Bebeklerimiz ve Biz

kızlar bugün doktora gittik 13 aylık bebeğim 2 yaş sendromuna girmiş,henüz bu dönemi geçirmeyen annelere ve bana Allah kolaylık versin

Kelebek.81 sen ne zaman dünür oldun mavilimle.
Ben mi kaçırdım yoksam..???

canım ben 1 aylık hamişdim elifle tanıştığımda,o ara cinsiyetler belli olunca biz başgöz ettik bebeleri,sora tanıştırdık bebeleri kaynaştırdık öyle bir dünürlük hikayemiz var yani,ben oğlum doğunca çok sık online olamadım ama ara ara girip bakabiliyorum böle

Hımmm şu meşhur elifin bahsettiği metehan bebek size geliyorlar felan,resimlerinizi görmüştüm.
doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum.

Deme yaa ne yapman lazımmış peki bu sedromu atlatmak için.
Ben hiç araştırmadım,daha doğrusu araştırmaya korkuyorum malum bizimde 4 ayımız var 2 yaşımızı doldurmaya

sigaradan da olabilir mi canım öksürüğün....
ateşi olmasında denomun tek...
ama öksürüğü ilerlemez canım inşallah....

amanın kimler gelmiş kimler....
benim dünür gelmiş...sefa geldin canım benim...
aman görümce değil mi eda işte..
biliyorsun durumlarııı

2 yıl olacak biz edayla dünür olalaı yelzicim...
cinsiyetler belli olunca bulduk birbirizimi.
o zaman çalışıyordu sürekli online dı...
şimdi komple offline:icecream:
evet yelizcim ahanda sapancadaki meşhur eda bu....
ta kendileri olur..tatile falan gittiğimiz işte

Son düzenleme:
Ekle şekerim kendinide ekle ama, :)
Bende baktım geçen gün wep sitesinden çok hoş olanlar var gerçekten, ama onlar epey tuzlu geldi bana.

yelizcim bu sadece bi karton
bunun kadar daha war sticker
koctastan 49 tl ye aldık
kalanını salonda bi çalışma yapıcam

Tenzile Tek kelimeyle SÜPER olmuş SÜPER, benim baktıklarım daha büyük ve kabaydı bu çok nazik ve kibar renkde harika.
Bunun Ne kadar fiyatı? Tek başına mı yaptın.?

evet o metehanın annesi benim işte a.s ya aslında pek bişey demedi sanbırlı olacaksın annesi geçecek inşallah dedi,bide birdaha bu dönemi ergenlikte yaşarsın dedi.ama çok zor ne istediğini neden ağladığını anlamıyorum,sürekli saldırgan aksi kendini eyrlere atıyo,hiçbişey bulamazsa kafasını duvarlara vuruyo,elinden bişey almaya kalk vuruyo fırlatıyo işte böle

Bütün değil yani öylemi parça parça,kendin şekil verip kafana göre tasarlıyorsun öylemi?

Bence fiyat gayet ucuz. Güle güle kullan arkadaşım.

cnm gecen msnede konuşmuştuk bunları senınle demek dr 2 yas sendromu dedı ha ozaman kesın efeyede der benımkı acayıp beter
anne bu dıyo gıdıp getırene kadar o kafayı duvara 20 kere vuruyordur

Tanıştığımıza memnun oldum Eda cım sık sık bekleriz. :)
OOO o kadar ciddi durum hee..Allah kolaylık versin canım.En az huysuzlukla anlatmanızı diliyorum.

saolyelizim

ewet butun degil
hersey parca parca dolayısı ile istedigin gibi sekil werebiliyosun,
tek basıma yaptım cnm
dedigim gibi bi bu kadar daha war ...
bencede fiyat gayet makul , ben ikea da bakmıştım , cok az sayıda sticker 20 ytl idi hem secenek cok azdı...

bir de su siteyi incele istersen yelizcim
Ev Grafiti

cnm gecen msnede konuşmuştuk bunları senınle demek dr 2 yas sendromu dedı ha ozaman kesın efeyede der benımkı acayıp beter
anne bu dıyo gıdıp getırene kadar o kafayı duvara 20 kere vuruyordur

evet sibelcim bugün götürdüm biraz içim rahatladı,çünkü böle bi çocuk olmasından kendimi suçlayıp bahaneler aramaya başlamıştım,zaten efenin bakışlarda aynı mete gibi maşallah cin ali :sm_cool:

bende yarın efeyı dra götureyım barı bızım oglanıda az çok bılıyorsunuz bızımkı 2 degıl bence 3 yas sendromuna gırmıştır saka bıyanada gercektende çok çekıyordum efeden zabdedemıyordum bakalım bıze nedıcek

sewgili metehanın annesi; yapışıp çıkmayan şeyler degiller zaten , ugulaması o kadar basitki,
istiyorsan eger uygula ewin hawasını acaip degişştiriyor,,

cok teşekkür ederim bu arada,elbette paylaşırım,
biz zaten burda herseyimizi paylaşırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…