Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın buarada herkese güzel bir gün diliyorum,
Sibelcim Aşureni Allah kabul etsin,su faturasıda gerçekten az gelmiş biz evde olmadığımız halde,15,00tl gelmiş.

Kadiscim günaydın canım çok geçmiş olsun Yezdaya,Acil şifalar dilerim,Ateş düşürücü olarak kullandığın Calpol yasaklandı canım,bilgin olsun.Fitil en güzeli hemen düşürüyor.
Şimdi nasıl kuzun?

Günaydın buarada herkese güzel bir gün diliyorum,
Sibelcim Aşureni Allah kabul etsin,su faturasıda gerçekten az gelmiş biz evde olmadığımız halde,15,00tl gelmiş.

sagol canım valla 3. tabagı yıyorum.esım gıtmeden ışe yetıştıreyımde oda yesın dedım ama yetışmedı uzuldum..bugunde nöbetçıymış artık yarın yer.

günaydın kızlar....
yorgunum bugün...
akşam görümceme görücü gelecekmiş...
gecenin bi yarısına kadar pasta börek uğraştım...
kuzum iyi çok şükür...bu akşam bizim planımız vardı bozmadık ablama gideceğiz bizde...
küçük yeğenimi göreceğim...

sibelcim allah aşureni kabul etsin canım benim...

yelizcim günaydın hayatım nasıl oldun biraz daha iyimisin?deno nasıl oldu..iştahı düzeldi mi?

kadiscim yezdaya da çok geçmiş olsun canım...şu dişlerini çıkarıp bi kurtulsaydı

Günaydın mawilim,
Kız o gülen yüzünü yerim ben onun maşallah sana 41,5 kere
Ne kadar tatlı çıkmış kuzun:)
Hayırlısı olsun görümcen için,Eee siz ablana gidince k.waliden arıza çıkarmasın sonra,??
Çok şükür canım iyiyiz. a.s.

saol canım..bende bayılıyorum o fotoğrafına kuzumun..
valla mecbur gidiyorum canım ablamdan bileziklerini borç alıyoruz kaynanamlar için...bayıla bayıla yolluyorlar...
zaten onlar biraz erken geleceklermiş...
biz ruzeyi almaya gittiğimizde gitmiş bile olbilirler...
aman iyi olun bitanem..şu kışı bi çıkarsaydık değil mi?

elifcım ben senın yerınde olsam hıç börek çörek yapıp kendımı yormazdın sen tasınırken o sana yardım etmışmıydı.

ooo sibelcim ona bakarsan onun bana yaptıklarına karşılık onun yüzüne bile bakmamam lazım ama kocamın hatrına hır gür çıkarmıyorum..
boşver büyüklük bende kalsın..zaten elinden gelip de yapamaz öyle şeyler...
nasıl olsa bu gelen görücüyü de beğenmez..
lülülülülülü

Günaydın canlarımmm
Bizde bu sabah erkenciydik. Sabah 7 de kalktı kuzum.
Kahvaltı ettik birlikte ne kahvaltı ama... 2 gündür çok iştahsız hiç birşey yemiyor. Ben ağzına veriyorum o hopp diliyle dışarı atıyor. Dişlerden sanırım ilk bebekliği gibi elleri hep ağzında...
Elifcim hayırlısı olsun... Sendede bendeki gibi hiç bir görücüyü beğenmeyen bir görümce var herhalde. Allah haklarında hayırlısını verir inşallah. Bu arada ruzuşin resmi süperrr Allah gülen yüzünü hiç ama hiç soldurmasın...
Yelizcim sen nasıl oldun miğden nasıl???
Sibelcim Allah kabul etsin aşureni...

Hımm anladım mawilim, Allah hepimizin iyiliğini versin canım,Ewet bir geçseydi Allah'ın izniyle.

Selam Sevilcim,Nasılsınız? Nasıl gidiyor kuzuyla ev hali?
Doyulmuyor değilmi :=) ben doyamadım ya...
Bu sıralar benim boncukda aynı,Hiç birşey yemiyor, bende zorlamıyorum
Bugün daha iyiyim canım çok teşekkürler.

İyi be Yelizcim... Sabah bir kalkıyorum sonra nasıl akşam oluyor anlamıyorum. İrem ev derken akşam oluyor. Bazen çok bunalıyorum. Ben 10 yıldır çalışıyorum birden böyle zor geldi. Malum kış burnumuzuda uzatamıyorum dışarı tek gittiğim yer annem oda bir evden çık öbürüne gir gibi oluyor. Neyse şimdi okullar kapanıyor ablama gideceğim onla gezeriz azcık değişiklik olur hem bana hem kuzuya...
İşte böyle bir iyi bir kötü geçiyor günler...
Yinede kuzuyla olmak onun her halini görmek herşeye ama herşeye değer.......

sevilcim hoşgeldin canım...
ruzede iştahsız..bu aralar bütün bebişler aynı...
bende evde olmayı çok istiyorum ama uzun süre evde olunca bunalıyorum..demekki çalışan insan hep aynı...
alışmışız çalışmaya...
ne güzel gezeceksiniz..keyfini çıkartın canım...
daha erken ama bizim de bi tatile ihtiyacımız var valla

Belki başka bir ortamda olsam evde olmak güzel olabilirdi ama malesef işte oturduğum yerde hiç arkadaşım yok okuldan işten olanlarda hafta içi çalışıyor. İnsan konuşmak sohbet etmek istiyor.
Evet ya bu gezmek iyi gelecek hem bana hem kuzuya. Oda kalabalığı çok seviyor. Ablamın 5 yaşında bir oğlu var bizim zilli onla oynamayı çok seviyor. Gerçi oğlumuz kız çocuklarını pek sevmiyor ama benim hatrıma ilgileniyor işte.

Dimi sevilcim bende izin günlerimde akşam nasıl oluyor alamıyorum,işte ise hiç saat geçmiyor,
Tadını çıkarmayı dene canım allahın izniyle iş bulunca arama bu günlerini.Öpüyorum seni ve iremciğimi.

napıyısınız bakemm

sevilciğim canimcim iyimisin
yelizim şekrüm denizimin anasıı nasılsınnn canımcımm
mavilimbitanemmm fıstık ruzemin aannesii sen napıyonnn

haftasonu bende annemlere gittim ooh süperdi vallaaaa
teyzemler geldi curcuna kalabalık hepdi nili görmeye oynamaya gelmişler
bana iş düşmedi tabiii
benim zillide şımardıda şımardı
kudurdu resmen
müzik çaldık oynattık
her gelen rüşvet niyetine çikolat bisküvi ne varsa getirmişler
bütün gün elinde poğçaydı çikolatyadı hüpletti durdu
akşama doğru kudurmanın doruklarındaydı teyzoşumun oğlu hakan gelince zilli onun ilgisini çekecem diye allahım neler yaptı neler yerinde zıplıyor bağırıyor kahakalara atarak kendini yere atıyor inanılmazdı şok geçirdim çocukcağız bakmadığında kıyameti koparıyor ne hareketler
tabi bu kadar kudurunca adranalin tavan yaptı tabii uyumadı zilli bide fazla kaçırdı galiba sonra hiişşt diyorumm dinlensin diye kucağıma sinip kafasını kaldırıp anne anne diye suratıma şirin şirin bakıyor izin vereyimd egitsin diye annecim yoruldun diyip öptüm durdum fırsattan istifade bende
iyiydi yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…