- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.581
benim kuzu artık pek istekli içmiyor keçiboynuzunu ama eline verdiğin zaman çok güzel kemiriyor
edacım çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kuzular hasta olunca dah kötü allah korusun yaaa
bu soğukj algınlığı virüs gibi yaaa herkesi yokluyor vallahi.
bizde aynıyız bir haftadır bende gripal durum öksürük burun akıntısı falan yezdayada geçtiii oda 4 gündür ateşliydi şükür dünden beri iyi sayılır.
Kadiş'çim sağol canım sizede çok geçmiş olsun, aman ateş deme aklım çıkıyor bu aralar yeni dişleri geliyor günde 40 kere ateşi varmı diye yokluyorum. Allah hepsine sağlık (birazda uyku) versin.
ses bir ki deneme eko eko sessss sesssss geldim ama biraz geç oldu dün akşamdan misafirlik için aradı arkadaşlar leyloşum ve onunla ortak bir arkadaşımız berruşum ve de onun bir komşusu hazırlıklarımın bir kısmını akşamdanda yapsam sabahları ev savaş alanına döndüğü için ev toparla ikramların bir kısmını hazırla temizlik çocuklara kahvaltı ( bu arada öğlen saat 13:30 du misafirlerim geldiğinde ben hala kahvaltı yapmamıştımcokacimcoook) işte misafirlerim geldi leyloşumu bırakmadım akşam yemeğe kaldılar eşide geldi akşam ve az önce gittiler ben hoooppp buraya saol bidenem merak ettiğin için öpüyorum seni en kocamanından zeynom hastaymış te zamnada acil şifalar inşallah... görüşmek üzereŞeniz
Danam sevindim güzel bi gün ve akşam geçirmişsiniz, bayılıyorum eş dost arkadaş ziyeretlerine, sohbetlere:lepi:
Zehracım canım Allahdan Zeynom içinde acil şifalar diliyorum, Dr a götürdünmü canım.Ne kullanıyorsun.
Deniz'ede gıcık geldi akşam ballı limon vermek için kaldırdım ben ettim o etti ama içmedi.
zehracım çok gecmış olsun canım
zehra cok gecmis olsun
acil şifalar dilerim insallah tez zamanda atlatır kuzucuk,
cnm geçmiş olsun
acill şifalar diliyorum..
Kışın bitmiyor hastalıklar ya.
evet cane ya bitmiyo hastalık, saol hayatım geçmiş olsun dileklerin için.
zehra çok geçmiş olsun canım..
umarım antibiyotiğe gerek kalmadan düzelir zeynepppp
zehracım bitanem çok geçmiş olsun canım çağanın durumu şimdilik fena değil bakalım yarın durum belli olur sanırım.... tez zamanda acil şifalar zeynoma canım:Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız
gördüğüm kadarıyla zeynep hasta olmuş çok geçmiş olsun zehra'cım.
Bir haftadır bende çok hastaydım, evlendiğimden beri hiç bu kadar kötü olmamıştım. Ateş, iştahsızlık, ağrı, öksürükle sabahladım. Eşim sağolsun geceleri kalkıp kompres yaptı, öksürüğüm için bitki çayları yaptı, baktı sabahta yorgun argın işe gitti. Kızkardeşim ve kayınvalidem takviyeli atlattım. Asya'ya geçecek diye aklım çıktı geçen perşembeden beri evde maskeyle geziyorum, daha bugün çıkardım. Asya'da biraz öksürük var atlattık şükürler olsun.
Semiha geceleri nasıl canım ateşi,fitilmi kullanıyorsun,
kadiscim benim öyle boğulcak gibi değilde öksürmekle öksürmemek arası boğazım gıcık yapıyor.
İçiyorum canım saol.
selam kızlar nasılsınız
gördüğüm kadarıyla zeynep hasta olmuş çok geçmiş olsun zehra'cım.
Bir haftadır bende çok hastaydım, evlendiğimden beri hiç bu kadar kötü olmamıştım. Ateş, iştahsızlık, ağrı, öksürükle sabahladım. Eşim sağolsun geceleri kalkıp kompres yaptı, öksürüğüm için bitki çayları yaptı, baktı sabahta yorgun argın işe gitti. Kızkardeşim ve kayınvalidem takviyeli atlattım. Asya'ya geçecek diye aklım çıktı geçen perşembeden beri evde maskeyle geziyorum, daha bugün çıkardım. Asya'da biraz öksürük var atlattık şükürler olsun.
iyi akşamlar kızlar..................
slm kızlar
berra bugün aşırı huysuz azda olsa ateşi oluyor.kucağımdan inmiyor hiç.şimdi uyududa biraz nefes alıyorum.
diğer hasta bebişlerede acil şifalar diliyorum.
semihacım cnm berra nın neyi vardı, takip edemedim
acil şifalar diliyorum sizede:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?