Bebeklerimiz ve Biz

kız nımet bızım adamda gırmış hedıye sıtelerıne bana sexsüü çamasırlar bakıyor sakın alma evde dolu ıstemem baska seyler bak dedım

eee anlaşıldı kendim çalıp kendim sölüyom galiba gene
olsun siz yazmayınn
ben kendi kendi konuşan deli misali size cevap veriyomuş gibi yaparımn

yeliz kızzzz lost başlamışş 2 bölüm izledimm

diiz iyice karışmış nolüyüü dedim

kafayı sıyırtacak bu dizi bana

Belkide doğrusunu sen yapıyorsun nimetcim..??!!

İşe yarar canım düzenli kullanırsan ikiside sabah aç karna ama ikisini birden kullanma iki hafta birini kullan değişiklik olmazsa diğerine geçresin.

bende izledimm bu sezon 2 bölümü ama yeni bölümünü henüz izlemedim.
Bende ne oluyoruz ya oldum.. :))))

Kıs sus bana ıssız adam deme gıcık oldum bende ona,ama Ada bir harikaydı.süperdi çok naturel
rolünün hakkını vermişti.Tabiki Çağan Irmak. Alkışşş

valla yelizcim , her çocuğun bünyesi farklı işte
ben de biraz fazla rahatım aslında
kayınvalidme çok kızıyor eminim bana
nimet elindekini al düşcek şimdi bi yerine gircek nimet elleirni sil
nimet çarpacak
nimet düşecek
nimet yerden aldı yedi

benim bu kadar rahat olmama daha doğrusu hiç sinirlenmeme şaşıyor
açıkçası bende şaşıyorum

bzide sanırım roller biraz değişik olucak
babanne disiplin
anne oyun
baba disiplin

iyi akşamlar canlar..
Tülay cığım bu habere ne kadar sevindim anlatamam....
senin adına çok mutlu oldum arkadaşım..
Allah sağlılkla kavuşmak nasip etsin..ve sağlıklı uzun ömür nasip etsin..

mavicem kuzuna geçmiş olsun cnm.. Acil şifalr diliyorum..
Yeliz cim yarın inş. hayırlı haberler verirsin cnm..
Tekrar acil şifalr diliyorum..öpüyroum Deno'mu
Tenzile annene geçmiş olsun cnm..
Bu arada krem karamel keki denedimm.. sonuç süper...
Dünürüm Ali'yi kocaman öpüyorumm...
vee diğer arkadaşlar herbirinize kucak dolusu sevgiler.....

heyyooooooooo
netteki sorun ortadan kalktı.artık yine yeniden aranızdayım...yarın bol bol konuşuruz...öpüyorum canlar....

İnanılmaz bir miğde ağrısı var şiştim resmen , stresden sanırım çok stres yaptım,şu cuma bir olsada hayırlısıyla.

cnm çok stres yapma senın kızın ıyıleştı bıle sorun yok ortada no panık efeyede kuş sevdası sardı kesın bugunde kuşu sevcem derdıne uyumaz

ya bız hala ayaktayız ınanamıyorum bu çocuga ben yınemı 6 yı beklıcez ölmek ıstıyorum vallahı ya kac gundur 2 3 saatlık uykuyla duruyorum kac gundur yatagıma gıremedım bılıyormusunuz hep agzım konuşuyordu valla böyle gıderse ellerım devreye gırecek bu nasıl bır çocuktur ya sabredemıyor ve zabdetemıyorum

iyi geceler ancak girebiliyorum kaynoşlar geldi çocukları çok özlemişler ben pek sevinmedim ama çocuklarım için sevindim gözleri gönülleri açıldı çağanada maşallah daha antibiyotiğini vermeden dedeyi görünce çocuk acayip oldu eski neşesi geri geldi çağatayımda çok daha iyi çok şükür

hasta kuzulara şifa diliyorum...

bir konuya değinmeden geçemicem evet ben evdeyim çocuklarıma elimden geldiğince iyi bakıyorum ve çok şükür öyle hastalıklı çocuklar değiller çağatay bu yıla kadar hiç böyle bir hastalık yaşamamıştı bu yıl okula başladı ehh normal olarakta sık sık hastalandı havalarda şaşırmış durumda ve biz sobalı bir evde oturuyorum her tarafı sımsıcak bir evimiz yok dolayısı ile çocukları bir odayada hapsedemem bundan dolayı zaman zaman soğukk algınlıkları yaşıyoruz

çağana gelince koca yaz geçmişti burada sık sık hastalık haberleri duyarken çağan turp gibiydi müüyle konuşmuştuk hatta 6 diş çıkarmış ve hala hiç hastalanmamış maşallah demişti yani benim kuzularda herkesinkiler kadar hastalanıyor...

benim bugün hastaneden ağlayarak çıkmamın sebebi çocuğumun durumu değil ki çok şükür öyle kötü bir durumda değil şu eczanlerde tahsil edilen 10 tl katkı payını artık gittiğimiz sağlık kurumları tahsil ediyor kısıtlı bir parayla gitmiştim muayene ücreti+10 ytl lik katkı payı toplam 17 tl yaptı ve ben param kısıtlı olduğu için çağatayı muayene ettiremedim düştüğüm durum tüm sinirlerimi zıplattı muayeneden çıkınca doğru eşimin atölyesinde aldım soluğu açtım ağzımı yumdum gözümü bizi düşürdüğü durumdan dolayı hala aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor

yani benim çocuklarımda her çocuk gibi hastalanıp iyleşiyor...

Son düzenleme:

cnm sende çok dolmuşun ya gercekten okuyunca uzuldum

Ben bu mesajını direk üstüme alındım çünkü sibeli rahatlatmak için ben yazmıştım
sen ve benden örnek zehranın kızı zeynebin kilosunuda hatırlasaydım onuda yazardım.
Ben senin çocuğuna kötü hatslığa yakalanmış,veya benim çocuğum için allah korusun böyle bişeymi dedim.Nedir bu öfken nedir bu sinirin anlamıyorum. Benim mesajımda yanlış yazılan hiçbirşey yoktu.
Maşallah Çağan'a. Ama sen değilmisin sürekli elmalar vs vs kaynatan kışdan bıktım yeter artık düzelsin yavrum diye...Tabiki seninde de çocukların herkes gibi hastalanıyor ve iyileşiryor.
Benim kızımda öyle,
Bu iki oldu. bundan sonrası için uğraşamıyacağım kusura bakma.
Bundan sonra seninle ilgili hiçbir yorum yapmayacağım benim
derdim zaten bana yetiyor.
Özür dilerim sendeve çocuğundan örnek verdiğim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…