- Konu Sahibi DreamLover
-
- #11.941
canım sac rengım acık kumralla karemel karışımı begenmene sevındım canım evet mado çok buyuktu ve superdı sevdım.en çokta açılımı hoştu çok guldum maraş dondurmasıymış acılımı:roflol:
Tenzilecim bizimki kapsül veya tablet değildi,Soğuk algınlığı için şurup, ama onuda araştırıyorum.
hadi ya hay allah
tamam taman yapma bende:))))
bu arada orjinal tarif bu : Mikrodalga Fırında Pratik Brownie | Devletşah
slm kızlar uzunnnnnnnnnnnnnn bi ardan sonra slm
kıızlar selam nasılsınız bakalım cumartesi 15:30 çıktım işten ondan sonra giremedim hiç topiğe
cumartesi günü yezdada çok huysuzdu annem ateşi var demişti eve geldim herşeye ağlıyo sürekli kuzakta durmak istiyor. o gece alattık ama dün akşam ateşi yükseldi makattan ölçtüm 38,9 ateşi bütün gece yanımda yatırdım cenaze dolasıyla dün yemek verildi bizede misafir geldi ayakta yorulmuştum . akşamdan uyudum ama gece yezda uyutmadı malkesef . yatmadan önce paranox ftil koydum gece tekrar ateşlendi. 38,2 iydi bu sefer ateşi calpol verdim bi,den baktıkmki elleri ayakları buz gibi korktum havale olur diye ama şükür değilmiş sonradan ısındı yavrum.
yezda hiç böle ateşlenmemişti doğduğundan beri.
bugün doktora götürdük bavasıyla beraber .gripal durum var dedi doktor ama azı dişleride tetikliyor dedi olucak
aferin şurup verdi, dolven vedi birde.
bende buralardayım, herkese iyi akşamlar
iyi akşamlar cnm hoşgeldin
nasılsın??
Yorgun ama iyiyim canım. Malum pazartesi evin çivisi çıkmış durumdaydı biraz topladım v.s. asya ile çok yorucu oluyor. O da erkenden sızdı ben de keyif yapıyorum siz nasılsınız?
hımm ewet cnm haklısın.
çocukla ev işi yorucu oluyor..
Benim de yığınla ütüm var. gündüz fırsatım olmuyor genelde gece yapıyorum ama bu akşamda üşendim..bir akşam yapacam inş:))
Albinada uyuyorr...bende keyif yapıyorum sayılırr...
öpüyorum kuzunu..
jege ve mavice hoşgeldiniz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?