- Konu Sahibi DreamLover
-
- #11.981
yok sevilcim yapmıyor daha doğrusu yolunu buldum birazcık odönem biliyorsun sorunları suratım asık giriyordum evehaliyle ufakta olsa hissediyordu bende gülerek dilimi çıakrtarak giriyorum içeri oda hemen dilini çıakrtıyor sonra sarılıyor öpüyorum , onda buluyorum neşemi yani. akşam bütün dakikalrımıonla geçiriyorum taki o yatana kadar kucağıma alıp sofrayı kuruyorum yada elinden tutup işimi yapıyorum yavrum beni özlüyor naapsınn bend eonu
valla denetimler devam şekerüm tesco denetimi pürüzlü geçti ik olayları malum27. sinde gene gelcekler şunatta tekrar
nedense benim bölüme hiç dokunmaıdlar ona şaşırıyorum
ne beni nede akifi çıakrtmadılar şaşkınım açıkçası var bu işte bi bti yeniği ama artık hayırlısı bende bekliyorum yani
iremim nasıl?
sen nasılsın keyfin nasıl
işsizlik falan başvurabilidn mi
İrem iyi çok şükür biraz iştahsız dişlerden sanırım.
Ben de iyiyim birde alttakiler rahat verse duble iyi olacağım. Malum en iyi sen bilirsin aynı tas aynı hamam...
Başvurdum canım. Ay başında sonuçlanacak aralarında yazışacaklarmış. Tek şeye üzüldün arada doğum iznim olduğu için 900 günü 10 günle kaçırdım. 600 gün üstünden alacağım maaşı. Neyapalım bunada şükür hiç yokdan iyidir.
İlk olaylar demişsin ne olduki haberim yok benim???
Çocuk deyip geçmemek lazım onlar herşeyi hissediyorlar. Geçenlerde ben çok keyifsizdim. Hemen iremin uykuları sapıttı.
900 gün oluca dahamı fazla oluyomuş şekerümm ben bilmiyorumda
ilk olaylar derken benim kürtaj mevzum canım
o dönem haladakötüuümde malum sinirli stressli ve krgındım çok
yansıtıyordum bide etrfaıma
ablana gidecekmişsin rajtalarsın kafan rahat olur biraz görmezsin en azından
herşeye maydonoz olmayı çok iyi biliyorlar yetenek olduğunu düşünüyorum ben bunun doğuştan maydonoz olma geni var herhald ebunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?