Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar napiyiniz bakem geçmişe bakamadım erkenciyiz malum şimdi tekrar yatırdım kuzuşumu sizler nasılsınız bakalım?

aynen katılıyorum yelizciğimeeeeeeeeeee..
ben şimdi dört gözle ikinci çocuğuma hamile kalma zamanımı bekliyorum...
doğumdan sonra allah nasip ederse ruzenin kardeşi okula başlayana kadar evde oturacağımmm

selam güzel anneler
nasılsınız bakalım yelizim miden asıl oldu deno hala iştahsız galiba inşallah en kısa zamanda düzelir...

elifcim ruze ne kadar tatlı maşallah canımya rabbim nazarlardan saklasın

sevilcim hoşgeldin canım öpüyorum iremide senide...

nimo ohh allah neşenizi artırsı canım ya nile de maşallah bu çocuklar hep böyle ilgi çekmeye bayılıyorlar...

sibel allah aşurecş kabul etsin ...

işim var biraz görüşürüz​

selam 14 kuşu geldi ama fazla kalamayacak
biraz ince iş yapayım diyorum
dolap içi temizleme gibi((

bu arada duwar stickerı aldım koctastan dün...girişe onu uygulayacagım bi ara:))))) değişik olacak

ooooo
ikinci çocuk planları yapılmaya başlanmış bileeee
hamarat karılar yapın bakem temzilikleirnizi
biride bizim eve gelse pek iyi olcek vallaaa

İyi be nimetcim ev kız derken zaman hızla akıyor. Baksana kaşla göz arasında 1 ayı devirdim.
Sen nasılsın nil yapıyor mu yine sana kapris....
İşler nasıl atlattın mı denetimlerini???

Saol nimetcim iyiyiz valla sizlerde iyisiniz okuduğuma göre,Nilimize maşallah kızlar çok cilveli oluyorlar ya..
Mawicem saol canım daha iyiyim bugün,

Kızlar virüs varmış Beta adında çocuklarda kusma, ishal , miğde bulantısı , iştahsızlık aşırı su kaybına yol açıyormuş,Kuzenimin oğlu 2 gündür hastanede serum takılıymış bugün öğrendim çok üzüldüm.Bendede aynı şikayetler vardı kaç gündür iyileşemedim,Allah yawrularımızı korusun inşallah,Sizlerde dikkatli olun,Anneden bebeğede geçebiliyormuş. Bilginiz olsun

yok sevilcim yapmıyor daha doğrusu yolunu buldum birazcık odönem biliyorsun sorunları suratım asık giriyordum evehaliyle ufakta olsa hissediyordu bende gülerek dilimi çıakrtarak giriyorum içeri oda hemen dilini çıakrtıyor sonra sarılıyor öpüyorum , onda buluyorum neşemi yani. akşam bütün dakikalrımıonla geçiriyorum taki o yatana kadar kucağıma alıp sofrayı kuruyorum yada elinden tutup işimi yapıyorum yavrum beni özlüyor naapsınn bend eonu
valla denetimler devam şekerüm tesco denetimi pürüzlü geçti ik olayları malum27. sinde gene gelcekler şunatta tekrar
nedense benim bölüme hiç dokunmaıdlar ona şaşırıyorum
ne beni nede akifi çıakrtmadılar şaşkınım açıkçası var bu işte bi bti yeniği ama artık hayırlısı bende bekliyorum yani

iremim nasıl?
sen nasılsın keyfin nasıl
işsizlik falan başvurabilidn mi

İrem iyi çok şükür biraz iştahsız dişlerden sanırım.
Ben de iyiyim birde alttakiler rahat verse duble iyi olacağım. Malum en iyi sen bilirsin aynı tas aynı hamam...
Başvurdum canım. Ay başında sonuçlanacak aralarında yazışacaklarmış. Tek şeye üzüldün arada doğum iznim olduğu için 900 günü 10 günle kaçırdım. 600 gün üstünden alacağım maaşı. Neyapalım bunada şükür hiç yokdan iyidir.
İlk olaylar demişsin ne olduki haberim yok benim???
Çocuk deyip geçmemek lazım onlar herşeyi hissediyorlar. Geçenlerde ben çok keyifsizdim. Hemen iremin uykuları sapıttı.

Yelizcim geçmiş olsun bebeğinize...
Aman diyelim bu bağırsak enfeksiyonu felaket birşey çocukları helak ediyor. 3-4 ay öncede arkadaşın kızı oldu. 4 gün hastanede yattılar. Allah korusun tüm yavruları....

Benimde akşama işlerim var aynen çekmeceleri düzenlicem kuzum sağolsun hiç bırakmıyor,
Örtüleri vardı ama hep kayıyor gıcık oluyorum,çekmece kaydırmazı aldım onları düzenlicem,

plan zaten yapıyordum nimo..kazara olmazsa ruzişim 4 yaşındayken allah nasip ederse
napam bacum elbet olacak...
kuzumu kardeşsiz büyütmeye hiç razı değilim çünkü...
mavicem saol canım benim.hiç gözünüzden de kaçmıyor vallahi avatar değişikliği...
tenzile hg. canım kolay gelsin....

900 gün oluca dahamı fazla oluyomuş şekerümm ben bilmiyorumda
ilk olaylar derken benim kürtaj mevzum canım
o dönem haladakötüuümde malum sinirli stressli ve krgındım çok
yansıtıyordum bide etrfaıma

ablana gidecekmişsin rajtalarsın kafan rahat olur biraz görmezsin en azından
herşeye maydonoz olmayı çok iyi biliyorlar yetenek olduğunu düşünüyorum ben bunun doğuştan maydonoz olma geni var herhald ebunlarda

aman dedim bir an mavilim 4 yaş diyorsun bende hemen istiyorsun sandımdı
4 yaş geç bile2,5 dedimi başlayacaksın aktiviteye :))))
ben artık 2, yi düşünmüyorum
benim için bu konu kapandı

Evet canım 900 gün olunca baya fark ediyordu ama kısmet değilmiş.
Haklısın tabi bitanem öyle zamanlarda insan hep etrafında destek olacak birilerini arıyor. Senin çektiğin vicdan hesabı yetmiyormuş gibi birde en yakınlarından saçma sapan tepkiler alınca stres tavan yapıyor tabi. Neyse canım geçti artık. Rabbim yaşatmasın bir daha. Allah Nilime sağlıklı uzun ömürler versin.
Nasıl özlüyorum seninle kapı önü sohbetlerini bir bilsen...
Maydonoz çok güzel bir benzetme oldu. Evet genlerinde var en küçüğünde en büyüğüne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…