla dolaştık biraz , sonra bi Pub'a gidip bişiler yedik içtik,cok keyifliydi...

Ben geldimmm.
Malum hafta sonu yoktum kociş evi savaş alanına cevirmiş. Onları topladım sildin süpürdüm yemek yaptım. Kızım uyandı yemek yedirdim. Kuzum şimdide börek yiyip portskal suyu içiyor.
Bağarma olayına bende gireyim. Normalde hiç bağırmam kuzuma geçenlerde muhallebi yediriyordum kuzu hop vurdu eliyle kaseye kase ikimizin kafasında aşağıya. Tabi ben delirmiş gibi bağırdım. Bir hopladı ağlayarak boynuma bir sarılışı vardı resmen içim parçalandı. Sabaha kadar ben ondan çok ağladım. Birdahamı tövbe. Aman diyim kızlar sinirlere hakim olalım.
Tenzilecim 15-20 gün öncesine kadar bizde öyleydik. Gece 3 de kalkım sabah 6 ya kadar oturuyordu. Hiç bir sıkıntısı yokdu. Bir babaya bir bana sırnaşıp duruyordu. Oyun istiyordu belli ayaklarını ağzımıza sokuyor, kalkalım diye saçımızı falan çekiyordu. Bir haftadır tekrar düzenine döndü. İnşallah derin kızımızda en kısa zamanda eski düzenine geri döner.

nasıl geceçek tenzilecim temzilikle geçtiii en güzelini sen yapmışsın canım yaaa

bizde artık sosyal hayat sıfır oldu cadımız dünyaya geldi geleli bir sinemaya bile gidemedik
ama bir pazar bırakıp gitcem yaa bunaldım vallahiii

git tabi kadiscim

benim kanka da haftaici çalışıyor haftasonu beraber bişiler yapıyoruz muhakak,yoksa haya cekilmez olur

hosgeldin cnm
aynen cnm bahsettigin gibi
gunduz olmadıgı kadar güzel oynuyor kendikendine, arada sırnasıyor ama ben hiç pas wermiyorum ,uyuyor numarası yapıyorum ama o yemiyor

insallah girecek düzene tekrar

kıss bune yokluğumu fırsat bulup döktürmüşünü yaaa

oku oku bitmedi
eccük göz attım geçmişe

kıss delü dünürrrrr nasıl bağırısın sen benim gelinime klava:

vallahi şu bağırma konusunda bende çok masum sayılmam aslında ama çağandan sonra çok daha sakinim ben normalde çok asabiyimdir yapım öyle değildide zamanla yaşanan şeyle koşullar insanı çileden çıkarıyor çok sıkıntı çektim kendi çapımda belki tecrübe açısından çok kazanımlarım oldu ama bendede çok şeyler alıp götürdü yaşananlar souç ortada işte dengesizleştim bazen sinirlerini aldırmışçasına sakin bazende ufaçık bir şeye tahammül edemiyecek kadar sinirli zaten bu kronik rahatsızlığımda zaman içinde biriken stersin dışa vurumu...

zaman zaman çocuklarıma bende bağırırım ama artık daha sakin olmaya çalışıyorum baktım artık kontrolü kaybediyorum hemen başka odaya kaçıyorum şöyle 30 sn. 1 dk felan yetiyor onların bebiş olduğunu bilerek değil istem dışı yaptıklarını düşünüyorum sonra eskiler geliyor aklıma çocuklarda nasıl izler bıraktığını düşünüyorum bu tür davranışların. sakinleşiyorum hemen ama bazen çok zorlanıyorum hele şu son zamanlar malum hep bildiğiniz şeyler çok zorluyor benii ama onlar çok masum. delü dünür bir daha bağırma gelinime:mymeka: gebertürüm valla :mymeka: şaka bir yana yapmasan iyi olur canım yaşanan sıkıntıların sorumlusu onlar değil ama en savunmasız onlar olduğu için bunları onlara yapmamızda çok büyük haksızlıka.s

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakım oglanda uyuyor artık uyandırmadan bı msj atayım dedım.ben artık takmıyorum herseyı olcagına bırakıp herseye vakıt ayırıyorum ve ohhh be dıyorum napım hergun olanı dısarı çıkartıp ıyıcene yoruyorum çok çok ıyı oluyor hafta sonuda hep dışardayız kocışle hatta batmana gezmeye gıdebılırız bu hafta

yelizcim hayırlı uğurlu olsun canım allah mesut etsin darısı beim kardeşimin başına inşallah:Saruboceq:

bu arada merak eden arkadaşlara buŞeniz

kızlar efenın besıgını oyun parkı olarak almıştım onu uyutup oraya yatırıyorum zaten ordan baska bıyerde yatmıyo benım kuzu onun fermuarı var orayı acıyorum uyuduktan sonra uyanınca kendı kalkıp yanıma gelıyor gecen mutfaktaydım uyanmış sessız sessız bı mutfaga yanıma gelışı var görmenız lazımdı odumu kopardı sıpa

kızlar sohbetiniz bol olsun...
bu bağırma konusunda bende bazen ipin ucunu kaçırıyorum ama her zaman değil.artık daha da azalttığımı fark ediyorum..bişey krıp döktüğünde kızmıyorum..
sadece eline almaması gereken bişeyi aldığında fevri davranıyorum set bi şekilde elinden alıyorum...
benim de bunu engellemem lazım...
bu yüzden böyle durumlarda hep yelizi düşünüyorum...
sakin ol diyorum ama henüz başarısızım..
onlardan o kadar çok konuştuk ki çok özledim kuzumu..
dün sabah erkenden kalktı ve hiç yatıramadım bana gelince hep oyun..babanneye gelince hep uyku...

damadın 2.5 tan berı uyuyor canım bende keyıf yapıyorum ohhh wirilesı bozdu oglan sabahta arkadastaydım yenı gırdım nete kabloyla baglanıyorum çıkarım bırazdan yemek yapıcam sen napıyorsun cnm

iyiyim aşüre yiyom patronumun hanımı yollamış sağolsun çok ta güzel olmuşşş vallahi
yezda sultanla uğraşıyos bizdeee cumaretsi yağ dolu şişeyi kırdı cadııı allah biryerini kesmedi heryeri batırdı zaten ilk eli ayağına baktım biryerşnde bişey varmı diye şükür kırılan kavanoz olsun ona bişey olmasında biraz bağırdım kızdım odaya koydum gelmedi epey yanıma mutfağa böle işteee canımmm bu arada geçen yolladığın resimler çok güzel çıkmış saçlarında güzel olmuş güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…