Bebeklerimiz ve Biz

Semihacım sağol bebişim gel yiyelim
valla bezen bende diyorum çalışsam diye eşim pek sıcak bakmasada ama sonra meleğime kıyamıyorum daha çok küçük biraz daha büyüsün bakalım tabi bu arada ben balataları sıyormazsam iyidir yaz gelseydi bi azcık açılır saçılırdık...

zeynom nere gitiiğin belli olduuuu avatarın pek hoş bebişim mınzır karuu seniiiikaydirigubbakcemile

merhabalar kızlar ben geldimmmm

zeybepcim canım üzülme bunlar böleler işte yaparlar yaptıklarınıda konuşurlar yapcaksan bir hayır niye söylüyordunki yaniii. allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin canım. bu arada mesaj attım sana bakarsın resimlere.

mavicem canım biz eyyiik sen nasılsın kuzuların nasıl oğluşun iyileştimi

ayşegülcüm sanada çok gemiş olsun aliş nasıllll bakem aşurenide allah kabul etsin

semihacım sen nasılsın berra nasıll canımmm

elicdim ruziş ağladı demek heee kuzum benimm. yezdada öle bu sabah mızıldadı anneme verdiğimde (((

yelizcim ohhhh deno ne sevinmiştir. sen evdesin yaaa tadını çıkarrr...

zeynebim üzülme canım...mavicem sende...
benim söylememe bile gerek yok mavicem en iyi bilir bu durumu...
insanlar neden böyle bilmiyorum...
peki ben ne yapam...
kayınpederim kendine ticari taksi aldı borç harç..
bankalr beklenen krediyi vermeyince tutuştu bu..
para edecek bi arsa vardı kimse kıyıp satmadı...
tam 12,000 lira zararla bize arabayı sattırmaya kalktılar...benvermek istemedim el mahkum...
sonra para bulundu ama yetmedi..
adam alyansıma kadar istedi..3-5 neyimiz varsa takı setim dahil dün hepsi gitti..
herşeyim tüm birikimim gitti..hiç bi güvencem kalmadı...
bu ona kaçıncı para verişimiz...
bi kuruşlarını görmedik bide...
günlerdir uyumuyorum valla...
bi de bi teşekkür bile etmediler...
giden gittiğiyle kalacak işte...
sizinkiler yine veren cinsinden benimkiler sadece alıyorlar

ayşegül neyin var bacum....
yelizcim ücretsiz ama kuzunla keyfini çıkart...
ne güzel onun yanındasın benimki akşam yine bana bi dünya surat yapar

hoşgeldinn canımmm.amann takmaa boşverr bebeğümmm
benimde eşimm 15 gün evdee ohh seviniyomm nazı bırakırr ben gezerimm artıkınn
güzel kızın nasıll canımmmm

bende berra yı bırakıp gezdiğim oldu ama yinede bunaldım ne bileyim işte.
berra yı sormuşsun valla zeynepcim berra da anası gibi depresyonda bu sıralar.yemiyor içmiyor.oyun oynamıyor.sürekli çığlık çığlığa geziyor evin içinde.herşeye muhalefet bu sıralar.anlamadım gitti.CADIARZU

yok be mavicem.haftayı kim bekler.benim kociş küs kalmasını hiç sevmiyor.kavgadan yarım saat sonra biz :asigim: oluyoruz bülee.ama bu sefer ben iyice bunaldım yaneeee.

ehhh tamam işte bu defa 1 haftaya olursuuz büle vallahi bizde de durum aynı o küs kalamaz ama benim tepem çok attıysa küsmemde bir hafta surat yaparım

Elifcim selam canım amaan geldiler işte bana psikolojim çöktü
kıyamam öyle iyi anlıyorum ki seni birşey diyemiyorum valla benim düğün takılarımda aynen indiragandi olmuştu

ewet canım ücretsiz,Amin canım neyseki sizinki ücretliymiş,bizim şirker ücretsiz izinler bitene kadar mazeret ve ücretli izni durdurdu.Mecbur bıraktılar kullanmaya,çıksanda çıkmasanda kesilece.bazı yalakalar kullanmıyacakmış

allah iyiliğini versin delüüüü kocişimin doğum günü oooo:asigim:..... ben 35 deilimki be yaw:sm_confused:

ne biliyim canım ya...senin doğum günü olmadığını bilmiyorum ben tanışma yıldönümü felan sandım.,neyse sanırım toparlıyamıcam :) :roflol:

elifcim canım benim ne desem bilemedim olsun bidenem allah evinizden yuvaızdan sağlığı mutluluğu eksik etmesin yine yaparsınız canım yaaa offf yahu dert kuyusu bunlar çek çek bitmiyor... üzülme tatlım başka bir şey diyemiyorum bizimde düğünümüzden sonra tüm takılanları almışlardı ama küçükten hiç birşey almadılar tam akisne bize yapılan eşyanın kat be kat kalitelisini ona yaptılar neyse amaaaaannnnn dertlerimi deşip yaralarımı kanatmicam şimdi sende çok takma canım allah can sağlığı versin sana kuzuna ve eşine:teselli:

kadişçim çok saol bebişim vallahi çağatay çok iyi küçüğümde öyle allahıma çok şükür düzeldi kuzularım :Saruboceq: inşallah bu kışki son hastalıklarımız olur bunlar :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: anamla babam evlenmemişler bile 35 yıl önce allah iyiliğini versin emiiiiii güldürdün beniii:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar iyii sohpetler sizeee ben kaçtımm
benim cadı uyandıı .çorbasını yedireyimm
öpüyorum hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…