- Konu Sahibi DreamLover
-
- #11.701
Bomba gibiyim hayatım,Denom uyuyor şuanda.
Ewet canım izinliyim.
Takvimin çok hoş 35 yıldırmı birliktesiniz..Yaaawwwww
çok hoş olmuşş danam prensinde bekliyor senüü saçlarını sal aşağıda prensini yanına all delüüükıslar takvimim nasılllllll :asigim:
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli,
dün bi baltım öyle ama çok depresifdim yazmak istemedim
hiç sohbet modunda değilim nedense içim sıkkın sürekli sinirim zıplayacak yer arıyor,
Aşure yapmıştım gelin yiyelim...
saolun kızlar seviyorumm sizi yaaaaaaaaaaaaa hemde çokkkk
yelizcim ücretsiz izinmi canımm.allah yardımcımız olsunn eşimde
cuma günü çıkıyor 15 gün izinde allahtan iznimiz var ücretli izin olacak bizimkii
ohh denoyla oynaşırsınız artıkk yavrum nasıl seviniyordurrr
mavicem danamm aynı bizimkilerde küçük oğluşlarına bişi olsun içleri
giderr.napalım bizde sevilmeyen gelinleriz.kayınvalıdemlerde 10 güne kadar gelecekler hemde benim yanıma şimdi istanbuldalar.o zmana söyliycem ama böyle bişiler duydum doğrumu diyee
mavicem sağol canım benim çok şükür evde sorunumuzda yok ama benimkiler geldi işte tepemden inmiyor yalnızlık başıma vurdu eşim sabah erkenden bi gidiyor 9-10 anca geliyor oğlumla sıkıntıdan patlıyoruz
anacım ne yavaşsınız be işte böyle olunca insanın sohbet işahıda kaçıyor ekin danasıyla soytarı danasıda kaçmışlar zati bende geyiğe gidiyom işte :dilcikar:
slm kızlar
zeynepcim takma canım ya.insan çocuğuna verdiğinin hesabını yapar mı işte ama.kimileri böyle.hiç değmez ya.
yelizcim evde olmanın tadını çıkar canım.
ayşegül geçmiş olsun sanada bitanem.aşure yapmışsın allah kabul etsin.
mavice nasılsın danam.
kadis sanada merhaba canım
elif demek ruze ağlıyor arkanızdan.çok zor olur ayrılması ya.rabbim çalışan annelere yardım etsin.
geçen gün bende bir iş buldum.ama berra yı doğal olarak bakacak kimse yok diye kreş araştırmasına girdim.herşeyide hazırladım.ama babamız biraz mırın kırın etti.el kadar çocuk diye.bende onunla tartıştım.bakacak kimsem olsa bırakırmıyım diye.o gün bugündür çok agrasifim.allahtan iş başı yaptıda biraz rahatım.yoksa evde olunca hepten bunalıyorum.
slm kızlar
zeynepcim takma canım ya.insan çocuğuna verdiğinin hesabını yapar mı işte ama.kimileri böyle.hiç değmez ya.
yelizcim evde olmanın tadını çıkar canım.
ayşegül geçmiş olsun sanada bitanem.aşure yapmışsın allah kabul etsin.
mavice nasılsın danam.
kadis sanada merhaba canım
elif demek ruze ağlıyor arkanızdan.çok zor olur ayrılması ya.rabbim çalışan annelere yardım etsin.
geçen gün bende bir iş buldum.ama berra yı doğal olarak bakacak kimse yok diye kreş araştırmasına girdim.herşeyide hazırladım.ama babamız biraz mırın kırın etti.el kadar çocuk diye.bende onunla tartıştım.bakacak kimsem olsa bırakırmıyım diye.o gün bugündür çok agrasifim.allahtan iş başı yaptıda biraz rahatım.yoksa evde olunca hepten bunalıyorum.
delüü burdayımm iştee heee sen hemen kaçç geyik topiğineeeekaydirigubbakcemile
iyidir canım yaaaa uyyyyyy vallahi kocasıyla kapışan tepesinin tası atan bırdaaaa vallahi sülemesi ayıp biz onları yapalı 10 gün kadar oluyor şimdi durum böle:asigim: ehhh sizde haftaya kalmaz olursunuz böle:asigim:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?