Bebeklerimiz ve Biz

he he he mdo tescilli bir markadır yani açılımı sosyete dondurmacısı canım:roflol:

Tenzilecim bizimki kapsül veya tablet değildi,Soğuk algınlığı için şurup, ama onuda araştırıyorum.

ewet ya aynı şuruptan bizde kullanıyoruz..
hatta geçen dr. gidişimizde kullandığımıda söyledim bişi demedi...
hay Allah Neyse yarın kontrölümüz var.. soracam yine..

kadiscim gecmis olsun cok

cokocum iiyi yolculuklar cnm

dreamcim nerelerdesin sen yahu?hersey yolunda mi?

iyi geceler kızlar bakıyorum topic bu saatte hareketli.zehracım hoşgeldin bayadır görünmüyordun.umarım herşey yolundadır.

mevcan berfenin iyi olmasına çok sevindim canım.

cnm geçmiş olsun..
Acil şifalr diliyorum
..

Yorgun ama iyiyim canım. Malum pazartesi evin çivisi çıkmış durumdaydı biraz topladım v.s. asya ile çok yorucu oluyor. O da erkenden sızdı ben de keyif yapıyorum siz nasılsınız?

hımm ewet cnm haklısın.
çocukla ev işi yorucu oluyor..
Benim de yığınla ütüm var. gündüz fırsatım olmuyor genelde gece yapıyorum ama bu akşamda üşendim..bir akşam yapacam inş:))
Albinada uyuyorr...bende keyif yapıyorum sayılırr...
öpüyorum kuzunu..

Ahh canım ütü deme ya en büyük sorun bizim evde, geçenlerde bir operasyonla sıfırladım şimdi biriktirmeden hemen ütülüyorum. Yoksa o akşam hiç gelmiyor :)

mevcancım berfe sultanın iyi olmasına çok sevindim tatlım tez zamanda tamamen sağlığına kavuşur inşallah:Saruboceq: iyi gecelryerimseniben

gunaydın kızlar saat 5 ten berı ayaktayım efe beyle uyutmuyorum ınat ettım uykumun en guzel yerınde benı uyandırmak neymış bılsın dedım 5 te kaldırdım asuremı koydum pışıyor.buyrun gelın kızlar

kızlar az once su faturası kesmeye geldıler bı baktım 5 mılyon aa olamaz bu kadar az dedım döndum adama abla 2 aylık bukadar kullanmışınız dıyor hata var dedım yok dıyo 2 aylık 5 mılyon olabılırmı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…