Bebeklerimiz ve Biz

yok hülyacım bütün gece değil yatmadan doyurorum karnını bazen sabaha kadar uyuyor uyanmadan bazende 4 -5 kere uyanıyor kısa emiyor yatıyor emzik niyetine kullanıyor kelimeside çok güzellll :roflol::roflol::roflol::roflol:

biryerde haklısın ama tabiki artık nekadar süt varki çerez niyetine işte kullanıyorlar avutuyorlar kendilerini. :tomato:

hülyacım yüzünü gören cennetlik bitanem iyimisin
arda beye bak sennnnn

öküsürk kötü yaa geçmiş olsun canım

kadişcim sende mi hala emziriyorsun
aslında ne güzel bu yaşa kadar emdiler ne güzel

sibelcim bencede bi uzmana götürün hayatım
alt üst oldunuz
bişey değil sağlığı bozulcak diye korkuyorum

ne yapalım bizde iyiyiz kuzumla
eşimle konuştum biraz önce sabah gözlerini açar açmaz anne anne diye başlamış söylenmeye
babasıda anne işe gitti mama alcak gelcek demiş

asölında ben halen midemle uğraşıyorum sabahtan beri içmediğim bitki çayı
içmediğimilaç şurup çiğneme tableti kalmadı

daral geldi vallaa

iyiyiz ya buna şükür daha ne olsun değilmi

aynurcum üzme kendini, şu an çok sıkıntılısın, biraz ağlayıp boşalsan belki iyi gelir haa
yelizde gelir tatlıya bağlanır herşey

evet nimetcim emiyor ama benide zayıflattırıyor cadııı gerçi gündüz emmmesine rağmen yinede unutmuyorr gider gitmez kaldırıyor kazağımı cimcimeee

çokom hemişim nasılsın tatil kuşum ardamı hasta geçmiş olsun

sağol hemişim, ben iyiyim ancak arda arada öksürüyor tatlım, alişimiz nasıl, keyfi yerindedir umarım,seni ve oğluşunu kocaman öpüyorum tatlımm

nimocummmmmm tatlım seni çok özleidm inan, uzun zamandır görüşemedik, nil nasıl, fıstık kocaman olmuştur

ardam ellerinizden öper teyzeleri...

Son düzenleme:
slm kızlar

geçmişe baktımda ufak bir huzursuzluk olmuş.bizler burda birbirimize karşı tüm samimiyetimizle paylaşımlarımızda bulunuyoruz.içimizde bir şey söylerken art niyet olduğunu sanmıyorum.umarım bu gerginlik sadece bu sayfalarda kalır her şey konuşup hallolur ve kaldığımız yerden devam ederiz paylaşımlarımıza.

hülya merhaba.maşallah ardaya ne kadarda büyümüş.aman öksürüğüde dikkat az oluyor ama insanın canını sıkıyor.geçmiş olsun diyelim.

nimoooo merhaba canım.midende rahatsızlık devam ediyormuş.strestendir anacım yinede görün bir doktora istersen.

sibel git gel bakalım doktor ne diyecek.

kadis naber güzelim.ne güzel ya bebekleriniz sizi hala emiyorlar ben hasrettim hala içim cızlıyor.

ayşegül sen nasılsın canım.aliş nasıl???

nimom nasılsın cancağzım mideyi at gitsin seni üzüyorsa şekerim :)
çokom iyiyiz canım çok şükür ardam çok tatlı çıkmış moda bölümünde gördüm maaşallah
Kadişcim güle güle kullansın Yezda arabasını bizdede var aynından,
Semiham hoşgeldin canım iyiyiz biz Berroş nasıl öptüm

kadiscim güle güle kullansın yezda hanım arabasını.yürümüyor mu yezda canım.

yok semihacım topiğin en tembel bebeği benim kız çıktı baksana 8 şubatta 16 aylık olcak hala yürümedi. yani sıralıyor heryerden tutanark kalkıyor ama bıraktığımız aman day day dur değimizde gülüp hemen oturuyor bu arab belki işe yarar. elinden tutup yürütüyorum ama hemen sıkılıp oturuyor imeklemek daha basit geliyor cadıma inş. bu arabanın sayesinde yürür bakalım akşam götürcem iş yerime kargoyla geldi. bakalım sevinecekmi görünce.

hamileykende tolpiğin en inatçı bebeğiydi 7 ayına kadar cinsiyetini göstermedisırnaşık şeysırnaşık şey

bizde iyiyiz sağol ayşegülcüm.

o zaman bu araba yürümesine çok faydalı olacak annesi.görceksin annesi hanım kız tıpış tıpış yürüyecek.

Merhaba herkese,
Aynur amacım ne seni üzmek değildi,bende bu sayfaya bişeyler yazarken 10 kere düşünüyorum çünkü sanal alem buradan birbirimizin mimiklerini göremiyor yaptığım şakayı ciddiye alınmasında yada tam tersinden korkmuşumdur hep.Benim niyetim seni üzmek değildi,ben mesajımda sibele moral vermek adına üstünede kilodan konuşmuşken en yakın sen geldiğin için yazdım senin çocuklarının bu sene içinde ne kadar rahatsızladığını bile takip etmedim,edememde zaten.Bu annesinin görevi benim değil.
Hepimiz güzel yürekli anneleriz iyi niyetliyiz paylaşımcıyız, başka zaman olsa böyle çıkış yapmazdım ( geçen konudada olduğu gibi biliyordum bana yönelik birşey olmadığını ama sitede gün içindeki online sürem çok olduğundan ve sen yazdığında sadece ben olduğun için ,seni önemsediğimi anlatmak için mesajına cevap verdim defterine yazdım alınganlığı farkettim ve seni rahatlatmak istedim, vsvs hallettik) ama şuanda çok gerginim yerimde duramıyorum yarın sabahki randevuya odaklandım sadece.İnternette konuyla ilgili okuduklarımda birhayli canımı sıktı, Tabi bu değil benimde herkes gibi çeşitli kısıntılarım streslerim oluyor yaşıyoruz,insanız neticede. Uykusuzluk yorgunlu iş stresi denizin durumu sinirlerimi çok hasaslaştırdı.Hatalıyım senden ve benden örnek değil sadece Bende örnek vermeliydim.Herkes kendinden sorumlu çünkü. Her zaman bütün arkadaşlarla konuşmaya dertlerini paylaşma yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiği kadar Kızlardan biri bebeğim hasta dedikleri zaman hemen dua etmeye başlıyorum bende bir anneyim benimde bir yavrum var. Bebeğim hasta kelimesinden NEFRET eder oldum. Sevinçlerine yürekten seviyorum,Üzüntülerine canı gönülden üzülüyorum.Bebek haberleri okumak istemiyorum,hasta haberi duymak istemiyorum içim sızlıyor yüreğim acıyor ama bu bir gerçekki bebekler rahatsızlanmadan büyümüyor.
Bir anneyi en iyi diğer bir anne anlar. .
Amacım seni kırmak değildi, Surci lisan ettiysem Affola.

semiha .!.:
bizde iyiyiz sağol ayşegülcüm.

o zaman bu araba yürümesine çok faydalı olacak annesi.görceksin annesi hanım kız tıpış tıpış yürüyecek.

inş. semiha teyzesi inş. vallahi yürüsün topiğe müjde verecem yürüdü diye:dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bu konu burada bitsin gerek yok uzatıpta boşuna sinirlemizi yıpratmaya gel seni bir öpeyim Şeniz

arkadaşlar hepinizi çok seviyorum yaşanan bu gerginlikten ötürü özür diliyorum hadi gelin sizide öpeyimŞeniz

ha şöle yaaa birbirimiz germeye üzmeye gerek yok bizler birbirimizi hiç ögrmesekte seslerimizi duymasakta bir arkadaş olduk burdaaa dertlemizi sevinçelerimizi paylaşıyoruz KK güzel annelerine kırınlık yakışmaz ha şöyle yelizcim yaaaa

aynurcum bende seni ve yelizi öpüyorumŞenizŞenizŞeniz bütün arkadaşlarımı ohh beee ŞenizŞenizŞeniz:dance::dance::dance::dance::dance: bizim topiğimiz neşeli yaaaa aay rehavet kalksın üstümüzdennnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar konunu kapatmasına sevındım bız hepımız sanalda olsa bır dost olduk burda

eeeeee bıze gelelım dr gıttık geldık herseyı normal dedı sadece huy edınmış dedı ama suda olabılır dedı ben gunduzlerı mılupayı bırsaktırdıgımdan berı yapıyor dedım dr beyde şuda olabılır gece verıyorsan mamayı gece onu içmek ıçın uyumuyor olabılır dedı haklı olabılır ızmıre gıder gıtmez mılupayı bırakıyoruz yok artık bagımlılık yaptı ya.ayrıca kılo vermışiz 10.500 olmuş 84 cm eee ben bıle verdım 49 kıloyum sanırım kım vermezkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…