- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.501
cok gecmiş olsun canım antibiyotik vermen lazım ateş düşürüce agrı kesici alması lazım yoksa duramaz daha kötü olur yada hemencik doktora gidin cok gecmiş olsunkızlar esım enfeksıyon kapmış galıba bogazları berbat bıde 39 derece atesı gıt gıde yukselıyor ama uyanmıyor kalkmıyorben ustunu actıkça o örtunuyor ılık bı duş aldıyorum bana kızıyor ne yapayım ben bu adamı ya
ses bir ki deneme eko eko sessss sesssss geldim ama biraz geç oldu dün akşamdan misafirlik için aradı arkadaşlar leyloşum ve onunla ortak bir arkadaşımız berruşum ve de onun bir komşusu hazırlıklarımın bir kısmını akşamdanda yapsam sabahları ev savaş alanına döndüğü için ev toparla ikramların bir kısmını hazırla temizlik çocuklara kahvaltı ( bu arada öğlen saat 13:30 du misafirlerim geldiğinde ben hala kahvaltı yapmamıştımcokacimcoook) işte misafirlerim geldi leyloşumu bırakmadım akşam yemeğe kaldılar eşide geldi akşam ve az önce gittiler ben hoooppp buraya saol bidenem merak ettiğin için öpüyorum seni en kocamanından zeynom hastaymış te zamnada acil şifalar inşallah... görüşmek üzereŞeniz
slm canım özlemezmiyim canım benim n ne vuruyon kız:mymeka:
saolasın yelizcim iyiyiz çok şükür anlattım meramımı bknz. yukarı:1rolleyes: sen nasılsın canım deno daha iyidir umarım öpüyorum senide güzel meleğinideŞeniz
tatar danası nirdesin sen bakim:mymeka: bide özledinizmi diye soruyo asıl biz sana soralım sen bizi özledinmi.... heee çok belli özlediğin insan şuraya arada uğrarda iki kelam yazar:mymeka:
demek gizoş dillendi ne tatlıdır şimdi o yarım yarım konuşmaları öpüyorum güzel kızınıŞeniz hadi hadi gel senide öpemŞeniz
slm canım özlemezmiyim canım benim n ne vuruyon kız:mymeka:
cok güzel oldu kızım yaaaaaa alan yaşadı bi hamarat ki sormayın sofra kuruyoz kızımla içimin yagları eriyor ikiki dogurmuşum kazala:CüvCüv:
çağatay düne nazaran nispeten daha iyi ama küçüğümde rahatsız biraz burnu akıyor öksürük felan yok şimdilik ama sesi kısık bununda zaafiyeti faranjite karşı hep faranjit oluyor bakalım yarın nasıl olacak inşallah doktora gerek kalmaz elma kabuğu ve kanfil kaynatıp içine keçiboynuzu pekmezi ekleyip veriyorum inşallah faydası olur:Saruboceq:
yavrunada gecmiş olsun öpüyorum :teselli:
evet şimdilik bizden havadisler bukadar hasta kuzulara tez zamnada acil şifalar diliyorum alişimin yeni incileride hayırlı olsun vallahi saç kestirenler kervanına bende katılıcam sanırım bugün arkadaşlarla fotolara bakıyorduk katlı kesim sana çok yakışıyor mutlaka kestir dediler ama ne zaman onu bilmiyorum:sm_confused: inşallah haftasonuna fırsat bulurda kestiririm öperim hepinizi fıstıklar iyi geceler kesintisiz uykularrra.s.
cok güzel şukar olmuşbu arada canlar yeni avatarım nasıl ben bayıldım sizce nasıl gerçek fikirlerinizi bekliyorummmmmdelikafadulden
çok saol bitanem evet çok yakışıklıdır benim kuzum allah hepimizn kuzularını bağışlasın sağlıklı ve başarılı uzuuuuuunnn ömürler nasip etsin inşallah:Saruboceq:mavıcem cnm yeni takvimin hayrlı olsun
maşllah yakişklina cnm allah bağişlasin
sanada günaydın fıstığımmmŞenizherkese günaydın hepinize güzel bir gün dilerim
Günaydınlar herkeslere güzel günler olsun nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl bugün kimsecikler uğramamış
mavicem çağataya maşallah delikanlı olmuş canım allah bağışlasın yoğunmuşsun bayağı .
yelizcim denoya acil şifalar. canım.
yezdaya dün antibyotik aldım kuzum bugece hiç ateşlenmedi bende oda rahat yattık bugece günlerdir ilk defa güzel uyudu ve uyudum bende umarım kısa sürede atlatır yavrikim bir daha hasta olmaz o hasta olunca bütün gün aklım evde kalıyor onda annem üstüne titriyor ama velakin annelik işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?