- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.481
Selam zeybennepcim,iyisinizdir inşallah.
Aman diyim aldanma o masum duran güneşe bütün suç onun zaten..!
tenzilecim yelizcim çok teşekkür ederim
yelizcim zaten 10 gün önce dktora götürdüm ozaman griapl durum ve azı dişleri dedi ve burun akıntısı vardı.
pazar akşamından beride ateşi sürekli çıkıyor hırıltısı içinde ventolin veriyorum zaten nefesi açıyor ama tekrarlıyor yine sanırım ben griptim ondan bulaştı kuzuma bukadar uzun sürmesi ondan olsa gerek. bugün agumentin antibyotik var ondan alıcam doktor kullan dedi geçmezse getir dedii..
selam
saçlarımı kestirdim nihayet,sonuc olarak memnun kaldım cok,we oraya dewam edicem , ewimede cok yakın iyi oldu:)
ses bir ki deneme eko eko sessss sesssss geldim ama biraz geç oldu dün akşamdan misafirlik için aradı arkadaşlar leyloşum ve onunla ortak bir arkadaşımız berruşum ve de onun bir komşusu hazırlıklarımın bir kısmını akşamdanda yapsam sabahları ev savaş alanına döndüğü için ev toparla ikramların bir kısmını hazırla temizlik çocuklara kahvaltı ( bu arada öğlen saat 13:30 du misafirlerim geldiğinde ben hala kahvaltı yapmamıştımcokacimcoook) işte misafirlerim geldi leyloşumu bırakmadım akşam yemeğe kaldılar eşide geldi akşam ve az önce gittiler ben hoooppp buraya saol bidenem merak ettiğin için öpüyorum seni en kocamanından zeynom hastaymış te zamnada acil şifalar inşallah... görüşmek üzereŞenizmavicem nerde kaldı acep
nasıl oldu oğluşu
bi ses ver gülüm yaaaaa
saolasın yelizcim iyiyiz çok şükür anlattım meramımı bknz. yukarı:1rolleyes: sen nasılsın canım deno daha iyidir umarım öpüyorum senide güzel meleğinideŞenizAynur'cum hiç uğramadı bugün umarım ters bir durum sözkonusu değildir.
tatar danası nirdesin sen bakim:mymeka: bide özledinizmi diye soruyo asıl biz sana soralım sen bizi özledinmi.... heee çok belli özlediğin insan şuraya arada uğrarda iki kelam yazar:mymeka:slm kızlarnasılsınız bakalım beni özledinizmi anacım yoklugumu arıyonuzmu
kızı yavaş yavaş konuşmaya başladı kelimeleri arasında öncelikle anne baba gel al düştü mama attı kelimeleri var aklıma gelenler bunlar alaha şükür iyiyiz
sizin bebeler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?