- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.601
selam kızlar nasılsınız
gördüğüm kadarıyla zeynep hasta olmuş çok geçmiş olsun zehra'cım.
Bir haftadır bende çok hastaydım, evlendiğimden beri hiç bu kadar kötü olmamıştım. Ateş, iştahsızlık, ağrı, öksürükle sabahladım. Eşim sağolsun geceleri kalkıp kompres yaptı, öksürüğüm için bitki çayları yaptı, baktı sabahta yorgun argın işe gitti. Kızkardeşim ve kayınvalidem takviyeli atlattım. Asya'ya geçecek diye aklım çıktı geçen perşembeden beri evde maskeyle geziyorum, daha bugün çıkardım. Asya'da biraz öksürük var atlattık şükürler olsun.
iyi akşamlar yaaa çok kötüyüm gerginim, üzgünüm, ağlamak istiyorum((((
oğlum dün gece 12 de ağlayarak uyandı ve sakikalarca susmayarak ağladı zar zor sakinleştirdik oyuna daldı vs. derken yatmaya ikna oldu, şimdide akşam iki saattir huysuzlanmalar ağlamalar bir ağlıyor görseniz çıldırmamak elde değil ben çok salak aptalım ne biçim anneyim bilmiyorum sinirlerime hakim olamadım kızdım yavruma sanki ne anlayacaksa ama sanki bişey olmuş gibi ağlaması yokmu ne yapacağımı şaşırıyorum neden böyle yapıyor ki(((((((((((((((((((
evet canım geceleri fitil kullanıyorum.gündüzde verebilirsem şurup veremezsem yine fitil...
neyse zaten problem değil uzatmicamda mutlulukla kalın
yoo hayırcnm sticker bütün modeli kendin uyguluyorsun demişsinya...
modellerin kalıpları varmı..
yoksa kendimizmi çizip uyguluyoruz..
mawice arada bir hepimizdee olur bu hassaslıklar , takma kafanı cnm
yelizcim güzel sacların gule gule uzat:)
ya kızlar ben neden bukadar kararsızım bıyere gıtcegım kesın ama nereye gıtcegım kesın degıl karar veremıyorum ufff yaa delırecem havalar burda çok guzel ızmıre gıdersem soguk olurmu dıyorum karar veremıyorum buıı turlu tam verıyorum yıne vazgecıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?