Bebeklerimiz ve Biz

Ekin055 çok teşekkür ederim Amin bütün yavrularıma versin canım.
Evet görüyorum okuyup okuyup gidiyorsun müsait bir zamanında sohbetede beklerim.

herkese merhabalar....
bi cee deyip kaçıyorum. umarım kuzularınızın ve sizin keyfiniz yerindedir..
hasta olan yoktur inşallah..
iyi davranın kendinize....

Zehracım inşallah canım bize güzel mamalar yap geliriz :)

Çokom maşallah arda yada çocuklar kalabalıkda çok şey öğreniyor değilmi.!
Bazende kötü şeyler,

Saolasın semihacım inşallah canım inşallah

Ewet mawice zor gerçekten,bazen olmadık şeyler soruyor de demeliyim diye düşünüyorum. Başımdan
sağmalık konuşmak hiç istemiyorum herşeyi ona uygun anlayabileceği ve basit cümlelerle anlatmaya
çalışıyorum. Geçen popo kremini getirmiş "Anne mu neee?" diyoo "Annecim o senin kremin az önce
sürdüm ya" "kyemmm diyerek kukusunu gösteriyor" ((( :)))))). Aklına gelebilecek herşeyi soruyor.
( anladın sen onu)

oy oy oy, yemekden sonra bir ağırlık çöktükiii sormayın,gözlerim kapanıyor.
Bir kaç akşamdırda film izlediğimiz için geç yatıyoruz, şöyle dinlenme odası olsaydıda 1 saat şekerleme yapsaydım.:)

yelizcim denize maşallah.yerim onun mu neeee diyen ağzını.bayılırım bebişlerin yeni konuşma dönemlerine.ben dört gözle oğlumun anne demesini bekliyorum ama demiyor.

yelizcim maşallah denoya kısss mune diyor demek ayy bizimkide bir konuşsa dün eve girdim ablamın kızı bizdeydi bide kuzen ona aba aba diyoo baktımmm. ben eve gitmeden zil çalmış imekleyerek gelmi kapıya enne enne demiş keşke duysaydım:))))

yelizcim zehra bizi çağırıyor birgün gideriz inş. yakınız nasıl olsaaa

semihacım sağol canımm iyiyiz şükür berra nasıl oldu canımmm

Semacım teşekkür ederim canım, Deniz'de Anneyi çok geç söyledi herşeyi söylüyor İlk Anne dediğinde
O sebeplen benim için Anne kelimesi çok kıymetlendi. :) seninkide söyler canım merak etme.
Ama ne zaman?? :))))))

Kadiscim teşekkürler canım sanada.Kızlar daha cilveli konuşuyor valla, sende görüceksin çok yakında:)
Evet canım biliyorum bizi çağırdığını,ama güzel mamalar yapmazsa ben gitmem :) ona göre :))))

selamlar benden herkese
gününüz güzel başlamıştır inşallah
güzel başlamaışsa bile allah size güzel bir mucize versin size
günün güzel olsun

ayyyy ayyyyyyyyyyyyü
kızlar twilightı izleyen varmııı
ben böleeeee çookkk beğendimmmmmmmm
ahh ahhhh bir vimpirim olsun istedim bee

maşallah ardama erkenden yürümüştü zaten, çeneside erkenden düşmüş sıpamın
biz bi yere gidemedik hayatım, kayınvalidem de yanlız kalıcak şimdi bir sürü tantana olcak kız da hasta zaten çıksaydım gitti gezmelere kızı hasta etti getirdi denecekti, evde hasta oldu sonuçta ama çıksaydım adı başka olacaktı(

İNŞ. CANIM İNŞ... GELİRİZ ŞU AHAVALR BİR DÜZELSİNDE :1hug:
bahar olsun cnm mutlaka gelin eda , mirror falanda gelir
tabi yeliz kocişini nasıl safdışı eder bilmiyorum artık

inşallah canım allah nasip ederse hem kalmaya hem oturmaya mutlaka beklerim...
kapım her zaman açık sakın unutma...
ben sana ne mamalr yaparım kıssssssssssssss..
sen yeterki gellllhihoyyyt

valla cnm topikteki tüm arkadaşlarımla görüşüp yüzyüze sohbet etmenin zamanı geldi de geçiyo
bi gün mutlaka allah ömür verirse, bu yaz kesin kafama koydum ama, kocişimde ok dedi

danam sana da hayırlı cumalara.s.
başkasının hatasını kendinin çekmesi ne kadar ağır bi yük
hiç utanma, arlanma, şeref haysiyet kalmamış insanlarda
allah öteki alemde onların yanına bırakmaz eminim
kul hakkı bu çok ağır
ne kadar üzücü bi durum onların yüzünden çocuğuna istediği oyuncağı alamamak insanın içinde uhde kalıyo işte

ayyyy ayyyyyyyyyyyyü
kızlar twilightı izleyen varmııı
ben böleeeee çookkk beğendimmmmmmmm
ahh ahhhh bir vimpirim olsun istedim bee

cnm hoşgeldin önceliklea.s., gelinim nasıl
bu bahsettiğin tv de bişeyse hiç izlemiyorum bu aralar tv, dizi mizidelikafadulden
tek seyrettiğim yemekteyiz o kadar:lepi:

nimo geldiii kızlarrrr

nimocum zehra benle yelizi mama yemeğe çağırıyorrr sende gelsene:)))))))))

nilhanım nasılll sen nassın bacum

Nimetcim mucize dileğin için teşekkürler şekercim
nasılsın nil nasıl??

O ne canım ben izlemedim.??? Dizimi ?? Film mi? Yenilirmi ? Içilirmi?

Zehra bende bilmiyorum inan yıktıramadım gitti önyargı meselesini.
bakıcaz birhal çaresine olmadı canlı yayından bağlanırım ben :))))

çok saol bitanesi evet çok zor ir durum eşiminde üzerine gidemiyorum çünkü çok üzülüyor ilk öğrendiğimde ki bunu bana eşim söylemedi nasıl öğrendiğimi anlatmak bile istemiyorum bayağı hırpaladım zaten şimdi ise elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama için için kaynıyorum onada kızgını insan bu kadarda iyi niyetli olmaz tamamen onun iyi niyetinin kurbanıyız.... allah havale ettim kuzum ben onları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın senin anlıyacağın bir kaç ay boşa çalışacak eşim birde bu 8,000 tl dağın görünen yüzü heba ettiği bütün birikimimii saymıyorum bile düşün yani:çok üzgünüm:

merhaba nimocum ne güzel dilekler onlar be kuzummm evet evet ben bir mucize istiyorummmmm.....:Saruboceq: nilide senide çok öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…