- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.141
Kaç dk kadır açığım ama benim cimcimem bırakmıyor yazıyom maouseyi alıyorum elime annee ben
anne bırak anne duyyyyy diye yazdırmadı
nimo teyzesi çok iyi maaşallah bügün aşağıda indirdim ya mutlu oldu gerçi eve girmek istemedi
asansörden indik kapıyı açıyım derken bi kaçtı dört ayak üst kata çıkıyor merdivenlerde yakaladım sırnaşık şey
nimo napan kıs..
ruzenin diş sıkıntısı da var ama aradım çok öksürüyormuş yavrum...
deli oluyorum vallahi ya...
nil nasıl...
çok şükür iyiyiz be elifim. çıksada rahtalsa yavrum. ökdürüğüde sigara içiyolar dedin ya ondandır kesin. tamma bizde içiyoruzda gaz odasında . onun yanında sla
nil de iyi valla işte . çok şükür . hastalık sıkıntımız yok. ağlama sıkıntımız var
çokocum geçmiş olsun canım gider ayak...
ardaya falan geçmez umarım..bu arada hayırlı yolculuklar...ne çabuk bitti tatil...
edacım seninde işin zor ya....bazen sırf bu yüzden iyiki emzirmedim diyorum ama kendimi rahatlatmak için sadcee
Sağolun kızlarrr hepinize teşekkürler ayrı ayrı
çokom geçmiş olsun canımm aman sanada değdi demekk grip salgın var zaten herkes geçiriyor şu gribi bu günlerde virüs gibi yaaa. ardada zaten öksürük vardı emziriyosunda bari c vitamini olan şeylerden al sebze limon ıhlamur falanda çacucak atlatasın canım. bu arada hayırlı yolculuklar canım.
nimetcim canım nile kıyamam yaaa yavruş çokmu ağlıyorr. ben hiç dayanamıyorum.
ayşegülcüm nasılsın aliş demek kuşlara giti he bizimkide öle çıkınca görmesin kedi köpek kuş cici uuu diye bağırıyor birde parka gitmek istiyor çok seviyor annem hava güzel olunca götürüyor gelmek istemiyor eve girince ağlıyor cadııı
edacım sen nasılsın asyada iyidir inş. canım.
yeliz hala yazmadı bişeyler .
mavicem uğramadı bugün hiç..
zehra günlerdir yok zaten garunun ampulü yanıyor emme topiğe gelmiyor zeynodan haber ver kıssss
Evdeyim diye çok mutlu :) annem aşkım canım diye seviyor beni :)
rahat vermiyor uyunca giricem kızlar
mavilinin dediği gibi herşey çok güzel detayları sonra anlatıcam
hepinize çok teşekkürler
kibela24 .!.:herkese selamlar nasılsınızz
Kadiş'çim fotolarınıza yeni baktım arabanızı iyi günlerde kullanın. Yezda hemen alışmış arabasına, nasıl eğleniyormu bende bu aralar Asya'ya oyuncak alayım diyorum evdekilerden sıkıldı.
Mavili hem çalılıp hem emzirmeyi düşünemiyorum zaten, ben çalışmadığım halde ve uykuyuda çok seven biri olmadığım halde çok zorlanıyorum. Sizde kötü bir gece geçirmişsiniz, acaba gündüz birşeyden mi korktu.
Ayşegül'cüm merhaba, ohh ne güzel sizde hava almışsınız, İstanbul'da da o kadar güzeldi ki hava pırıl pırıl, uyku saati gelmese içeri girmeyecektim tam kuzuların havası. Bizim burada kedileri çok besledikleri için kediler alıştılar (ben pek memnun değilim bu durumdan) Asya'da onlara bayılıyor, biz gel pisi pisi diyoruz o da kedileri görünce gel gel diyor :).
Yeliz'cim tekrar geçmiş olsun canım,
selam kızlar benim liseden arkadaşım geldi çay içicez şimdi muhabbetiniz bol olsu görüşürükkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?