- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.041
çokoprens .!.:çok teşekkürler canım, yezda da tüm gece emiyor mu tatlım,
geceleri ardayı beş dakikada bir emzirmekten çok yoruldum artıkemmesin diye uyumadan önce karnını doyuruyorum, ama arda emzik niyetine kullanıyor beni:ecrin_bebek:
çokom hemişim nasılsın tatil kuşum ardamı hasta geçmiş olsun
kadiscim güle güle kullansın yezda hanım arabasını.yürümüyor mu yezda canım.
nimom nasılsın cancağzım mideyi at gitsin seni üzüyorsa şekerim :)
çokom iyiyiz canım çok şükür ardam çok tatlı çıkmış moda bölümünde gördüm maaşallah
Kadişcim güle güle kullansın Yezda arabasını bizdede var aynından,
Semiham hoşgeldin canım iyiyiz biz Berroş nasıl öptüm
yok semihacım topiğin en tembel bebeği benim kız çıktı baksana 8 şubatta 16 aylık olcak hala yürümedi. yani sıralıyor heryerden tutanark kalkıyor ama bıraktığımız aman day day dur değimizde gülüp hemen oturuyor bu arab belki işe yarar. elinden tutup yürütüyorum ama hemen sıkılıp oturuyor imeklemek daha basit geliyor cadıma inş. bu arabanın sayesinde yürür bakalım akşam götürcem iş yerime kargoyla geldi. bakalım sevinecekmi görünce.
hamileykende tolpiğin en inatçı bebeğiydi 7 ayına kadar cinsiyetini göstermedisırnaşık şeysırnaşık şey
semiha .!.:bizde iyiyiz sağol ayşegülcüm.
o zaman bu araba yürümesine çok faydalı olacak annesi.görceksin annesi hanım kız tıpış tıpış yürüyecek.
Merhaba herkese,
Aynur amacım ne seni üzmek değildi,bende bu sayfaya bişeyler yazarken 10 kere düşünüyorum çünkü sanal alem buradan birbirimizin mimiklerini göremiyor yaptığım şakayı ciddiye alınmasında yada tam tersinden korkmuşumdur hep.Benim niyetim seni üzmek değildi,ben mesajımda sibele moral vermek adına üstünede kilodan konuşmuşken en yakın sen geldiğin için yazdım senin çocuklarının bu sene içinde ne kadar rahatsızladığını bile takip etmedim,edememde zaten.Bu annesinin görevi benim değil.
Hepimiz güzel yürekli anneleriz iyi niyetliyiz paylaşımcıyız, başka zaman olsa böyle çıkış yapmazdım ( geçen konudada olduğu gibi biliyordum bana yönelik birşey olmadığını ama sitede gün içindeki online sürem çok olduğundan ve sen yazdığında sadece ben olduğun için ,seni önemsediğimi anlatmak için mesajına cevap verdim defterine yazdım alınganlığı farkettim ve seni rahatlatmak istedim, vsvs hallettik) ama şuanda çok gerginim yerimde duramıyorum yarın sabahki randevuya odaklandım sadece.İnternette konuyla ilgili okuduklarımda birhayli canımı sıktı, Tabi bu değil benimde herkes gibi çeşitli kısıntılarım streslerim oluyor yaşıyoruz,insanız neticede. Uykusuzluk yorgunlu iş stresi denizin durumu sinirlerimi çok hasaslaştırdı.Hatalıyım senden ve benden örnek değil sadece Bende örnek vermeliydim.Herkes kendinden sorumlu çünkü. Her zaman bütün arkadaşlarla konuşmaya dertlerini paylaşma yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiği kadar Kızlardan biri bebeğim hasta dedikleri zaman hemen dua etmeye başlıyorum bende bir anneyim benimde bir yavrum var. Bebeğim hasta kelimesinden NEFRET eder oldum. Sevinçlerine yürekten seviyorum,Üzüntülerine canı gönülden üzülüyorum.Bebek haberleri okumak istemiyorum,hasta haberi duymak istemiyorum içim sızlıyor yüreğim acıyor ama bu bir gerçekki bebekler rahatsızlanmadan büyümüyor.
Bir anneyi en iyi diğer bir anne anlar. .
Amacım seni kırmak değildi, Surci lisan ettiysem Affola.
ceysum hoşgeldin canım nasılsın kuzun nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?