Bebeklerimiz ve Biz

Kaldırcım bilem,Arkadan yokki resmim şekercim ikiside yandan??

Bende bendeeeeeeeee hemde tek lokmada yerim :))))
Çok hemde çokk maşallah Berak Allah Her söylediğimi tekrar ediyor,edemese bile söylemeye çalışıyor. :) arabanın Lastiğini bile soruyor . "Anne mu neeee" "Arabanın Lastiği bebeğim" " Hımmm??"
:)))))) Herşeyi ama herşeyi sorma modundayız bu aralar :))) tabi ben hiç üşenmeden cevap veriyorum.
Kelime daarcığı genişlesin diye.

lafı ağzımdan almışsın mavicemhihoyyyt
danam bende sesini duyduğuma zeynep fırsat verdiği ölçüde delikafaduldenseninle konuşmaya bayıldım:ecrin_bebek:
bundan sonra dostluğumuz daim olucak kızlar
ben artık bu topikteki tüm arkadaşlarımla kendimi bi aile gibi hissediyorum
yazın allah izin verirse ankaraya da gelicem:lepi:
artık beni kim misafir edersekaydirigubbakcemile2
ayşegül mü olur elifmi bilmem
bi ev buluşması yapıcaz bakalım kimde:uhm:

bu arada günaydın demeden direk giriş yaptım
hayırlı cumalar olsun canlarım

ayşegülcüm cnm kim olsa senin yerinde üzülür böyle bi durumda
allah yardımcınız olsun, yazılacak şey çok aslında ama boşver be gülüm diyebiliyorum sadece(((

Günaydın kızlar nasılsınız canlar umarım tüm anneler ve bebişler iyidir.

hasta olan bebeişler inş tez zamanda iyileşir.
elifcim seninde ruzişinde iyi olmasına sevindim canım allah birdaha göstermesin.

yelizcim saçlar çok hoş olmuş canım güle güle kullan vallahi bende bakamıyorum insan kendini unutuyor yaa ama kestircem uzun saça bakmak çok zor oluyor bende kat verdircem şimdi uçlarda röfle var belki boyarım. güzel bir renge:))))))))

ayşegülcüm canım hepimizin dönem dönem böle sabırsızlandığı zamanlar var bende yaşıyorum bazen geceleri daha 1 hafta önce bizde öyleydik geceleri ağlamalar deli gibi oluyordum.sinirden kızıyordum yezdaya ama dişleridir. yüzde yüz canımmm geceleri ağrı kesici vererek yatır belki biraz daha iyi gecer .

bu arada bende hayırlı cumalar dileğimi es geçmişim herkese hayırlı cumalar olsun.

mavicem ekinaz konuşursan selam söle canım bizd eonu özledik çabucak gelsin aramıza

zehraaaa...
ben ben bennnnnnnnnnnnnnnnnnn...bize gelirsin valla küserim bak...
başımın üstünde yerin var tamammı?
kim gelirse beklrim....allah nasip ederse....

[
günaydın zehracım zeyno nasıl oldu götürdünmü dün dr a???

yok be canaım eşim çok geç geldi , götüremedik, sanırım bugünde geç gelir
ama yine de götürücem
genel durumu iyi gibi aslında ama ara ara ateşi oluyo
burnu çok akıyo, bide göğsü dolu
ventolin, aferin ve dolvene devam ediyorum bakalım

denomun dillerini yerim ben yaa
bu cadılar konuşmaya başladıklarında ne kadar tatlı oluyolar maşallah sübhanallah

zeynep te sürekli anne anne anne anne
diye geziniyo peşimden
senin ağzını yerim bebğim diyorum
gene anne diyoo
akşama kadar ağzında marş oldu anne

Kızalr aslında havalar düzelir düzelmez istanbullular bir toplaşsak yaaa buluşalım

zehra yeliz ben yakınız anadolu yakasındayız havalar düzelsinde kuzularla beraber buluşalım kızlarrrr

zehraaaa...
ben ben bennnnnnnnnnnnnnnnnnn...bize gelirsin valla küserim bak...
başımın üstünde yerin var tamammı?
kim gelirse beklrim....allah nasip ederse....

GELİCEM CNM İNŞALLAHa.s:lepi:
SÖZÜM OLSUN
BU SENE ALLAH KISMET EDERSE OKULLAR KAPANIR KAPANMAZ 15 GÜN ANKARA YAPICAMdelikafadulden

SAOL EKİNCİM , DÜZELİR UMARIM EN KISA ZAMANDA KUZUM BENİM
UĞRAMIYOSUN NE ZAMANDIRİ SENİN PRENSESİN NASIL CNM

herkese günaydın ve hayırlı cumalar olsun, pırılpırıl sıcacık bir hava var burda

NİRDESİN BE DÜNÜR:mymeka:
İZMİRE GİTTİN BİZİ İYİCENE UNUTTUN YANEEEE:a015:
ARDAM NASIL, ÖKSÜRÜYOMU GENE, YOKSA İZMİRİN HAVASI YARADIMI

GELİNİN HALEN İYİLEŞEMEDİ CNM:1no2:

geçmiş olsun gelinime,kıyamam ben ona, ardam da arada öksürüyor hala, ama keyfi yerinde kalabalık iyi geldi ona, dillenmeye başladı, abisinin adını kendi adını söylüyor sıpa

sizi unuturmuyum hiç, gelen gidenden fırsat bulamadım, bir de anne hasretini dindirmeye çalıştım, hava da çok güzel, kendimi dışarı atıyorum fırsat buldukkça

sen nasılsın cicim, tatilde kaçaka yapmadınız mı bir yerlere

GELİCEM CNM İNŞALLAHa.s:lepi:
SÖZÜM OLSUN
BU SENE ALLAH KISMET EDERSE OKULLAR KAPANIR KAPANMAZ 15 GÜN ANKARA YAPICAMdelikafadulden

inşallah canım allah nasip ederse hem kalmaya hem oturmaya mutlaka beklerim...
kapım her zaman açık sakın unutma...
ben sana ne mamalr yaparım kıssssssssssssss..
sen yeterki gellllhihoyyyt

Hülyacım canım maşallah arda paşaya demek ismini söylüyor heeee

en iyisinbi yapıyorsun canım gezmekle hakettin okadar çalışmadan sonraa gez toz vallahi annenle bolca vakit geçir birdaha ele geçmez

slm kızlar
hayırlı cumalar herkese

yelizcim inşallah doktora gitmenize gerek kalmaz canım.denoda sende en kısa zamanda iyileşirsin

elif slm canım.ruze nasıl.?

kadis kızzz görüşemiyoruz napıyosun bakalım.yeza hn nasıllar???

çoko iyi gezmeler sanada.ardayada maşallah bu arada.

ayşegül canım .üzme kendini.herşey yoluna girer bitanem.alişde dişten huysuzluk yapıyor olabilir.her çocukta oluyor öyle.

Son düzenleme:
herkese merhabalar ve hayırlı cumalar

geçmişe şöyle bir göz attımçok ayrıntılı bakamadım tüm hasta bebişlere acil şifalar diliyorum
zehracım dediğim gibi bende çok memnun oldum canım

çokocum ne güzel hasret gidermişsin ardanın daha iyi olmasına sevindim
elifcin sen nasılsın canım ruziş nasıl
evet yelizcim bu aralar en meraklı günleri biraz zor bir dönem ama bir okadarda tatlı

kadişçim süleerim hayatım inşallah...

ayşegülcüm seni okadar iyi anlıyorum ki benim eşimde ortağının taktığı borçlar yüznden 8,000 tk çekmiş ve ben bunu kredi taksitinin 4, sünü öderken öğreniyorum bana söylemiyor çünkü üülürsün diyor üzülmeyi bırak sinirden ölüyorum başkasının hatalarını ben ve çocuklarım çekiyoruz şuan.. allahın cezası kendi battı bizide çekiyo offf çıldırıcam aklıma geldikçe... eşin niye onun borçlarını ödüyor dersen atölyenin sahibi kanunen eşim görünüyor dolayısı ile kağıt üstünde borç sahibide eşim görünüyor yani borç ödenmezse başı yanacak olan biziz onun tuzu kuru hadi seninki abisi ya bizimkinin adı ne konurki .... bak çocuğum karne aldı ilk defa anaokulu karnesi ne olursa olsun çocuğumun istediği oyuncağı bile alamadım.... sinirimden ölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…