Bebeklerimiz ve Biz

nimo teyzesi çok iyi maaşallah bügün aşağıda indirdim ya mutlu oldu gerçi eve girmek istemedi
asansörden indik kapıyı açıyım derken bi kaçtı dört ayak üst kata çıkıyor merdivenlerde yakaladım sırnaşık şey

nimo napan kıs..
ruzenin diş sıkıntısı da var ama aradım çok öksürüyormuş yavrum...
deli oluyorum vallahi ya...
nil nasıl...

çokocum geçmiş olsun canım gider ayak...
ardaya falan geçmez umarım..bu arada hayırlı yolculuklar...ne çabuk bitti tatil...

edacım seninde işin zor ya....bazen sırf bu yüzden iyiki emzirmedim diyorum ama kendimi rahatlatmak için sadcee

Sağolun kızlarrr hepinize teşekkürler ayrı ayrı

çokom geçmiş olsun canımm aman sanada değdi demekk grip salgın var zaten herkes geçiriyor şu gribi bu günlerde virüs gibi yaaa. ardada zaten öksürük vardı emziriyosunda bari c vitamini olan şeylerden al sebze limon ıhlamur falanda çacucak atlatasın canım. bu arada hayırlı yolculuklar canım.

nimetcim canım nile kıyamam yaaa yavruş çokmu ağlıyorr. ben hiç dayanamıyorum.

ayşegülcüm nasılsın aliş demek kuşlara giti he bizimkide öle çıkınca görmesin kedi köpek kuş cici uuu diye bağırıyor birde parka gitmek istiyor çok seviyor annem hava güzel olunca götürüyor gelmek istemiyor eve girince ağlıyor cadııı

edacım sen nasılsın asyada iyidir inş. canım.

yeliz hala yazmadı bişeyler .

mavicem uğramadı bugün hiç..

zehra günlerdir yok zaten garunun ampulü yanıyor emme topiğe gelmiyor zeynodan haber ver kıssss

Kaç dk kadır açığım ama benim cimcimem bırakmıyor yazıyom maouseyi alıyorum elime annee ben
anne bırak anne duyyyyy diye yazdırmadı

Evdeyim diye çok mutlu :) annem aşkım canım diye seviyor beni :)
rahat vermiyor uyunca giricem kızlar
mavilinin dediği gibi herşey çok güzel detayları sonra anlatıcam
hepinize çok teşekkürler

bak sen alime ay çok tatlılar yaaa. kapıyı açıp kaçıyo bu veledler çok fenalar yaaa
yakalayınca bi tepinişleri bi kıkırdayışları var ölüyom gülmekten

çok ağlıyor içim parçalanıyor valla. bana bi sarılışı var yatağına geri bırakamıyorum.
Evdeyim diye çok mutlu :) annem aşkım canım diye seviyor beni :)
rahat vermiyor uyunca giricem kızlar
mavilinin dediği gibi herşey çok güzel detayları sonra anlatıcam
hepinize çok teşekkürler

bak sen benim yaramaz denoma neşesi yerine gelmiş çok şükür vallaa
ay çok sevindim yelizcim vallaa

he yaaa benim dünür garusu nerdeeee
zeynep nasıl ses ver

aynur nerdee

tenizle ne alemdeee

yelizcim yerim ben onun o dillerini hee haberin olsunn

tekrar gözün aydın canım çok sevindim temiz çıkmasına herşeyin detayları bekliyoruz.

Kadiş'çim fotolarınıza yeni baktım arabanızı iyi günlerde kullanın. Yezda hemen alışmış arabasına, nasıl eğleniyormu bende bu aralar Asya'ya oyuncak alayım diyorum evdekilerden sıkıldı.

Mavili hem çalılıp hem emzirmeyi düşünemiyorum zaten, ben çalışmadığım halde ve uykuyuda çok seven biri olmadığım halde çok zorlanıyorum. Sizde kötü bir gece geçirmişsiniz, acaba gündüz birşeyden mi korktu.

Ayşegül'cüm merhaba, ohh ne güzel sizde hava almışsınız, İstanbul'da da o kadar güzeldi ki hava pırıl pırıl, uyku saati gelmese içeri girmeyecektim tam kuzuların havası. Bizim burada kedileri çok besledikleri için kediler alıştılar (ben pek memnun değilim bu durumdan) Asya'da onlara bayılıyor, biz gel pisi pisi diyoruz o da kedileri görünce gel gel diyor :).

Yeliz'cim tekrar geçmiş olsun canım,

edacım çok sağol teşekkür ederiz. evet bir iki bacaklarını kırdıda sonra alıştı cadım .sevindi şimdi sürüyor artık aynen bende artık sıkıldı diye değiştirmek istedim e malum benim cadı yürümüyo baktım tembellik ediyor alayım dedim kızada değişiklik olsun . gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

şimdi annem aradı akşama misafir var erkek kardeşimin nişanlısı gelmiş kız lardeşiyle yezdayı parka götürmüşler annem diyor 2 saattir parkatyız sallamışlar oynatmışlar getirmişler çok sevinmiş benim cadı

asyada yezda gibi bizimkide hayvan görmesin gel gel diyor aynı

selam kızlar benim liseden arkadaşım geldi çay içicez şimdi muhabbetiniz bol olsu görüşürükkkk

Selam kızlar:1hug:
Öncelikle herkese hayırlı cumalar...
İrem bu gün daha iyi, gece rahat uyudu ama şimdide isal oldu. Dr. aradım antibiyotik yapmıştır dedi.
Neyse topiğimizin bebişleri tek tek iyileşiyor. İnşallah bu kış bunlar son olur.:Saruboceq:
Birde ruzişimizin öksürüğü geçseydi tam süper olacaktı. Ihlamurla bal denedinmi elifcim birde şu yelizin keçiboynuzu suyunu ireme çok iyi gelmişti.
Hülyacım sabada geçmiş olsun. İyi yolculuklar inşallah sorunsuz sağ salim dönersiniz yuvanıza...
Kadişcim yezdacıkta sevmiş ouyncağını maşallah güzel kızıma benim. Çok tatlı çıkmış resimlerde...
Sibelcim sana da Allah sabır versin efeciğerde bol bol uyku... Eşin içinde çok üzüldüm inşallah sorunsuzca sağ salim dönecek gelecek yanınıza. Sen içini ferah tut... Rabbim tüm askerlerimizi korusun...
Unuttuklarım varsa hepiciğinizi kocaman kocaman öpücükler

kızlar misafirim vardı, yeni kalktılar
bende şimdi girebildim ama hepiniz kaçmışsınız

yeliizcim çok sevindim gülüm tahlillerinizin iyi çıkmasına
gözün adın olsun ;

yelizcim sevindim canım denomuz çok iyiymiş kocaman bir maşallah diyorum.gözün aydın seninde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…