Bebeklerimiz ve Biz

tenzilecim yelizcim çok teşekkür ederim

yelizcim zaten 10 gün önce dktora götürdüm ozaman griapl durum ve azı dişleri dedi ve burun akıntısı vardı.
pazar akşamından beride ateşi sürekli çıkıyor hırıltısı içinde ventolin veriyorum zaten nefesi açıyor ama tekrarlıyor yine sanırım ben griptim ondan bulaştı kuzuma bukadar uzun sürmesi ondan olsa gerek. bugün agumentin antibyotik var ondan alıcam doktor kullan dedi geçmezse getir dedii..

cnm çok geçmiş olsun ..
Acill şifalr diliyroumm..
Havalar bir açıyor bir kapatıyor..
Çok dikkat edilmesi gerek çok..

Ya sorma Zeynepcim Annenin bile nazarı değermiş ama hep maşallah diyorum ben korkarım nazardan.
K.walidemede sürekli okuturum,benim bile ağırlığım olsun üstümde okur hemen geçer sağolsun.
Of canım sağlıkla çıkar inşallah Albinanın dişleri.
Denizde bir kaç gündür biraz rahatsız boğazları şişmiş.Bizde tedaviye başladık.
Saol canım teşekkür ederim.Ben bomba gibiyim :)

Kadiscim anladım canım dişlerde hastalığının uzamasına sebep oluyordur canım.İnşallah iyi gelir yeni alıcağın şurup Şifa diliyorum yezda için.

sağol zeynepcim teşekkür albinayada geçmiş olsun.

yelzicim sağol denoyoda geçmiş olsun inş. canım inş.

yelzicim ben de onu merak ediyordum şimdi..
ayrıca müüyü çok özledim ben yaaaa...
ne zaman gelecek?
kadiscim seninle görüştük ama tekrar geçmiş olsun cnm

elifcim münün geleceğini pek sanmıyorum canım,
oda sizleri çok özlüyor ama girmekte istemiyor uyarı alamamak için bana soruyor ne yapıyor kızlar diye
bende haberder ediyorum arada.

gene kimsecikler kalmamış

kombimiz ve petekler için bakım yapıldı bugün
fazla giremedim
ben geldim kimse kalmamış

yelizcim müü ye çok slm söle hepimizden
yeri dolmuyo onu da belirt(

slm kızlarnasılsınız bakalım beni özledinizmi anacım yoklugumu arıyonuzmu
kızı yavaş yavaş konuşmaya başladı kelimeleri arasında öncelikle anne baba gel al düştü mama attı kelimeleri var aklıma gelenler bunlar alaha şükür iyiyiz
sizin bebeler nasıl

selam
saçlarımı kestirdim nihayet,sonuc olarak memnun kaldım cok,we oraya dewam edicem , ewimede cok yakın iyi oldu:)

selam
saçlarımı kestirdim nihayet,sonuc olarak memnun kaldım cok,we oraya dewam edicem , ewimede cok yakın iyi oldu:)

iyi akşamlar cnmm
güle güle kullan saçlarını....
nasıl kestirdin.?( senin saçlarında benim gibi kıvırcıkdı sanırım..:))
bizim apartmanın karşısındada yeni kuaför açıldı ama ben memnun kalmadım..
kaşlarımı bile aldırmıyorum artıkk..

tatarım hoşgeldin"..
neler yapıyorsun.. özlettin kendini..
maşşallah Gizemekonuşuyor demek..
öpüyorum seni ve kuzunu
..

kızlar esım enfeksıyon kapmış galıba bogazları berbat bıde 39 derece atesı gıt gıde yukselıyor ama uyanmıyor kalkmıyorben ustunu actıkça o örtunuyor ılık bı duş aldıyorum bana kızıyor ne yapayım ben bu adamı ya

mavicem nerde kaldı acep
nasıl oldu oğluşu
bi ses ver gülüm yaaaaa
ses bir ki deneme eko eko sessss sesssss geldim ama biraz geç oldu dün akşamdan misafirlik için aradı arkadaşlar leyloşum ve onunla ortak bir arkadaşımız berruşum ve de onun bir komşusu hazırlıklarımın bir kısmını akşamdanda yapsam sabahları ev savaş alanına döndüğü için ev toparla ikramların bir kısmını hazırla temizlik çocuklara kahvaltı ( bu arada öğlen saat 13:30 du misafirlerim geldiğinde ben hala kahvaltı yapmamıştımcokacimcoook) işte misafirlerim geldi leyloşumu bırakmadım akşam yemeğe kaldılar eşide geldi akşam ve az önce gittiler ben hoooppp buraya saol bidenem merak ettiğin için öpüyorum seni en kocamanından zeynom hastaymış te zamnada acil şifalar inşallah... görüşmek üzereŞeniz

Aynur'cum hiç uğramadı bugün umarım ters bir durum sözkonusu değildir.
saolasın yelizcim iyiyiz çok şükür anlattım meramımı bknz. yukarı:1rolleyes: sen nasılsın canım deno daha iyidir umarım öpüyorum senide güzel meleğinideŞeniz
tatar danası nirdesin sen bakim:mymeka: bide özledinizmi diye soruyo asıl biz sana soralım sen bizi özledinmi.... heee çok belli özlediğin insan şuraya arada uğrarda iki kelam yazar:mymeka:
demek gizoş dillendi ne tatlıdır şimdi o yarım yarım konuşmaları öpüyorum güzel kızınıŞeniz hadi hadi gel senide öpemŞeniz

çağatay düne nazaran nispeten daha iyi ama küçüğümde rahatsız biraz burnu akıyor öksürük felan yok şimdilik ama sesi kısık bununda zaafiyeti faranjite karşı hep faranjit oluyor bakalım yarın nasıl olacak inşallah doktora gerek kalmaz elma kabuğu ve kanfil kaynatıp içine keçiboynuzu pekmezi ekleyip veriyorum inşallah faydası olur:Saruboceq:

evet şimdilik bizden havadisler bukadar hasta kuzulara tez zamnada acil şifalar diliyorum alişimin yeni incileride hayırlı olsun vallahi saç kestirenler kervanına bende katılıcam sanırım bugün arkadaşlarla fotolara bakıyorduk katlı kesim sana çok yakışıyor mutlaka kestir dediler ama ne zaman onu bilmiyorum:sm_confused: inşallah haftasonuna fırsat bulurda kestiririm öperim hepinizi fıstıklar iyi geceler kesintisiz uykularrra.s.

öfff behhh destan yazmışım sankim gözlerinize verdiğimiz yorgunluktan dolayı müessesemiz adına özür dilemiyoruz işiniz ne okuyun durunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…