Bebeklerimiz ve Biz

Sibelcim ortam çok güzelmiş, oldukça keyif almışsınız,maşallah efeye pır pır durmuyor yerinde

evet canım ortam çok guzeldı fakat gıderken yollardan çok korktum hep daglık ve tererıstlerın oldugu yerler çok urkutucuydu bı ara yola sıralanmış adamlar vardı allah olduk galıba durduracaklar dedım ugur son surat gectı gercı durdurmadılar terorıstte degıllerdı

evet tenzılecım çok korkunçtu yollar esıme bı ara askım oglanı yatırarak tutalım ne olur ne olmaz camdan bakmasın öyle dedım.......bıran durdum ve bız hangı devırde yasıyoruz ya dedım sınır oldum

herkese selamm, tatil öncesi son günler, cumartesi allah izin verirse izmirde olacağım, çok özledim memleketimi

geçmişi pek okuyamadım, zeynebimin doğum günü kutlu olsun,nice mutlu yıllaraaaa
mavicem aşureni allah kabul etsin
tenzilemin allah yardımcısı olsun
sibelcim güzel bir gün geçirmiş ne güzelmiş

ve diğer tüm arkadaşlara selammm

Selam çokom demek hemen memlekete gidiyorsun,git canım git Ana gibi yar olmuyor,
Sana şimdiden iyi yolculuklar,Delikanlılar nasıl bir sorun yoktur umarım.

kıızlar selam nasılsınız bakalım cumartesi 15:30 çıktım işten ondan sonra giremedim hiç topiğe
cumartesi günü yezdada çok huysuzdu annem ateşi var demişti eve geldim herşeye ağlıyo sürekli kuzakta durmak istiyor. o gece alattık ama dün akşam ateşi yükseldi makattan ölçtüm 38,9 ateşi bütün gece yanımda yatırdım cenaze dolasıyla dün yemek verildi bizede misafir geldi ayakta yorulmuştum . akşamdan uyudum ama gece yezda uyutmadı malkesef . yatmadan önce paranox ftil koydum gece tekrar ateşlendi. 38,2 iydi bu sefer ateşi calpol verdim bi,den baktıkmki elleri ayakları buz gibi korktum havale olur diye ama şükür değilmiş sonradan ısındı yavrum.

yezda hiç böle ateşlenmemişti doğduğundan beri.
bugün doktora götürdük bavasıyla beraber .gripal durum var dedi doktor ama azı dişleride tetikliyor dedi olucak
aferin şurup verdi, dolven vedi birde.

hülyacım hoşgeldin şimdiden iyi yolculuklar.oğluşumun adaşı nasıl öp benim yerime.
kadiscim çok geçmiş olsun yezdaya.Allah şifa versin.benim oğlumda biraz ateşlense hemen elim ayağım dolaşıyor.çok korkuyorum ateşlenince.

kadişçim çok geçmiş olsun bitanem yezdaya tez zamnada acil şifalar bitanem...

çokom saol bidenem geliyorsun demek sonunda haaaa....... dört gözle bekliyorum senüüüüüüŞeniz

monpetit görüyorum burdasın canım ama ben yemek hazırlicam sonra görüşürüz öpüyorum ebrarı

sibelcim yolculuğu biraz gergin ama güzel bir gün geçirmişsiniz belli ama mado yada pes yani batmana bile şube açmışlar ayrıca çok hoş çıkmışsın saç rengie bayıldım rengi ne sülesene ben bu renk istiyommmm çok güzelllll güle güle kullan tatlım efede çok şeker maşallah

bu arada iyi haberlerim var..sabah berfemi kontrole götürdük..bronşiti ilerlemeden durmuş.. 1 - 2 gün daha antibiyotik kullanıp bırakıcaz..hırıltısıda bitti neyseki..anlııycanız keyfim yerinde...

canım sac rengım acık kumralla karemel karışımı begenmene sevındım canım evet mado çok buyuktu ve superdı sevdım.en çokta açılımı hoştu çok guldum maraş dondurmasıymış acılımı:roflol:

mrblar canlar..
güzel dilekleriniz için herbirinize ayrı ayrı tşk ederim.. çok sağolun..

Çokom şimdiden hayırlı yolcuklar ve iyi tatilller....
Drydeniss cnm geçmiş olsun ya.. herşey üstüste gelmiş.. Arkadaşının yavrusunada çok üzüldüm.. Acil şifalr diliyorum....
Aşüre yapan arkadaşlar Allah kabul etsin inş..
Sibelcim fotolardan ortam süper görünüyor.. ewet saç rengin benimde hoşuma gitti.yakışmışta güle güle kullan..
Yeliz cim sana ve kuzuna geçmiş olsun cnm.. Nikahtamı üşüttün acaba. Bizde abimin düğününden sonra döküldük..
Tenzilecim seninde Allah yardımcın olsun.. İnş çok fazla sıkıntı yaşamadan bıraktırırsın emzirmeyi.. kolaylıklar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…