Bebeklerimiz ve Biz

canım çok geçmiş olsun,aman atlatmışsın çok şükür.a.s.

Dönem dönem herkesin başına geliyor tahammülsüzlük,üzülme sakin olmaya çalış
sen sinirli davrandıkça Ali de asabi davranır , unutma alıyorlar bütün elektiriği.
Dişleri çıkıyor demiştin muhtemelen ondan yapıyor huysuzluğu yoksa Aliş topiğimizin en sakin bebelerinden.

hepinize iyi gecelr ayşegülcüm olur bitanem yaa çok takma kendinide suçlama bizlerde insanınz sonuçta bam telinin koptuğu yerler oluyor ama mühim olan dozunu kaçırmadan ve alışkanlık haline getirmeden ki sende öyle bir anne değilsin inşallah hasta felan olma

edacım çok geçmiş olsun canım ben 2 yıl önce olmuştum 2 ay sürdü bronşit olmuşum ama kendi kendine geçti hilaç felan almadım ama olan ciğerlerime oldu çok hassaslaştılar ne güzel bak yardımcı olanında varmış sağlıklı günler diliyorum

yelizcim saol canım yokcanım önemli birşey son zamanlarda yaşadıklarım biraz hassaslaştırdı beni sanırım ilgine çok teşekkürler...

bu arada akşam üzeri ekinnazla görüştüm telefonda çok özlüyormuş burayı malum netleri kesik herkese çok selam söyledi çocuklarda kendiside iyiymiş canım benim inşallah tez zamanda netleri bağlanırda aramıza döner

birdeeeee zehra danasıyla görüştüm telden görüntüşü gibi seside çok hoş gerçi küçük cadı pek izin vermedi ama bir alo deyişi var aaeee diye yirim ben onu silüetlerini gördüğün kişilerin seslerinide duyunca daha bir sayicileşiyorlar insanın kafasında

çok mutlu oldum seslerini duymak iyi geldi bana darısı sırayla tüm diyer dostlarla birlikte başımıza inşallah:Saruboceq:

cnm sticker bütün modeli kendin uyguluyorsun demişsinya...
modellerin kalıpları varmı..
yoksa kendimizmi çizip uyguluyoruz..
yoo hayır
hiç bişey cizip biçmiyorsun
yapışkan bunlar tek çiçekler halinde,sen istedigin yere istedigin şekilde yapıştırıyosun
,yaklaşık 15-20 parça

mawice arada bir hepimizdee olur bu hassaslıklar , takma kafanı cnm

yelizcim güzel sacların gule gule uzat:)

ya kızlar ben neden bukadar kararsızım bıyere gıtcegım kesın ama nereye gıtcegım kesın degıl karar veremıyorum ufff yaa delırecem havalar burda çok guzel ızmıre gıdersem soguk olurmu dıyorum karar veremıyorum buıı turlu tam verıyorum yıne vazgecıyorum

mawice arada bir hepimizdee olur bu hassaslıklar , takma kafanı cnm

yelizcim güzel sacların gule gule uzat:)

teşekkür ederim canım çok saol saçmaladım işte neyse sanırım çok hassalaştım son dönemlerde ilgine çok teşekkürler a.s.

canım sonrası için ne olur bilemede imirde bu sıralar bahar havası var ağaçlarımız bile şaşırdı çiçklenmeye başlamışlar...a.s.

Herkese günaydın güzel huzurlu mutlu sağlıklı bir gün , hayırlı cumalar diliyorum.
İyisinizdir inşallah.?
Denomun ve benim öksürüğümüz halen devam ediyor,şuruplara devam ikimizde.Devam ederse p.tesi dr a gidicez.

Tenzile iyi çıkmadı,normalde daha güzel duyuyor.Teşekkür ederim.Seninkinide bekliyoruz.

günaydın kızlar...
hayırlı cumalar...............
biz iyiyiz bebeğimle...çok şükür....
yelizcim günaydın canım....umarım pazratesiye kadar düzelirsinizde dr.a gitmeye gerek kalmaz...
ayrıca saçların güzel olmuş cnm..güle güle kullan...
ben daha kısa kestireceğim...
yelizcim 20. aınız kutlu olsun cnm
ayşegülcüm sana sabır diliyorum canımdişlerinin etkisi vardır annesi....kendine de kızma hem..hepimiz böyle sinirli olabiliyoruz kuzularımıza karşı...
mavicem canım çok mu hassassın canım benim...
kıyamam....umarım bütün sıkıntılarınız en kısa zamanda geçer ve sen bugünleri anı olarak hatırlarsınnn

herkese günaydınlar.

çok şükürki 2 gündür benim oğluşumda daha iyi.tüm bebişlere acil şifalar.

Günaydın Elif'im. İyi olmanıza çok sevindim Allah daha iyi etsin inşallah.
Umarım canım umarım. Teşekkür ederim canım, sende baktıysan kaldırabilirim :)
Ben biraz toplansın istedim,şekil vermekle uğraşamadığım zamanlarda toplamak için :)
Kestir valla şekerim,ben çok direndim ama olmuyor iş ev çocuk,saçlara özel günler dışında bakamıyorsun.
Saol canım teşekkür ederim 4 ay kaldı 2.yaşımızı doldurmaya.:))))
Favori sorumunuz şimdilerde "Anneeee Mu neeeeeeeeeeeeee?"
örnek dialog :"Anneeee Mu neeeeeeeeeeeeee?" "kızım tarak o" " Taraaakkk" "Evet annecim tarak saçlarımızı tarıyoruz" " Hımmmmmmmmmm" :)))) "Anneeee Mu neeeeeeeeeeeeee?" "Tarak annecim"
" Hımmmmmmmm" :))) Herşeyi öğrenmek istiyoruz.

Canım sizinkide bir sorumsuzluk örneği,Banka işi kredi işi çok büyük riskli ki şimdilerde dört gözle bekliyorlar borcunu geçirtiren müşteriyi. Bir orta yolunu bulur elbet eşin sen canını sıkma. Alinin
şuanda sana daha çok ihtiyacı var,dişlerinden dolayı. Senin ve evin kısıntısını muhakkak oda hissediyor.
Öpüyorum ikinizide geçicek bu günler,böyle düşün.

saol yelizcim...
kaldır hayatım resmi ama arkadan tenzile sandım valla....
bende bakamıyorum saçlarıma..
eğer toplanabilecek kadar uzun olursa ben yine hep toplarım en iyisi kısa kestirip bakmaya kendimi mecbur bırakmak...
ay ben onun konuşan dillerini yerim ya...
ne kadar tatlıdır o şimdi değil mi?
maşallah annesi maşallah

ayşegülcüm senin sıkıntın aliye yansımış canım...
çok zor bi durum içinde olacağınız durum..allahım yardımcınız olsun...
yararlarından çok zararları var hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…