Bebeklerimiz ve Biz

bu arada canlar yeni avatarım nasıl ben bayıldım sizce nasıl gerçek fikirlerinizi bekliyorummmmmdelikafadulden

cok gecmiş olsun canım antibiyotik vermen lazım ateş düşürüce agrı kesici alması lazım yoksa duramaz daha kötü olur yada hemencik doktora gidin cok gecmiş olsun

bu arada canlar yeni avatarım nasıl ben bayıldım sizce nasıl gerçek fikirlerinizi bekliyorummmmmdelikafadulden
cok güzel şukar olmuş
bayıldım beren saatmiydi o ben cok severim o hatunu naniknanik

yok kıs ne beren saati tanıdık biri değil amaaa seksi bir hatun zati bakışlara hastayım ben hele bu bakışlar benim 6 numaralı bakışım olur kendileri yok 7 idi galiba yoksa sekizmiydi amannnn neyse canım işte bakış yanikaydirigubbakcemile3

Herkeslere günaydın güzel bir gün diliyorum,
Nasılsınız bakalım bugün.Kuzumun öksürüğü devam ediyor çok şükür ateş yok.

Biz dün akşam nihayetinde bir fırsat bulduk ve geçde olsa Issız Adam ı izledik. Ben çok beğendim.
Hatta son sahnelerinde ağladım bile diyebilirim eşimden gizli :).Melis Birkan ı çok beğendim güzelliği ve oyunculuyla. Başarılı bir filmdi bence.

Tenny cim sıhhatler olsun canım,Benim yüzüm yok resim istemeye çünkü ben halen eklicem ama sen
benden önce davran şekercim.

Zehra'cım söylerim bidenem.

Günaydınlar herkeslere güzel günler olsun nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl bugün kimsecikler uğramamış

mavicem çağataya maşallah delikanlı olmuş canım allah bağışlasın yoğunmuşsun bayağı .

yelizcim denoya acil şifalar. canım.

yezdaya dün antibyotik aldım kuzum bugece hiç ateşlenmedi bende oda rahat yattık bugece günlerdir ilk defa güzel uyudu ve uyudum bende umarım kısa sürede atlatır yavrikim bir daha hasta olmaz o hasta olunca bütün gün aklım evde kalıyor onda annem üstüne titriyor ama velakin annelik işte..

mavıcem cnm yeni takvimin hayrlı olsun
maşllah yakişklina cnm allah bağişlasin
çok saol bitanem evet çok yakışıklıdır benim kuzum allah hepimizn kuzularını bağışlasın sağlıklı ve başarılı uzuuuuuunnn ömürler nasip etsin inşallah:Saruboceq:
herkese günaydın hepinize güzel bir gün dilerim
sanada günaydın fıstığımmmŞeniz

saol balım evet kuzum kocaman oldu danam benim daha altı yaşını doldurmadı ama sanki ilk okul birinci ikinci sınıf öğrencisi gibi tütütütü maşallah diyeyim kuzuma kalıplı bir çocuk dün gece boyunu ölçtük 1.20 cm ve 29 kg olmuş teyzesi heleki çağandan sonra sanki kocaman gibi geliyor gözüme rabbim hepimizin kuzularına sağlık versin inşallahh
yedanın daha iyi olmasına çok sevindim tez zamanda sağlığına kavuşur umarım annnesi

çağanında burun akıntısı biraz hafifledi bugün çok şükür hırıltısı ve ateşi yok ben bugün elma kabuğu ve karanfi kaynatayım ve keçiboynuu pekmeziyle vereyim yine sanırım iyi gelicek... öpüyorum hepinizi güzel muhabbetler...

a.s.

tünaydın herkese...
ancak geldim..
kaynoşla sağlık ocağına gittik..
kulakları duymuyordu...yıkatması lazımmış...
bu hastane işleri beni bitirdi....
ben çocuğumla kadını dr.a götürüyorum..kızları da uyuyor orda...
gerginim yane...

Gerilme Elif'cim.Düşüncesiz insanmı yok..! Yazık valla.
Boşver düşünmemeye çalış.
Sen nasılsın Ruziş nasıl oldu??

selam kızlar mavicem söyledi burayı biraz göz attım ..bayıldım topiğinize fryzamda burdaymışşş.benim kızımda 3.5 yaşında pekde nazlı durmadan hasta ..oluyo ..şimdi iyi ama ilaç kullanıyoruz devamlı ...bünyesi çok zayıf kuzucuğumun ...kabul ederseniz benide aranıza sevinirim .kuzucuklarınızıda sizide öpüyorum...

yelizcim canım
insan geriliyo ister istemez...
dediğin gibi çok düşüncesizler....
yüzsüz yüzsüz bide akşam soruyo kim götürcek seni diye...
millet bi garip
ben halsizim ama şükür iyiyim..ruzişimde iyi teyzesi..
hastalık dolu yere soktuk çocuğu ondan tedirginim...
yoksa götürürüm ne olacak sankiii

sen nasılsın canım..
okudum denom daha iyiymiş...

Kusum hoşgeldin, ne demek seve seve, allah bağışlasın yavrunu.

Ewet tabiki onun için bende dedim hastane sonuçda,kimseyi düşünmüyorlarsa bile ruzişi düşünmeleri gerekliyordu... Iyi düşün iyi olsun canım.

Bende iyi sayılırım boğazlarım çok kötü gıcık bir öksürük var öksürünce için acıyor resmen.
Denomda öksürüyor ama ateş olmaması sevindiriyor beni çok tırsıyorum ateşden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…