Bebeklerimiz ve Biz

Senin adının geçtiği satırıda bu şekilde düzeltiyorum.

günaydın kızlar...
dün akşam dr.a gittik..antibiyotiklik bir durum söz konusu değil dedi...
actifed şurp verip yolladı...ilerlerse geçmezse tekrar gideceğiz...
çok mızmız bakalım..şu dişi bi patlatsaydı...

yelizciğim aynurcuğum...
yapmayın böyle lütfen.....
birisi topiğin demirbaşı diğeri neşesi lütfen ya...

günaydın kızlar bizde bugün 6 da kalktık hava bile karanlıktı ( hepinize aydınlık bir gün geçirmenizi diliyorum...

günaydın Elifcim geçmiş olsun canım
ya kızlar yanlış anlamışsınızdır lütfen biliyorum şu sıralar hepimiz çok gerginiz stresliyiz ama birbirimize değil ki bu kızgınlık,

ben olayı anlamadım ama daha doğrusu nerden çıktı bek kavrayamadım
bu aralar beynimle midem yer değiştirdi sanırım

ah şu maddi sıkıntılar üstüne birde hastalıklar
insanın elinin kolunun bağlı kalması nasıl birşey çok iyi bilirim
yaşadım , çocukluğumda yaşadım
annemin kardeşim astım olduğunda kucağında bayılmasına nefesinin durduğu andaki sıkıntısına şahit oldum
elde avuçta hiçbirşey yoktu hiçbirşeyy
ve doktora gitmek gerekiyordu
komşulara koşmuştu hemen allah razı olsun bir çeyrek altın bulmuştu kapı kapı dolaştıktan sonra onu bozdurup götürmüştü kardeşimi doktora
yıllar sonra ödeyebildi borcunu komşusuna
o anki korkusunu ellerinden avuçalrından giden ufacık daha 2 yaşındaki yavrusunun yanında benim yanımda dimdik ayaktaydı
babamın annemin o anki halini hep hafızama kazıdım, hala gözümün önüne gelir ve ağlarım şu an olduğu gibi
o yüzden şu an ne kadar sıkıntıda da olsam, bana takılan her trülü takıyı sattım borç ödemek için kredi kartı ıvır zıvıra borç dağları aşmış durumda
ama kızıma takılan iki bilezik hep kenarda
olurda başıma bişey gelirse onları bozdurup çocuğumu götürmekiçin doktora. dokunamadım elim gitmedi hiç bozdurmak için ona
cebinde para olmadan dolşamanın ne demeko olduğunu çareziliği çok iyi bilirim
heleki kardeşinizin öldüğünü düşündüğünüz o anı.
4-5 senelik tdaviden sonra iyileşti kardeşim şimdi sapasağlam ayakta

bu yüzden üzmeyin kendinizi, yıpratmayın kendinizi biliyorum çok zor. hepimizi yaşıyıruz çekiyoruz, yavrularımız elleirmizden kayıp gidecek gibi oluyor. ve çaresizlik hiç birşey yapmamak, aklını oynatacak gibi oluyor insan

biz şimdi annemin yamacındayız ikimzide sağlıklıyız, ona bi sarılışımız biliyorumki her sıkıntıya her acıya bedeldi. bedel.

yarın bir gün hepimizi çocukarı yanı başımızda bu sıkıntılar sadce bir anı olarak kalacaklar
onalrı koskocaadam baba , anne olarak göreceğiz
hatta torunlarımız olacak düşünsenize

allah havale edin herşeyi
kaldıramayacağımız yükü zaten vermiyor allah
biz fedakar anne babalarız
gördük annemizden babamızdan öğrendik ve yavrularımız için yapamayacağımız hiç birşey yok

bu hastalıklarda geçecek, ister şişman ister zayıf olsunlar
ister sobalı evde ister kombili evde otursunlar
ister beşparasız
ister cebinde milyonlar olsun

kendinizi yıprratmayın üzmeyin, sinirlenmeyin isyan etmeyin
yapılacak bişey olsa zaten siz yapardınız
hepimizi anneyiz
hepimzi en iyisini isteriz
umarım hayat onlara istediklerini verir

bir mucize diyorum herkes için
herkesin yavrusunu kendiisne bağışlaması için

günaydın canlarım
bu topikteki hiç kimsenin hiçbişeyi bi diğerimizi üzmek, kırmak, yıpratmak adına söylemediğini hepimiz biliyoruz
gereksiz polemiklere girmeyelim canlarım
biz birbirimizi çok seviyoruz
hangimiz iyi bakamıyoruz ki çocuğumuza
gözleirinin içine bakıyoruz
ama hastalık olucaksa kaçınılmaz
sonuçta evdeki diğer bi bireyden en ufak bi hapşırmayla ya da öksürükle hemen geçebiliyo minişlerimize
ben çok gerileri okuyamadım

fırsat bulursam bakıcam gerilerede

topiğe girince neye uğradığımı şaşırdım burada söylüyorum özelden yelizede yazdım benim o mesajı yazmaktaki amacım ne kimseyi kırmak nede üzmek olabilir ben böyle bir insan değilim nimonun yazdıklarını üstüne benim bir şey yazmama gerek kalmamış zaten ben burada çok şey paylaştım çok sıkıntılarımı sizinle attım ister inanın ister inanmayım şuan bu mesajı yazarken kalvyeyi görmekte zorlanıyorum göz yaşlarımdan... çok üzüldüm.... ben kimse yi kırmam kıramam benim yapım mizacım bu değil.... evet hepimiz zor günler geçiriyoruz yelizede yazdım herşeyimi buarada paylaşamıyorum ama çok zor günler geçiriyorum ve çok yoruldum artık .... bir de üstüne burada sıkıntı yaşamak istemiyorum... benim o mesajda yazdığım anlatmak istediğim şey ki allah aşkına en başta yeliz ve diğer aşrkadaşlar benim yerime koyarak düşünün şu cümleydi '' aynurun çocuklarıda hastalıktan kurtulmuyorlar'' cümlesiydiki bu topikteki tüm çocuklar hasta sadece bu dokundu bana ama bu kesinlikle kimseyi kırmak için yeterli birşey değil... benimde burada zaman zaman kırıldığım şeyler oldu ama çıkıpta burada bunu yazmadım üzüldüm çok.... olsun yine problem değil kendinize ve kuzularınıza çok ama çok iyi bakın hepiniz allaha emanet olun.....

aaa ne oluyor yaaa kızlar sizee biraz uğramadım neler yazmışsınız bizim topiğimize yakışmıyor mutlaka gergin anlarımız var birbirimizi yanlış anlayabiliriz. anlayışlı olmamız gerekir ben üzüldüm şimdi böle şeyler yaşanınca

gunaydın kızlar mavıcem canım gercektende soytarı arkadasımız kötu nıyetle bışı demez sen dedıgın ıçın dıyorum zor gunler gecırdıgın ıçın kırılgan olabılırsın...bırbırımızı boş yere kırmayalım cnm

topik topikkk bomboşş heyyyyyyt ulennnnnn toplanınnn bakemmmm

nan dünür zeynom ne alemde haber ver bakemmmmm
hepiciğinizi öpüyommm

nan hele haber verin bebeler nasıllarrrr
hepsi daha iyi değilmi

en güzel şeye sahibiz içimizi ısıtan minik ellere
boşverinnnnnnnn anammmmmm
durun bende güzel yavrumun güzel suratını hayal edeyimm
ohh yemede yanında yatt

kızlar ben bırazdan dra göturcem efeyı bugun yıne 6 da uyudu 7.5 da uyandı gunluk toplam 5 saat uykumuz anca var kılo vermesınden korkuyoruz bakalım dr ne dıcek$

herkese selam, yaşanan ufak gerginlikten dolayı çok üzüldüm, ama yanlış anlama olduğunu düşünüyorum

burada az çok birbirimizi tanıyoruz artık, soytarım da mavicem de dünya iyisi dünya güzeli annelersiniz
umarım en kısa zamanda herşey tatlıya bağlanır, sizleri çok seviyoruz inanın

tatilimizin bitmesine az kaldı, ardanın öksürüğü arada nüksediyor, antibiyotiğe başladık mecburen, sürekli emmek istiyor, anne meme diye geziyor peşimde, nasıl bıraktıracağım bilmiyorum

sibelcim arada bizde uyku problemi yaşıyoruz, çok zor bilirim, allah yardımcın olsun tatlım, bir uzmana götür istersen

yaa arkadaşlar ben anlatamıyormuyum ben kimseye kırılmadım kimseyide kırmak istemedim yelizinde iyi bir insan iyi bir arkadaş olduğunu çok iyi biliyorum benim ne yelizle nede herhangi başka biriyle bir problemim yokkkk.... yaa ben gergin olabilirim ama kimseyi kırmak için tek satır yazmadım ayrıca kafama takıldı yelizcim iki oldu demişsin ben seni hedef alarak herhangi bir şey yazmadımki bugünedek geçenlerde sitem ettim niye bana yazmıyorsunuz diye ama seninle ilgili değildiki.... yaa ayrıca burada bir birimizin bir iki lafını çekemiceksek niye yazıp duruyoruz ki... allah aşkınıza benim kimseyle bir problemim yok olamazda zaten bir süre kendimi askıya alıcam sadece yelizi bekliyorum gelip iki satır yazsın diye... tüm arkadaşlara bugüne kadar sıkıntılarımı paylaşıp dertlerime sevinçlerime ortak oldukları için yürekten teşelkkürlera.s.

Son düzenleme:
çokom canım ardaya geçmiş olsun canım. aynen benim kuzuda memeyi çok istiyor bende bıraktırcam ama nasıl bakalım:teselli::teselli:::

nimo iyiyiz canım sen nasılsın nil nasıllll

dünürüm bencede götür efeyi atarax veriri kesin

çok teşekkürler canım, yezda da tüm gece emiyor mu tatlım,
geceleri ardayı beş dakikada bir emzirmekten çok yoruldum artıkemmesin diye uyumadan önce karnını doyuruyorum, ama arda emzik niyetine kullanıyor beni:ecrin_bebek:

mavicem mutlaka birbirinizi anlayıp tatlıya bağlarsınız ne olur bi daha gelmeyeceğim vs. düşünmeyin gerçekten üzülüyorum ama nedense bu aralar topiğimizde iyi bi gün geçiren kimse yok herkes bi bunalımda sıkıntıda birde burada polemik yaşayıpd acanımızı sıkmaya değmez yelizde gelsin konuşup hallolur herşey üzülmeyin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…