Bebeklerimiz ve Biz

link vermek yasak kızlar...silerler şimdi...
neyse tenzilecim elne sağlık canım..güle güle kullan bende çok beendim canım çok güzel olmuş...
sen becerikli hatunsun zaten

tenzılecım super olmuş haaa su lojmanda olmayıpta kendı evımde olsam neler yapmazdım varya bılıyorsudur bende mutfak dolaplarımı kaplamıştım bıde bunu yaparsan neolur bılmıyorum

Mawilim sgr da tetikliyor tabi öksürüğümü ama bu saat oldu 2 tane içtim. içemiyorum acı duyduğum için.
Denom içinde bir kaç gün kullanıcaz ilaçlarını olmadı götürcem canım beklemedeyim şuan. umarım kuzum şifa bulur bu kullandığı ilaçlardan.

kk benzeri link wermek yasak diye biliyorum
değiştimi uygulama...?

tesekkur ederim mawilicim

slm kızlar
dün gece zeynep sabaha kadar uyutmadı beni
sürekli inledi durdu, öksürükten devamlı uyanıyo
sabah 5 te kalktık burnuna sprey sıktırmıyo, ateşi çıktı, ilaç içmiyo
sürekli aülıyo
biraz oturup tv seyrettik sonra kapadım , emzirerek zor uyuttum

şimdide burnu çeşme gibi akıyo
bi dakka yanından ayrılamıyorum, sürekli selpak elimde peşinden geziniyorum

Parça Parça olması çok hoş gerçekten, güle güle kullan arkadaşım mutlu günlerde.
Bende gittiğimde bakayım çok hoş olmuş gerçekten :)
bu arada benim bildiğim yapıştıkdan sonra çıkmıyormuş.kazımak lazımmış. ???

selam kızlarrr elifcim canım yelizin dediği gibi gerçektende yüzsüz insan öle olur.
tenzilecim çok hoş olmuş canımmm yaa bayıldım

kusum sende hoşgeldin aramıza
kelebekcim nasılsın oğluşun nasıl bakemmm.

kızçeler bencede bi sakınca yok da...
yasak ben diğer topiklerden biliyorum...
ben mod falan değilim yane

zehracım zeynoya geçmiş olsun canımmmm. yezdada aynı antibyoik kullan canım 4 gündür bende aynıyım en sonunda doktorunu aradım antibyotik başla dedi...

bende öyle biliyorum tenzilecim,uygulama değiştiyse haberimiz yok mavilim.

Zehracım canım Allahdan Zeynom içinde acil şifalar diliyorum, Dr a götürdünmü canım.Ne kullanıyorsun.

Deniz'ede gıcık geldi akşam ballı limon vermek için kaldırdım ben ettim o etti ama içmedi.

zehracım zeynoya geçmiş olsun canımmmm. yezdada aynı antibyoik kullan canım 4 gündür bende aynıyım en sonunda doktorunu aradım antibyotik başla dedi...

saol cnm sizede geçmiş olsun
valla ateşi bugün çıkarsa tekrar götürcem, perşembeye kadar ateşi çıkarsa ontrole getirin antibiyotik başlarız demişti dr

Zeynepcim öğlende baktın kaçtı..? Gözümden kaçtı sanma..Yine yakalaadım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))))))

selam kızlarrr elifcim canım yelizin dediği gibi gerçektende yüzsüz insan öle olur.
tenzilecim çok hoş olmuş canımmm yaa bayıldım
.

saol kadiscim

saol arkadasım
yok yok bunlar kolayca çıkabilir yazıyo,dış cephede 10 yıl kapalı alanda sonsuz yıl:) garanti war
..
zaten once soyle bir tutturup bakıyosun , begenirsen hawlu ya da bir bez ile uzerine bastırıp sabitliyosun....

ben depresyondayım metehanda 2yaş sendromunda ailece psikopata bağlandık yani :roflol: sen nasılsın

cümleten merabalar...
Yelizcim iyi gözlemcisin cnm he..
kaçmıyor bişi gözünden..
Albinadan gizli bir göz atayım dedim ama olmadı..Teşrif etti hemen kuzum..
çıkmak zorunda kaldım..
Şimdi uyudu...
Bu arada kuzuna ve sana acil şifalar diliyorum cnm..
geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…