- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.621
hepinize iyi gecelr ayşegülcüm olur bitanem yaa çok takma kendinide suçlama bizlerde insanınz sonuçta bam telinin koptuğu yerler oluyor ama mühim olan dozunu kaçırmadan ve alışkanlık haline getirmeden ki sende öyle bir anne değilsin inşallah hasta felan olma
edacım çok geçmiş olsun canım ben 2 yıl önce olmuştum 2 ay sürdü bronşit olmuşum ama kendi kendine geçti hilaç felan almadım ama olan ciğerlerime oldu çok hassaslaştılar ne güzel bak yardımcı olanında varmış sağlıklı günler diliyorum
yelizcim saol canım yokcanım önemli birşey son zamanlarda yaşadıklarım biraz hassaslaştırdı beni sanırım ilgine çok teşekkürler...
bu arada akşam üzeri ekinnazla görüştüm telefonda çok özlüyormuş burayı malum netleri kesik herkese çok selam söyledi çocuklarda kendiside iyiymiş canım benim inşallah tez zamanda netleri bağlanırda aramıza döner
birdeeeee zehra danasıyla görüştüm telden görüntüşü gibi seside çok hoş gerçi küçük cadı pek izin vermedi ama bir alo deyişi var aaeee diye yirim ben onu silüetlerini gördüğün kişilerin seslerinide duyunca daha bir sayicileşiyorlar insanın kafasında
çok mutlu oldum seslerini duymak iyi geldi bana darısı sırayla tüm diyer dostlarla birlikte başımıza inşallah:Saruboceq:
günaydın zehracım zeyno nasıl oldu götürdünmü dün dr a???
zehraaaa...
ben ben bennnnnnnnnnnnnnnnnnn...bize gelirsin valla küserim bak...
başımın üstünde yerin var tamammı?
kim gelirse beklrim....allah nasip ederse....
Kızalr aslında havalar düzelir düzelmez istanbullular bir toplaşsak yaaa buluşalım
zehra yeliz ben yakınız anadolu yakasındayız havalar düzelsinde kuzularla beraber buluşalım kızlarrrr
Canım merhabalar, nasılsın uzun süredir görüşemedik,zeynebe de maaşallah Allah esirgesin hastalanmış aman canım dikkat et acil şifalar diliyorum.haklısın valla dillendikçe tatlanıyolar eylül de bi ara anne diyodu ama unuttu şimdi bana "aba" bakıcısınada "anne " diyo neyse diyorum onlar iyi anlaşsınlarda önemli değil. Çok yoğunum ben o yüzden çok fazla giremiyorum ama yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum, şimdi yine çıkıyorum görüşürüz öğleden sonra.
herkese günaydın ve hayırlı cumalar olsun, pırılpırıl sıcacık bir hava var burda
SAOL EKİNCİM , DÜZELİR UMARIM EN KISA ZAMANDA KUZUM BENİM
UĞRAMIYOSUN NE ZAMANDIRİ SENİN PRENSESİN NASIL CNM
NİRDESİN BE DÜNÜR:mymeka:
İZMİRE GİTTİN BİZİ İYİCENE UNUTTUN YANEEEE:a015:
ARDAM NASIL, ÖKSÜRÜYOMU GENE, YOKSA İZMİRİN HAVASI YARADIMI
GELİNİN HALEN İYİLEŞEMEDİ CNM:1no2:
DreamLover .!.:KADİŞCİM BANA GELİN CNM TOPLANINDA:lepi:
EV MUHABBETİ YAPARIZ:sm_cool:
GELİCEM CNM İNŞALLAHa.s:lepi:
SÖZÜM OLSUN
BU SENE ALLAH KISMET EDERSE OKULLAR KAPANIR KAPANMAZ 15 GÜN ANKARA YAPICAMdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?