Bebeklerimiz ve Biz

aaaa ne güzel semihacım keşke olsa burda birbirimizi görmeden sesini duymadan konuşuyoruz acaba bir araya gelsek nasıl bir ortam olur merak ediyorum ama ben ç.ok alıştım herkese bütün gün sizinle azıştığım için akşamları eşimle konuşuyorum bizim kızlar şöe böle kuzular böle insanda alışkanlık oluyor vallahi.

:1hug:

tülay hoşgeldin canım güldenle msn konuştuk senin hamiş olduğunu söledim çok sevindi tebrik etti selamı var sana

iyiy geceler kızlar....berfe bugün çok huysuzdu...azı dişlerini çıkartıyor..bugün biri patlamış ama derisine de zarar vermiş..ağzını gösterip ağladadı durmadan kuzum..

netim geldi ama şimdide pc bozuldu..herşey çökmüş..bütün resimler videolar gitmiş..çok üzüldüm..eşim 1 2 güne kadar düzelticem diyor..inşallah resimleri geri bulabiliriz...

kızlar moralım çok bozuk ılk önce efeden baslamak ıstıyorum akşam yemegınden sonra ılacını ıçırdım dr dedıgı gıbı sutlu cıcı bebe yaptım 275 cc yedı meyvesınıde yedı 10.30 da uyudu bızde esımle oturduk tam 11.30 a dogru yatacaktıkkı hopp efe kalktı şuan oyun oynuyor napayım ben bu çocugu neysekı tatıle gıdıcem dıye tesellı edıyorum kendımı orda bakan çokkk.

en kötu olaya geliyorum esıme yıne görev çıktı 3 aylıgına hakkarı semdıllıye gıtceklermış martta olamaz ya

neysekı efeyı şimdi uyuttum yatıyorum şimdi oh ya 6 ya kadar oturmadı ama dayagı yıcektı benden efe saat kaç dıyorum saate dönuyor taç dıyo guluyo dalga gecıyor benle.nedense aksamdan berı kuşada pis dıyo anlamadık gıttı valla

günaydın kızlar...
kötü bir akşam ve gece ben yine işteyim...
akşam saat 8 den 11 e kadar ağladı ruze..çıldırdım resmen evde kimsede yoktu...
11 de zorla uyudu..sabaha kadar yarım saatte bir ağladı..sesimi yükseltim ona bağırmamak için kendimi harap ettim..
sabah ezanında da uyandı zilli...
bırakırken neşe yerinde ama öksürüğü artmıştı...
niye geçmiyor anlamadım...

sibelcim eşin için çok üzüldüm canım..
3 ay hemde şemdinli..
allahım sağ salim dönmek nasip etsin inşallah....

sabırsızlıkla yelizden alacağım haberi bekliyorum...
11 gibi arayacağım bakalım..haberdar ederim sizleri de

Günaydın kızlar iyi sabahlar hepinize

sibelcim dün msn konuştuk seninle saat :22 30 civarıydı efe uyumuştu ne oldu birden kalktı yine..

canım inş. sağsalim döner inş. stres yapma

elifcim ruzişi doktora götürmedinmi ne dedi yavrum yaa acaba dişlerindenmi

mevcancım şu azı dişler kabusumuz oldu vallahi bizde aynı durumdayız.berfe sultana geçmiş olsun tez zamanda çıkartsın incilerini inş.

yelizcim güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Son düzenleme:
az önce yelizle konuştum kızlar..
denizin durumu iyiymiş..3 gün daha ilaçları kullanacakmış sonra kesceklermiş..
çok şükür bugün bi güzel haber var..
yelizcim gözün aydın canımmm

götürdüm kadiscim antibiyotiklik bi durum yok dedi ama anlamadım bende...
dişide çıkartamadı zaten...
alçak sürünmeye devammm

selam kızlar,
sibelcim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Allahım,
Elif neden ağladı acaba ruze hay Allah neyseki sabah neşeliymiş bizimkide iki gündür geceleri çok huzursuzlanıyor dün 6 da kalkmıştı bugünde 5:30 da uyadı yanıma aldım biraz yattı kalkacaktı bende yerine koydum 7 ye kadar uyudu 10 gibi huysuzlandı yatırdım meğer uykusu gelmiş uyuyor şimdi kuzum,
yelizcim çok sevindim canım hadi geçmiş olsun,

tünaydın kızlar
sibel hayırlısıyla gidip gelir inş eşin.
elifcim dişlerden yapıyrdur ruze başka ne sebep olabilir ki hayatım.
ayşegülcüm demek kuzunun uykusu gelmiş.bunlar gündüzü geceye çevirdiler.berrada gündüz çok uyumaya başladı.
yelizden haber varmış.çok sevindim denonun iyi olduğunu duyduğumda.

semihacım selam valla bilmemki durmadan değişiyor huyları ahanda yeni kalktı öğleden sonra yatarmı bilmem yatmayıncada akşama kadar duramaz huysuzlanır erken yatsa gece kalkar şaştım valla delikafadulden

selam kızlar öncelikle hayırlı cumalar

işlerim duruyor hep yen kahvaltı ettik sayılır çağan 11 de uyandı evleri toparlayıp biraz dolaşmaya çıkarıcam kuzularımı

denonun durumunu merak ettiğim için baktım

çok şükür iyiymiş daha iyi olur inşallah inşallah şu kış daha fazla hastalık getirmeden kuzularımıza biter gider...

elifçim ruzeyi tekrar bir göster istersen canım tekrar geçmiş olsun bitanesi

ayşegülümmm öpüyorum senide alimide

semihacım berra daha iyiymiş sanırım daha da iyi olsun inşallah..

sibelcim eşine hayırlı görevler sağ salim gidip gelir umarım

kadişim senide yezdamıda öptüm şeker

haydi kendinize iyi bakın

dünürüm ben geldim diye mi kaçıyorsun yoksa...
herkese selam kızlar.. malumunuz herzamanki gerginliğim üstümde...
umarmı ssizin keyifleriniz yerindedir. ve hasta olan yoktur...

ayyy allaha şükür günlerdir topiğimizde bebklerimiz için güzel bir haber denomuz iyiymiş şükür.:dance::dance::dance::dance:

yelizcim hadi gözün aydın canım bak günlerdir süren stresin sona erdi şükür bak gördünmü biz inanmıştık denizin iyi olacağına allah biradah göstermesin. hiçbirimizin kuzusuna

mavicem sağol canım çağan nasıl iyimi kolay gelsin canım sanada :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…