Bebeklerimiz ve Biz

merhaba kızçeler...
dün işe gelemedim kaynoş feci grip..
kızımla evdeydik..arada da kaynoşa baktım onlara yemek falan yaptım...
bugün hala hasta ama mecburdum işe gelmeye.sekreterişn cenazesi vardı o mecbur gitti.
kızımda durmuyormuş zaten..
çok huysuz yavrum çokkkk
bi türlü dişini patlatamadı...
uyku zaten yok...
sabahın köründe kakltı dün..öğlen 3 de zorla uyuttum ve 45 dk ancak uyudu...
şu patronlar gelmese de gitsem yaa

Selam ben geldim,kuzuyu zorlada olsa uyuttuk.
Annemdeyim , kız kardeşime geçicez kuzu uyandıkdan sonra,
Dünkü mikrodalga kek macaramız fıyaskoyla sonuçlandı tam bir lastik gibi oldu yenmedi.
Çok hevesle yaptık hatta tarife karbonat yazılı ama belki hata vardır kabartmatozudur diye iki kere yaptık
ama çııkkk olmadı yine...
Sağlık olsun dedik,deneyecek olanlara duyurulur,

Mawilim canım k.walidene geçmiş olsun aman ruzeye dikkat diş çıkarma evresinde bağışıklık sistemi
zayıflıyor ve mikropları çok çabuk alıyor vucütları,biliyorsundur sende.
Kıyamam miniğe,umarım en kısa sürede az sancıyla çıkartır.
Benim kuzununda arka dişleri kaşınıyor parmak sürekli ağızda , çiğniyor.

Mawicem akşam akşam komik bir olay yaşamışsınız,ki çoğu çocuk en az bir kere böyle bir durum yaratıyor kuzenimlerimden biliyorum :)
Geçmiş olsun,ağlama canım dediğin gibi eşinin üstüne yapmamış, ileride anlatır anlatır gülersiniz bu durumu :)

selam kızlar 12 de yat 6-7 de kalk acaip uykum var kuzum uyudu erken kalktığı için,
mavilim geçmiş olsun canım kaynoşuna inşallah Ruzeye bulaştırmaz,
Yeliz selam oh gezmelerdesin bizde bu akşam koynoşa gideceğiz çoktandır gitmiyoruzda,
Mavice Allahın delüsü hepde senimi bulur antin kuntin işler inşallah bidaha olmaz güldürdün benide
Semacım inan çok üzüldüm okuyunca Allahtan şifalar diliyorum dualarımızı eksik etmeyiz tabii Allahım hiç bir yavruya dert vermesin...

Selam kızlar...
Hepinize huzurlu bir hafta sonu diliyorum.
Dün bankada biraz işlerim vardı. Kuzuyu bıraktım çıktım dışarı. İşlerimi hallettim eşimin yanın uğradım bir çay içtim sonrada sahilde dolaştım 1-2 saat çok da güzel yağmur çiseliyordu. Çok iyi geldi yanlız kalmak... Kendimi dinledim biraz...
Kadişcim Elifcim geçmiş olsun. Aman dikkaet edin bebelerede onlara bulaşmasın.
Semacım çok üzüldüm kuzeninin başına gelenlere Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle...
Git git Ayşegülcüm bir değişiklik olur. İnsan evde kalınca kafayı yiyor...
Ohhh Yelizcim sende bol bol gez tatilin kuzuyla beraber olmanın tadını çıkar...
Mavicem sizim macerayada çok güldüm. Ucuz yırtmış eşin...

günaydın kıslar daha doğrusu tünaydın
nasılsınız ben hala aklıma geldikçe gülüyorum yaaa kaydirigubbakcemile3
mavilim kaynoşuna geçmiş olsun bidenem inşallah ruzişe bulaşmaz öpüyorum mercimeğini
yelizcim sen nasılsın tatlım demek keke olayı fiyaskoyla sonuçlandı ama mevcan demişti mikrodalgada kek yapmış kaya gibi olmuş demekki daha kısa süreli pişirince lastik oluyor birşey değil okadar malzemeye ve emeğe yazık neyse olacağı varmış demek denonun dişleri kaşınıyor beim çağanıda ilk azılarını ve köpek dişlerini çıkardı hepsi birden çıktı... ama o kadar iyiki şuan herşeyi yiyebiliyor kahvaltıyada ayrı ayrı geçiyoruz yavaş yavaş ikinizin kuzularıda ağrısız sızısız çıkarır inşallah dişlerin

sevilcim sen nasılsın tatlım güzel fıstığın nasıl öpüyorum ikinizide az sonra eşim gelicek ben pazara gidicem iş çok yarın aşure yapıcam sizleride bekliyorum dicem ama gelemezsiniz ehh ne yapalım ben sizin yerinizede yerim kaydirigubbakcemile3 görüşmek üzereeeeeeee

semacım çok üzüldüm bitanem kıyamam kuzuma melek daha allahım inşallah şifa sını verir annesine de dayanma gücü çok geçmiş olsun hayatım öpyorum seni

kızlar avatarımı değiştirdim biraz can sıkıcı bir durum oldu nasıl buldunuz bunu gerçek fikirlerinizi söyleyin... bekliyorum:sm_confused:

oyy kimler gelmiş kimler...
hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekelriniz için..
bi türlü kaçamadım ya..
kaynoş fenaymış valla arayıp duruyor
yelizcim ayşegülcüm iyi gezmeler kızlar...bende bi anneme gitsem ne iyi olurrr
semacım yeğenine çok geçmiş olsun..ne hastalıklar var yarabbim..
allahım şifa versin...
mavicem avatarın pek güzel...
aşurende bereketli olsun bacum..
benim yerimede ye bi kase...
senin oğlana ne güldüm kıs sabah..
çok alem oluyorlar valla...

Kızlar merhaba nasılsınız bakalım annem biraz iyi oldu ama buseferde kuzu hastalandı geçti sanırım ateşi varmış ve çok huysuzmuş sürekli aglıyormuş aklım kuzumda işteyimde :a015:

elifcim durumumuz aynı aynı canım şuan. ikimizde kuzularımızı bırakıp işe geldik :teselli: biran önce akşam olsada gitsek yaaa yada erken çıksak.
semacım hastanıza acil şifalar canım. umarım iyileşir.
mavicem canım kömiksin ya gerçektende babasının yüzüne işeyseydisı sırnaşık ş
bu arada aşurenide allah kabul etsin.

yelizicim gez anacımm sefan olsunnn :))

sevilcim en güzelini yapmışsın biraz kafa dinlemişsindir. iremciği öp canım

ayşegülcüm teşekkürler canım nasılsın aliş nasıl

hepiniz saolun kızlar desteğiniz için.Allah tüm kuzucukları korusun.En önemlisi dermansız dert vermesin kimseye.

hadi ya
neden acaba..???

tesekkurler cnm tarif icin
bende deneyecegim,
esim hic sewmez boyle antinkuntin kekleri ama ben denemeye baylırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…