Bebeklerimiz ve Biz

mrb kızlar..
herkezlere keyifli bir haftasonu diliyorum..
topikte; dünkü sakinlik bugünde devam ediyor..
Albinam uyudu. Bende bi slm vereyim dedim..

Mavice ayy çok güldüm cnm yaaa...
Allah'tan fayansa yapmış. bu kış günü birde halı yıkamak zorunda kalmadın..yıkamaktan çok kurutmak dert..

Yeliz cim öpüyorum cnm. tatilinin tadını keyifle çıkar inş..

Mavilim senin k.walidenede geçmiş olsun cnm.. İnş. Ruzetye bulaştırmadan atlatır..
Acil şifalar diliyorum..

Dünürüm sanada mrblar.. Aliyi kocaman öpüyorum..
Sema ve jege sizlerede mrb...keyifli haftasonları

netimdeki sorun halen çözülmedi..bende ablamlardan yazıyorum..ne zaman hallolur belli deil..çok özledim sizleri...

ya bu arada sormayın kızlar en son berfem grip demiştimya gribi geçti yanlız öksürük ve hırıltı geçmedi..acile götürüdük meğersem tam bronşit olmak üzereymiş..doktor tam vaktinde geldiniz dedi..hastanede hava felan verdiler..antibiyotik başta olmak üzere bi dolu ilaç aldık..neyseki bugün iyi..pazartesi tekrar kontrolümüz var...dua edin de iyileşsin..

vakit buldukça sizlere bakmaya çalışıcam..öpüyorum herkesi....bu arada söyleyeyim berfe 4 diş birden çıkardı..o yüzdende sıkıntılıyız biraz....

selam mevcan berfemize geçmiş olsun düş çıkarma dönemlerinde dirençleri düştüğü için daha çabuk hastalanıyorlar zaten nasıl zor olmuştur kuzuya hem hastalık hem diş
bizimde 2 diş daha geliyor iyice kabarmış

kızlar avatarımı değiştirdim biraz can sıkıcı bir durum oldu nasıl buldunuz bunu gerçek fikirlerinizi söyleyin... bekliyorum:sm_confused:

ben beğenmedim avatarını transformus tarzı çizgi filmlerden fırlamış gibi benim fikrim tabiiii-tatlicadiarzu-

kızlar çok yoruldum öluyorum valla mısafırlerım vardı bugun çok yogundum gıremedım hıç yarında erken kalkıcaz batmana gezmeye gıtcez arkadaslarla eglencelı bı gun olucak ınsallah herkeze ıyı geceler

herkese iyi pazarlar dün akşam aşure yaptım bugün eşim arkadaşlarına götürdü dersaneye
bende komşulara dağıttım ilk defa yapmama rağmen bence güzeldi bakalım akşama eşimin arkadaşlarının yorumlarını bekliyorum
şmdide kızımla temizlik yapıyoruz o süpürgenin önünde bende süpürmeye çalışıyorum silmeye gelince kimseye bırakmıyor sağolsun uyumasını beklicem o yüzden
ilk defa kereviz denedim pek başarılı olamadım sanırım tadı çok güzelde çok pişmiş galiba süreyi ayarlayamamışım bu kadar çabuk pişeceğini düşünmemiştim
herkes iyidir umarım hoşçakalın
yarın yeni kursum başlıyor yoğun bir 3 ay beni bekliyor yine

Ömür defterimden bir yılı daha siliyorum bu gün

tertemiz geçmesini ümit ettiğim bir yılı da kucaklıyorum

İYİ Kİ DOĞMUŞUM

eveeeeeeeet tebrikleri alayım arkadaşlar :)))

tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllara zeynepciğim.dediğin gibi iyiki doğmuşsun canım.

monpetit seninde aşureni Allah kabul etsin canım.çok severim benim yerimede ye bir kase.

iyi akşamlar kızlar
bugün hiç bakamadım malum aşure yaptım allah kabul ederse ... annemler geldi leyloşum gil geldi çocuklar derken çok yoruldum yaa... ama tatlı yorgunluklar bunlar keşke hep böyle yorgunluklar olsa.... geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir

sanırım zeybennepin doğum günüymüş nice yıllar arkadaşım sağlıkla mutlulukla iyiki doğdun ...:1hug:

monpetitim sende aşure yapmışsın galiba allah kabul etsin tatlım... ben heryıl yaparım rabbim dilerim bir dahaki yıl yapmayıda nasip eder... sanırım anneden geçme benimde aşuremi çok beğenirler saolsunlar....cokacimcoook

hepinizi öpüyorum yarın oğluşumun beslenmesinde ıspak böreği var şimdi onu yapıcammm bu yorgunluğun üstüne ne güzel gider değilmi hadin ben kaçtım....-tatlicadiarzu-​

Son düzenleme:
Zeynennep cim Doğum günün kutlu olsun canım eşinle,kuzunla ve sevindiklerinle dilediğin gibi bir ömür yaşarsın inşallah,Nice Yıllara

4 günlük tatilimiz bitti,kuzumun hiç ama hiç iştahı yok,ve günde en az 4-5 kere inatla altına çişini yaptı.
Nazara geldin yawrum,
Öğlen gibi Annemlerden geldik, kuzu yolda uyudu eve çıktık yatağına yatırdım,bende uyudum
İnanılmaz hastayım bağırsaklarım çok kötü ilaç alıyorum bütün eklemlerim ağrıyor,başımı kaldıramıyorum
Umarım yarın düzelirim.

Monpetit ve mawicem aşure yapmış Allah kabul etsin,
K.walidemde bugün yapmış,nefis olmuştu ama mide bulantım olduğu için çok yiyemedim,yarına inşallah
Allah Onun Aşuresinide kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…