- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.521
Kelebek.81 sen ne zaman dünür oldun mavilimle.
Ben mi kaçırdım yoksam..???
kızlar bugün doktora gittik 13 aylık bebeğim 2 yaş sendromuna girmiş,henüz bu dönemi geçirmeyen annelere ve bana Allah kolaylık versin
Kusum hoşgeldin, ne demek seve seve, allah bağışlasın yavrunu.
Ewet tabiki onun için bende dedim hastane sonuçda,kimseyi düşünmüyorlarsa bile ruzişi düşünmeleri gerekliyordu... Iyi düşün iyi olsun canım.
Bende iyi sayılırım boğazlarım çok kötü gıcık bir öksürük var öksürünce için acıyor resmen.
Denomda öksürüyor ama ateş olmaması sevindiriyor beni çok tırsıyorum ateşden.
canım ben 1 aylık hamişdim elifle tanıştığımda,o ara cinsiyetler belli olunca biz başgöz ettik bebeleri,sora tanıştırdık bebeleri kaynaştırdıköyle bir dünürlük hikayemiz var yani,ben oğlum doğunca çok sık online olamadım ama ara ara girip bakabiliyorum böle
Hımmm şu meşhur elifin bahsettiği metehan bebek size geliyorlar felan,resimlerinizi görmüştüm.
doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum.
Deme yaa ne yapman lazımmış peki bu sedromu atlatmak için.
Ben hiç araştırmadım,daha doğrusu araştırmaya korkuyorummalum bizimde 4 ayımız var 2 yaşımızı doldurmaya
nasıl olmuş kızlar?
evet o metehanın annesi benim işte a.s ya aslında pek bişey demedi sanbırlı olacaksın annesi geçecek inşallah dedi,bide birdaha bu dönemi ergenlikte yaşarsın dedi.ama çok zor ne istediğini neden ağladığını anlamıyorum,sürekli saldırgan aksi kendini eyrlere atıyo,hiçbişey bulamazsa kafasını duvarlara vuruyo,elinden bişey almaya kalk vuruyo fırlatıyo işte böle
cnm gecen msnede konuşmuştuk bunları senınle demek dr 2 yas sendromu dedı ha ozaman kesın efeyede der benımkı acayıp beter
anne bu dıyo gıdıp getırene kadar o kafayı duvara 20 kere vuruyordur
sewgili metehanın annesi; yapışıp çıkmayan şeyler degiller zaten , ugulaması o kadar basitki,süper olmuş bencede arkadaşım,başarılarının devamını dilerimyerimseniben çalışmalarını bizimlede paylaş,biara bende alacaktım yapıştırmada kabiliyetsizliğimi gösterip duvarı mahfederim diye cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?