Bebeklerimiz ve Biz

Selam kızlar...
Öncelikle çok geçmiş olsun drydeniss rabbim tez zamanda o ufak meleğe şifasını verir inşallah. Anneciğinede sabır ve dayanma gücü...
Yelizcim sanada geçmiş olsun... Hiç birşeye benzemez o miğde bulantısı..
Ayşegülcüm nekadarda büyümüş Ali paşa öyle Allah nazaralrdan saklasın...
Hafta sonu aşureler yapılmış Allah kabul etsin...
Zeynep'cim eşin ve kuzunla sağlıklı, huzurlu nice nice mutlu yıllara...

selam kıslar herkese mutlu bir hafta diliyorum
mavilim ne güzel haftasonun güzel geçmiş dilerim tüm günlerin böyle olsun arkadaşım...

yelizcim çok geçmiş olsun denoyada sanada tez zamanda acil şifalar... evet siz çalışan annelerin işi çok zor allah yardımcını olsun canım...

ayşegülcüm ali ne kadar tatlı olmuş küçük bir delikanlı olmuş annesi yaa maşallah allah bağışlasın bitanem

drydennis yahu ne haftasonnuymuş korku filmi gibi rabbim tez zamanda ferahlık verisn gelinime iyi bak tatlım çağatayda bronşiolit olmuştu bak kaç ay çektik.... diğer kuzuyada allah tan tez zamanda acil şifalar diliyorum rabbim dermansız dert vermesin...

sanırım şimdilik bu kadar ben eh işte sanırım çok yoruldum artık.....​

Deryacım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm Allah acil şifa versin kimseye yaşatmasın
doktorum demişti geçen zatüre salgını var diye Allah korusun arkadaşın pnömokok aşısı yaptrmışmıydı bilgin varmı

bu arada 6 aydan büyük bebeklerin pnömokok aşısına düzenleme getirecekmiş devlet

kuzunada geçmiş olsun
bu arada başınızda sağolsun (((

deniscim Allah bebeği ailesine bağışlamış,Allahım sen bütün melekleri koru,
Canım kızına konulan tehşis geçen sene aynıydı,bizde iğneler,buharlar( ventolin ve plumikort) verdik,
üzülme canım geçecen,iyi düşün iyi olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…