- Konu Sahibi DreamLover
-
- #12.641
geçmiş olsun gelinime,kıyamam ben ona, ardam da arada öksürüyor hala, ama keyfi yerinde kalabalık iyi geldi ona, dillenmeye başladı, abisinin adını kendi adını söylüyor sıpa
sizi unuturmuyum hiç, gelen gidenden fırsat bulamadım, bir de anne hasretini dindirmeye çalıştım, hava da çok güzel, kendimi dışarı atıyorum fırsat buldukkça
sen nasılsın cicim, tatilde kaçaka yapmadınız mı bir yerlere
bahar olsun cnm mutlaka gelin eda , mirror falanda gelirİNŞ. CANIM İNŞ... GELİRİZ ŞU AHAVALR BİR DÜZELSİNDE :1hug:
inşallah canım allah nasip ederse hem kalmaya hem oturmaya mutlaka beklerim...
kapım her zaman açık sakın unutma...
ben sana ne mamalr yaparım kıssssssssssssss..
sen yeterki gellllhihoyyyt
herkese merhabalar ve hayırlı cumalar
geçmişe şöyle bir göz attımçok ayrıntılı bakamadım tüm hasta bebişlere acil şifalar diliyorum
zehracım dediğim gibi bende çok memnun oldum canım
çokocum ne güzel hasret gidermişsin ardanın daha iyi olmasına sevindim
elifcin sen nasılsın canım ruziş nasıl
evet yelizcim bu aralar en meraklı günleri biraz zor bir dönem ama bir okadarda tatlı
kadişçim süleerim hayatım inşallah...
ayşegülcüm seni okadar iyi anlıyorum ki benim eşimde ortağının taktığı borçlar yüznden 8,000 tk çekmiş ve ben bunu kredi taksitinin 4, sünü öderken öğreniyorum bana söylemiyor çünkü üülürsün diyor üzülmeyi bırak sinirden ölüyorum başkasının hatalarını ben ve çocuklarım çekiyoruz şuan.. allahın cezası kendi battı bizide çekiyo offf çıldırıcam aklıma geldikçe... eşin niye onun borçlarını ödüyor dersen atölyenin sahibi kanunen eşim görünüyor dolayısı ile kağıt üstünde borç sahibide eşim görünüyor yani borç ödenmezse başı yanacak olan biziz onun tuzu kuru hadi seninki abisi ya bizimkinin adı ne konurki .... bak çocuğum karne aldı ilk defa anaokulu karnesi ne olursa olsun çocuğumun istediği oyuncağı bile alamadım.... sinirimden ölüyorum
ayyyy ayyyyyyyyyyyyü
kızlar twilightı izleyen varmııı
ben böleeeee çookkk beğendimmmmmmmm
ahh ahhhh bir vimpirim olsun istedim bee
Zehracım götür canım ihmal etme ,
Bizimde 1 haftamız dolsun iyiye gitmezse götürcem bende p.tesi günü
maşallah ardama erkenden yürümüştü zaten, çeneside erkenden düşmüş sıpamın
biz bi yere gidemedik hayatım, kayınvalidem de yanlız kalıcak şimdi bir sürü tantana olcak kız da hasta zaten çıksaydım gitti gezmelere kızı hasta etti getirdi denecekti, evde hasta oldu sonuçta ama çıksaydım adı başka olacaktı(
bahar olsun cnm mutlaka gelin eda , mirror falanda gelir
tabi yeliz kocişini nasıl safdışı eder bilmiyorum artık
valla cnm topikteki tüm arkadaşlarımla görüşüp yüzyüze sohbet etmenin zamanı geldi de geçiyo
bi gün mutlaka allah ömür verirse, bu yaz kesin kafama koydum ama, kocişimde ok dedi
danam sana da hayırlı cumalara.s.
başkasının hatasını kendinin çekmesi ne kadar ağır bi yük
hiç utanma, arlanma, şeref haysiyet kalmamış insanlarda
allah öteki alemde onların yanına bırakmaz eminim
kul hakkı bu çok ağır
ne kadar üzücü bi durum onların yüzünden çocuğuna istediği oyuncağı alamamak insanın içinde uhde kalıyo işte
noluiiii gene ne maması buuuu
gene kim buluşuyorrrrrrrr
dağılın leeennnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?