Bebeklerimiz ve Biz

muhabbetiniz pek koyu maşallah ben bölmeyeyim yani ulaaa sabahtan beri kaç kere mesaj yazdık bir allahım kulu cevap yazmadı iki saattir kıvranıyom giriyom çıkıyom ama dediğim gibi allah muhabbetinizi artırsın benden bukadar

Aşkolsun mawicem,ne sordunda ne dedinde cvp yazmadım.geldin zehraya yazdın sonra gitmiş başka topiğe.
Biraz agrasifmiyiz ne..??? :)))

zehrayamı yazdım sence sadece bir sabaha dönsek :çok üzgünüm: neyse sorun değil agresif değildim ama üüldüm okadar

selam kızlar nasılsınız

gördüğüm kadarıyla zeynep hasta olmuş çok geçmiş olsun zehra'cım.

Bir haftadır bende çok hastaydım, evlendiğimden beri hiç bu kadar kötü olmamıştım. Ateş, iştahsızlık, ağrı, öksürükle sabahladım. Eşim sağolsun geceleri kalkıp kompres yaptı, öksürüğüm için bitki çayları yaptı, baktı sabahta yorgun argın işe gitti. Kızkardeşim ve kayınvalidem takviyeli atlattım. Asya'ya geçecek diye aklım çıktı geçen perşembeden beri evde maskeyle geziyorum, daha bugün çıkardım. Asya'da biraz öksürük var atlattık şükürler olsun.

edacım çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kuzular hasta olunca dah kötü allah korusun yaaa

bu soğukj algınlığı virüs gibi yaaa herkesi yokluyor vallahi.

bizde aynıyız bir haftadır bende gripal durum öksürük burun akıntısı falan yezdayada geçtiii oda 4 gündür ateşliydi şükür dünden beri iyi sayılır.

Kadiş'çim sağol canım sizede çok geçmiş olsun, aman ateş deme aklım çıkıyor bu aralar yeni dişleri geliyor günde 40 kere ateşi varmı diye yokluyorum. Allah hepsine sağlık (birazda uyku) versin.

Kadiş'çim sağol canım sizede çok geçmiş olsun, aman ateş deme aklım çıkıyor bu aralar yeni dişleri geliyor günde 40 kere ateşi varmı diye yokluyorum. Allah hepsine sağlık (birazda uyku) versin.

sağol canım teşekkürler bizim geceleri eli ayağı buz gibi oluyordu aklım çıkıyordu havale geçiricek diyeee

amim canım aminnnn:))))):1hug:

cnm saol iyi dileklerin için, ventolin, dolven ve aferin kullanıyoruz
zehracım çok gecmış olsun canım

teşekkür ederim sibelcim

zehra cok gecmis olsun
acil şifalar dilerim insallah tez zamanda atlatır kuzucuk,

amin cnmcım inşallah iyileşir kısa sürede

cnm geçmiş olsun
acill şifalar diliyorum..
Kışın bitmiyor hastalıklar ya.
evet cane ya bitmiyo hastalık, saol hayatım geçmiş olsun dileklerin için.

zehra çok geçmiş olsun canım..
umarım antibiyotiğe gerek kalmadan düzelir zeynepppp

umarım cnmcım, saol geçmiş olsun dileklerin için

zehracım bitanem çok geçmiş olsun canım çağanın durumu şimdilik fena değil bakalım yarın durum belli olur sanırım.... tez zamanda acil şifalar zeynoma canım:Saruboceq:

amin canem , inşallah düzelir kısa zamanda
neyse çağan daha iyiymiş, sevindim düzelmesine

nilüfercim sana da çok geçmiş olsun cnmmmm
sende bayadır firarisin

halen internetim yok..ne zaman açılacak belli deil..modem de arızalı sanırım..artık eşimin insafını bekliyorum açılsın diye...çok sıkılıyorum valla...

Semiha geceleri nasıl canım ateşi,fitilmi kullanıyorsun,

kadiscim benim öyle boğulcak gibi değilde öksürmekle öksürmemek arası boğazım gıcık yapıyor.
İçiyorum canım saol.

evet canım geceleri fitil kullanıyorum.gündüzde verebilirsem şurup veremezsem yine fitil...

canım sanada geçmiş olsun.

iyi akşamlar kızlar..................

iyi akşamlar mevcan nasılsın berfe nasıl?

semihacım cnm berra nın neyi vardı, takip edemedim
acil şifalar diliyorum sizede:Saruboceq:

2 gün önce ateşlendi zehracım.ateşini düşüremiyoruz.bugünde öksürük ve aşırı huysuzluk eklendi.:çok üzgünüm:koca gün ve gece ayaklarımda.yürümeyi unuttum vallahi...:sm_confused:

iyi akşamlar yaaa çok kötüyüm gerginim, üzgünüm, ağlamak istiyorum ((((

oğlum dün gece 12 de ağlayarak uyandı ve sakikalarca susmayarak ağladı zar zor sakinleştirdik oyuna daldı vs. derken yatmaya ikna oldu, şimdide akşam iki saattir huysuzlanmalar ağlamalar bir ağlıyor görseniz çıldırmamak elde değil ben çok salak aptalım ne biçim anneyim bilmiyorum sinirlerime hakim olamadım kızdım yavruma sanki ne anlayacaksa ama sanki bişey olmuş gibi ağlaması yokmu ne yapacağımı şaşırıyorum neden böyle yapıyor ki (((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…