Bebeklerimiz ve Biz

ya kızlar sıze ne dıcem son ayın 9 u adet tarıhımdı fakat ondan 3 4 gun önceden berı acayıp akıntım oldu daha sonra çok acık pembe krem arası oldu dunden bu yanada çok az koyu kahve lekelenme oldu ve hala hastalanmadım sızdede böyle oldumu neden acaba ya

herhangi bir durumdan ötürü( üzüntü-mutluluk) gecikme yaşıyor olabilirsin,
Kendinden emin değilsen test yap yarın.

Saol tatlık iyilik güzellik,kekin görüntüsü yumaşıklığı çok iyiydi ama tadı ve kayış gibi olması kötüydü,malzemeye üzülmedik canım kaşık hesabı olduğu için:jeyyar:
ama denemedim demicem :):roflol:
Denizin 4 azı dişi var şuanda,erken ama çok kaşınıyor huysuz mızmız,belkide iştahı diş sebebiyle kapalıfisfisfis amin canım inşallah

canım benim böyle bir durumum olmadı ama geçen ay 8 gü gecikti yeliin dediği gibi üzüntü sıkıtı çok etkilyor... ben geçen ay bayağı sıkılmıştım sanırım ondan oldu:1rolleyes:

monpetit we mavice allah kabul etsin aşurelerinizi,yelizci tabi kayınwalidennkini de:)

zeybennepcim , iyi hayırlı saglıklı bir omur dilerim....

kızlar DRNcigimi memeden kesme operasyonuna dün gece itibari ile we allahın izniyle başladım(((
am ilginctirki dün gece de uyanmayacagı tuttu:)))hiç uyanmadı,bakalım bu gece nasıl olacak,
ben we babası hazırız,
18 aylık serüwen sona eriyor
kızım için cokzor cunku dogdu gunden beri dewam ettigi bi bagımlılığı bırakacak,
benim icin cok zor kızımla aramdaki son fiziksel bag kopacak,
allah yardımcımız olsun,emdikleri saglik sıhhat olarak geri donsun yawruma.........

canım allah kolaylık versin çağan 15 aydan sonra kendiliğinden bıraktı onun için çok sevindim ama ben çok üzülmüşüm sanki terk edilmiş gibi hissettim kendimi ama kendiliğnden bırakması aslında çok iyi oldu...
ne güzel dileklerde bulumuşsun canım yavruna amin diyelim ayrıca hepimizin kuzuları içinde amin kolaylıklar diliyorum

günaydın kızlar....
hepinize süper güzel bir hafta diliyorum...
uzun zamandır ilk defa bu kadar güzel bir hafta sonu bu kadar güzel bir gün geçirmemiştim...
kuzum düzgün uyuyunca hem eşimle ben dinlenmiş olduk hemde kuzum huysuz değildi...
gezdik eğlendik..iştahı pek yoktu dişinden ama yinede çok iyiydi şükür..
bebek arabasına binmedi hiç kendi başıan yürüdü alışveriş merkezinde..
o kadar yorulduki yolda uyudu erkenden..............
ah bu pazratesiiii

yelizcim geçmiş olsun bitanem..nerden kaptın o hastalığı bacım sen...
allahım şifa versin..denomda iştahsızmış...tez zamanda düzelir inşallah..
zeybennepcim seninde geçmiş doğumgünün kutluyorum canım...

Herkese Günaydın güzel bir hafta diliyorum sağlıkla,mutlulukla ve huzurla inşallah.
Ah bu pazartesiler mawilimin dediği gibi çok canımı acıtıyor.
Sabah bebeğim izin vermedi arabadan inmeme Anne ditme ditme dedi.
Allahım yardımcımız olsun.
*-*
Tenzilecim kolaylıklar dilerim canım size,bu kadar gözünde büyütme canım haftasonu kuzenimdeydim ya onun kızı Deniz'den 4 ay küçük sürekli meme emdiği için başka gıdalardan yemiyordu anneside memeden kesmek zorunda kalmış, Annecim meme uf oldu demiş bir kere , ağlamış mızmızlanmış geceleri ama memeyi gösterdiğindede uf uf demiş almamış, şimdi gösterince kaçıyor. Sen sadece kararlı ol yeter biliyorum çok zor yawrun meme diye ağlarken senin vermemen ama kararlı olmaz ve yenilirsen seninde bildiğin gibi bunu her olayda kullanır.Derincik Akıllıdır üzmez anne babasını.

Mawilim bugününüz dününüzü aratmasın inşallah ne güzel,enerjini mesajından hissediyorum canım,
Denizdede aynı problem var iştah sıfır mızmız dişler kaşınıyor baktım damaklarına ama hiç bir belirti yok. Ve haftasonu annesine nazmı yaptı yoksa nazaramı geldi kuzum bilmiyorum çişini altına yaptı inatla.

Benim hastalığı nerden kaptığımı bilmiyorum canım ama böyle bir şey görmedim ben,allah ım bütün hastalara derman versin. Bugün helen miğde bulantım mevcut.

evet canım çok güzel bir hafta sonuydu...amin inşallah...
her günümüz böyle olsa valla dimi...
ruzenin damak şiş ama patlamıyor bi türlü...
nazar da olabilir canım...çok gezdiniz...annenin bile nazarı değiyor biliyorsun..
çabucak kolaylıkla atlatırlar inşallah...

ay canım hastalıkların en beteri valla..
insanı kıvrandırıyor..
dr a gitmeyecek misin canım

Ömür defterimden bir yılı daha siliyorum bu gün

tertemiz geçmesini ümit ettiğim bir yılı da kucaklıyorum

İYİ Kİ DOĞMUŞUM

eveeeeeeeet tebrikleri alayım arkadaşlar :)))

doğum günün kutlu olsun Zeynepcim Allah uzun ömürler versin, sağlıklı, mutlu ve sevdiklerinle berabera.s.

günaydın kızlar hpinize mutlu bir gün mutlu bi hafta geçirmenizi dilerim,
Elifcim keyifler yerinde maaşallah diyorum,
Yelizcim Deniz iştahsızmış inşallah hasta filan değildir bazen oluyor öyle inşallah geçici bir durumdur

19 Ocak Pazartesi günü 14:00-16:00 saatleri arasında verilecek olan bu hizmetten faydalanmak üzere tüm annelerimizi, bebek beslenmesi ile ilgili sorularıyla beraber Milupa web sitemize bekliyoruz.

kızlar bu mail bana geldi bilginiz varmı bilmiyorum bi bakın isterseniz saat 14 de milupanın sitesine

yerim ben küçük tontişi...
bu çocuk gün geçtikçe bi güzellişiyor tatlılaşıyor annesi ya...
maşallah kuzuma benim...

herkese merhaba kızlar.
zeynep cim doğum günün kutlu olsun
ali s mother oğlun çok yakışıklı çıkmış yafuuu....
dünürüm nerdesin bakem....
kızlar kötü bir hafta sonu geçirdim.
hastalık -kızım hasta-,
ölüm -eşimin amcası vefat etti-,
arkadaşların çocuğu yoğun bakımda -zatürre.. kabli durmuşşimdi daha iyi-
çile yani. şu haftasonu yıllar kadar uzun geldi.
öyleki ölüm hastalık beni paranoyak etti. evde bile bütün kapıları kitliyorum.
kızımda bronşiloyit olmuş. balgam sökücü antibiyotik. burun damlaıs, ve buhar tedavisi uyguluyoruz...
kötü günlerr yaaa.. kendininize ve bebeişlerinize iyi bakın..
bu arada yoğun bakımdaki bebeğin teşhisini bi kaç gün önceki kendi gittikleri doktoru koymamış. zor anlatması ama anlatayım bilginiz olsun. doktora götürüyorlar aferin vermiş doktor. onu kullanıyor oğlan bu ara da 2 yaşında.. çarpıntı yapıyor anne bakyıor yan etkilerinde var. bu arada ateşi yükseliyor. ateşini indirmek için fitil flan veryior. sonra biraz rahatlamış uyumuş oğlan.. kalkınca regi falan değişmiş. hemen hastaneye götürmek için iniyorlar. arabada çocuk kendinden geçiyor. nabız yok. hemen hastanede oksijen veriyorlar. oraya gidene kadar beyin oksijensiz kalmış.. pembeliğini falan kaybetmişti diyor annesi. biraz dah ageç kalsalardı Allah korusun yaa...
annesi ağlayarak anlattı kucağımda kendinden geçti. ölüyordu diye.. şimdi yoğun bakımda oksijen tüpüne bağlı.. ağzında falan hortum varmış.. kollarını bağlamışlar . çünkü durmuyor. annesi babası dün hiç görememiş.. Allah acil şifasını verir inşallah. ciğerler full doluymuş. nefes alamadığı için solunum durmuş ve ona bağlı kan dolaşımı kayboluyor. zatürrenin belirtilerinden biri çarpıntıymış arkadaşlar. öksürük falan yok yani. bi gün önce götürdükleri doktor bile anlayamamış. bi anda olmuş herşey.. Allah bağışlamış anlayacağınız...
hiç birşeyi hafife almamalıyız. anlattım ama içiniz kötü olsun diye değil basit bir çarpıntı gibiymiş herşey ilacın komplikasyonu sanılmış ama öyle değilmiş yani...
kafanızı ağrıttım ya kusura bakmayın...
umarım hasta olan bebişler falan yoktur. öpüyıorum. bu arad abenm kide kötü ya. pazar günü boğuluyordu nerdeyse, öksürük tuttu bu arada balgam doldu ağzına burnud da tıkandı. elimle ağzını temizlemeseydim. Allah korusun yaa. tüm kuzularımız ona emanet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…