- Konu Sahibi DreamLover
-
- #11.861
ya kızlar sıze ne dıcem son ayın 9 u adet tarıhımdı fakat ondan 3 4 gun önceden berı acayıp akıntım oldu daha sonra çok acık pembe krem arası oldu dunden bu yanada çok az koyu kahve lekelenme oldu ve hala hastalanmadım sızdede böyle oldumu neden acaba ya
yelizcim sen nasılsın tatlım demek keke olayı fiyaskoyla sonuçlandı ama mevcan demişti mikrodalgada kek yapmış kaya gibi olmuş demekki daha kısa süreli pişirince lastik oluyor birşey değil okadar malzemeye ve emeğe yazık neyse olacağı varmış demek denonun dişleri kaşınıyor beim çağanıda ilk azılarını ve köpek dişlerini çıkardı hepsi birden çıktı... ama o kadar iyiki şuan herşeyi yiyebiliyor kahvaltıyada ayrı ayrı geçiyoruz yavaş yavaş ikinizin kuzularıda ağrısız sızısız çıkarır inşallah dişlerin
ya kızlar sıze ne dıcem son ayın 9 u adet tarıhımdı fakat ondan 3 4 gun önceden berı acayıp akıntım oldu daha sonra çok acık pembe krem arası oldu dunden bu yanada çok az koyu kahve lekelenme oldu ve hala hastalanmadım sızdede böyle oldumu neden acaba ya
hadi ya hay allahBerbat ötesi,sen denedinmi bilmiyorum ama tavsiye etmem:1no2:
Lastik gibiydi.
kızlar DRNcigimi memeden kesme operasyonuna dün gece itibari ile we allahın izniyle başladım(((
am ilginctirki dün gece de uyanmayacagı tuttu:)))hiç uyanmadı,bakalım bu gece nasıl olacak,
ben we babası hazırız,
18 aylık serüwen sona eriyor
kızım için cokzor cunku dogdu gunden beri dewam ettigi bi bagımlılığı bırakacak,
benim icin cok zor kızımla aramdaki son fiziksel bag kopacak,
allah yardımcımız olsun,emdikleri saglik sıhhat olarak geri donsun yawruma.........
Ömür defterimden bir yılı daha siliyorum bu gün
tertemiz geçmesini ümit ettiğim bir yılı da kucaklıyorum
İYİ Kİ DOĞMUŞUM
eveeeeeeeet tebrikleri alayım arkadaşlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?