Bebeklerimiz ve Biz

iyi akşamlar canım denoyu öp yerime topik çok ıssızlaştı bu aralar yaprak dökümü gibi dökülüyor yani:sm_confused:

tatarım geçmiş olsun canım ya.
allah korumuş yani.
sonuçlar temiz çıkmış şükürler olsun.

hehheeee ilk ben baktım tatlarınaaaa çok güzeller valla ne güzel benim de ihtiyacım var ammaaa nirdeeeeeeeee neşeniz bol olsun canım:1hug:

:) saolun şekerlerim.
Mawicem kesinlikle bir ayar çek canım,insan inanılmaz motive oluyor.
Çok saol canım aminnnn

Öpüyorum iyi geceler kesintisiz uykular.

günaydın kızlar....
dün öğleden sonra elektrikler bi gitti. bende çıktım eve gittim hava iyiydi kuzumla gezdik...
iyi yorulmuşuz akşam yatağı zor bulduk...
sabahları çok ağlıyor arkamdan dayanamıyorum ya..ne olacak bizim çalışan annelerin bu hali..
hadi babanneye gidiyoruz diyorum...ağlaya ağlaya kaçıyo çocuk..
böyle ömür mü geçer

slm kızlar nasılsınız herkese güzel bir gün olsun.

geçmişe bakamadım hasat bebişlere ve annelere acil şifalar nasılsınız cnlar bakalım
yelizcim fotolara baktım çok güzeller

tünaydınnnnnn nasılsınız güzel anneler

saat kaç olmuş hala topikte tık yok gidişat pek iyi değil valla....

alişimin anası hastaymış galiba çok geçmiş olsun tez zamnada acil şifalarr diliyorum tatlım

nrdesiniz laaaaaa

mavilim canım kıyamam ben ruzeye canım evet çok zor sizin işiniz allah yardımcınız olsun tatlım

kadişçim nasılsın datlum yezda sultan nasıl bakalım
hepiize mutlu bir gün diliyorummm:sm_cool:

selam kızlarrr.
bugün bi baş ağrısıyla uyandımm hala da ağırıyorr.
sinirden sanırsamm.allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diyorumm
hatırlarsanız geçen para yönünden biraz sıkışmıştık sağolsun kayınvalidemler yollamıştı.
istemez olsaydıkk.orda burda konuşmuşlar o kadar para alıyor nereye götürüyorlar
aldıkları para niye yetmiyor diye.insan evladına verdiği parayı konuşurmu allah aşkına
lanet olsun diyorumm.
köyde yaşadıkları için buralarda hayatın ne kadar pahalı olduğunu bilmiyorlar sanırsam.
bide kayınvalidemlerin durumu çok iyii.3 5 kuruş yolladı onuda konuşuyor sinirdenn başıma ağrılar girdii
allaha şükür bu zamana kadar kimseye muhtaç olmadık hiç bişi istemedik bir istedik kötü oldukk anacımm.işte böyle kızlar çok canımm sıkkınn

zeynebim bidenem tatlım bu konuda yanlız değilsin öncelikle bunu bil bidenem
benim eşimin aileside aynı diğer çocuklarına geldimi yağdırırlar biz yanlarındayız ya nasılsa bunlar elimizin altında düşüncesi var diğerlerine özelliklede küçüğüne çok farklı davranıyorlar bak gideli neredeyse 2 ay oldu küçüğün yanına hala gelmeyi düşünmüyorlar aynurun küçük bebiişi var çağatay okula gidiyor bu yıl bize ihtiyacı var biz fazla kalmayalım demiyorlar küçük oğlunu 1 hafta ücretli izine çıkarmışlar amannnnn anası babası tutuşmuş vay oğlumuzu izne çıkardılar benim eşim kaç aydır kıvranıyor burda bir soran yok senin halin nasıl oğlum diye

ama ben bunlara anne baba demiyorum diyemiyorum kendimi düşünüyorum benim çocuklarım bu durumda olsa bırak parayı pulu canım feda yavrularıma bu insanlar nasıl bir zihniyete sahipler anlamak mümkün değil boş ver arkadaşım çok takılma ona sık canını buna sık canını yakında sıkılacak canımızda kalmicak hiç kimsenin değilse bile kuzularımızın bize ihtiyaçları var onları düşün hayatım elbet bu inişin birde çıkışı olacak der benim eşim hep inşallah herkes için böyle olacak bitanem üzülme sakın eliniz dönünce götürür verirsiniz paralarını uygun bir dillede yaşadığınız yerde hayatın ne kadar pahalı olduğunu ve konuştuklarını duyduğunuzu ve üzüldüğünüzü anlatırsın ama şimdi bunca sıkıntının içinde birde böylesi gereksiz birşeyle canını sıkma tatlım öpüyorum seni kankimmmmŞeniz

selam canlarım
Ben geldim sabah 07,30 dan beri ayaktayız,kuzuyla başbaşa kahvaltı yaptık,evin işlerini hallettim
çamaşır yıka ser,evi sil süpür toz al banyo mutfak temizle derkeeen
kuzuyu uyuttum ve soluğu burda aldım :)

Resimlere yaptığınız o güzel ama çok güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Mawilim ewet canım kardeşim o canımiçi...belkide onlar var diye o kadar eğlendim, eşide çok kafa , seviyorum onları iyiki varlar :)

ahanda yelizde geldiiiiii

iyiyim zeynom sen nasılsın bitanem gerçi sorum biraz saçma oldu ne yapalım adettendir bebeğüm idare et....

yelizcim sen nasılsın deno iyidir inşallah

a.s.
a.s.
a.s.
a.s.

Geldim Zeynepcim P.tesiye kadar iznimi kullanıcam,
Canım mawice nin dediklerine aynen katılıyorum,bunu dile değirmesi çok ayıp ama bu gibi şeyler için başını ağrıttığına değmez.Üzülme canım yapacak bişeyin yok.Bundan sonra ona göre davranırsın.
öpüyorum papatyanı

Bomba gibiyim hayatım,Denom uyuyor şuanda.
Ewet canım izinliyim.

Takvimin çok hoş 35 yıldırmı birliktesiniz..Yaaawwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…