Bebeklerimiz ve Biz

ya hayır ben esımı göndermek ıstemıyorum çok kötu bı durum yazında 3 ay gıtmıştı sakatlanmıştı hatırlıyorsanız perışan oluyoruz ben yıne aynı şeylerı yasamak ıstemıyorum hergun bana tlf acıp hakkını helal et bu görev kötu demesını ıstemıyorum görevden dönup tlf calması ve ben bu seferde dondum demesı hayır ya ne olur gıtmesın 3 ay bana 3 yıl gıbı gelıyor

sibelcim canım görev gereği gidecek sonuçta asker eşin senin yapılacak bişey varmı allahım hepsini korur sen dualrını eksikj etme zor bir durum tabiki ama sabırlı olmalısın

kadis naber canım yezda nasıl? ne yaptı küçük hanım oyuncağını görünce bakalım???

sibelcim çok zor seni anlayabiliyorum ama görev sonuçta sen içini ferah tut.hepsi allaha emanetler.

hanı kızlar hatırlarsanız bız esımın dayısına para vermıştık ya 750 mılyon 3 sene önce ben 3 bılezıgımı bozdurmuştum hatırlarsanız hatta domuz karı dıye yazdıgım msjı görmuştu bıdaha çıt yok bugun msj attım ee artık sesı solugu kestınız para ışı neoldu dedım
neymış o ılgılenmıyormuş esı benım esımle halletcekmış
hayır dedım bızden parayı ısteyen sensın verende benım dedım karışmıyom dıyor
ben bu kadını ne yapayım ya 3 sene önce 750 mılyoz az bı paramı ya
şimdi benım ondan fark almam gerekmezmı aldıktan 15 gun sonra verecektı nerde martta 3 yık olucak

kadis naber canım yezda nasıl? ne yaptı küçük hanım oyuncağını görünce bakalım???

sibelcim çok zor seni anlayabiliyorum ama görev sonuçta sen içini ferah tut.hepsi allaha emanetler.

semihacım yezda iyi allah şükür neşesi yerinde oyuncağını görünce cici cici kutuyu sevmeye başladı çok beğendi galiba babası parçalarını takana kadar herşeyi birbirine kattı kuzum sonunda kurduk ve ayakta yürümesi için kaldırdık o pozisyonda başladık tutp yürüymeye başta korktu ama sonra alıştı şimdi heryere gidiyor çok sevdi arabasını:sm_cool::sm_cool: sabah annemle konuştum sürüyormuş keyfi yerinde canım berra nasıl iyimi huysuzluğu varmı hala :1hug:

yezdanın arabasıyla beraber verdiği pozlar ve son hallerinden resimler kızlar

Eklentiler

• $Görüntü018.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $Görüntü019.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $Görüntü020.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $Yezda155.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 19
  • $Yezda157.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 18
herkese selammmmmm

denonun iyi haberleirni almışız bakıyorummm
oooo süperrr
denoo geç halayın başına
yelizzz garusu franbuazlı pastayı unuttum sanma haaaa

elifcimmm ne çıkmaz dişmiş haaaaa
ağla ağla çocuk harap oldu yaaa
neşesi yerind eolsunda
snein keyfiler nasıl şekerüm

kadişim güle güle kullansın yezdacım oyuncağın çok tatlı maşllah

sibelcimm üzme canını dicem ama nasıl engel olcaksınki gelde bunu sana sor değilmi
allahın izniyle sapasağlam gelecek merak etme sen
yaramaz afacan meleği korur onu merak etme sen

bu arada sibel senin oğluş akrep burcu yaa şekerümmm
bende öyle bir çocuckmuşum annem iş kıyafetleri ile yatarmış picama bile giyemiyormuş kadın bütün gece ayaktaymışım. biara rakı denemişler rakıya banırmışalr pamuğu ağzıma koymuşlar belki uyurum diye yok daha beter olmuşum
babam ya doktor şöle uyuşturacak bir ilaç yok mu falan diye sorarmış olmaz dermiş doktor. hiperaktif ordan orya zıplayan nerdeys edüz duvara tırmanan ve sürekli resim yapan bir çocukmuşum annem anlatır. oyüzden efenin davranışları hiç yabancı gelmiyro bana
merak etme düzelir sıkma kendini ozyüden ama hiç bir zaman akşam yatıp 11-12 ye kadar uyumasını bekleme bu yaşıma geldim en fazla saat 10 a kadar uyuyabilirm

ayşegülümmm sabah kuşum kız bizde sabın 5,30 uğunda ayağa dikiliyoruzz, sonra benim odadan çıktığımı görünce bi feryat figan hadi geri dönüp sarılıp koklaşma zar zor yetişiyorum servise
ağlaya ağlaya bırakıyorum

cnm meraba efe terazı burcu bıde efenın uykusu bebeklıgınden berı super aksam bı yatardı tee 12 1 de kalkardık delıksıs uyurduk 1 ydır böyle

selam kızlar herkese hayırlı cumalar

Geçmişi pek okuyamadım, günlerdir uykusuzluktan kırılıyorum, nete falan girmedim onun için. Umarım tüm kuzular iyidir (anneleride tabi). Geçmişi çok okuyamadım ama deno'nun sonuçları iyi çıkmış. Gözün aydın Yeliz'cim Allah meleklerimizi tüm kötülüklerden korusun inşallah.

Sibel'cim sizin işinizde çok zor gerçekten ya, Allah eşinide tüm askerlerimizi de korusun, sağlıkla sıhatle kavuştursun size. Yaa Asya'da beni uyku konusunda delirtecek, tam yatalım diyoruz aynen bizim hatun bir uyanıyor bir neşe, b,r keyif, bir komiklik. Ben zaten uykusuzum sinirlerim tepeme çıkıyor, babasına bırakıp yatayım diyorum mümkün mü, illa ben yanında olacağım kırk kere yatak odasına geliyor, kapısında ağlıyor. Bende salonda uzandım, Allah sağlık sıhat versin şükürler olsun keyfi yerinde ama benim halim kalmadı uykusuzluktan. Ben emzirdiğim için böyle olduğunu sanıyorum sen Efe'yi emziriyor musun, yoksa ben kendimi mi kandırıyorum?

Bizde şimdi parka gittik geldik, temizlenip uyudu küçük hanım. Bende temizlik yapacağım herkese kolay gelsin

yok cnm ben emzırmıyorum ama emzıren bı arkadasım vardı kızı emmek ıçın hıç uyumuyordu memeyı bı bıraktı şimdi delıksıs uyuyor

herkese hayırlı cumalar olsun, dünden beri kırgınlık vardı üstümde, bugunde burun akıntısı, gözlerim yanıyor açamıyorum, gider ayak grip oldum galiba...

sibelcim üzülme tatlım, eşin sonuçta asker, sayılı gün çabuk geçer

denomzudan güzel haberler var, çok sevindim

yezdanın arabası hayırlı olsun,

nimocum benim de yükselenim akrep, annem ben uyuyayım diye uyku şurubu verirmiş, hem de doktorun dediğinin iki katı dozajında, bana mısın demezmişim, ilk beş dakika sersemlerdin sonra tekrar sabaha kadar oturudun der annem,

mavilim kötü bir gece geçirmiş, çok üzüldüm tatlım, allah şifa versin ruzeciğe

ben de valizleri toparlıyorum, gelişi güzel de tatillerin dönüşünü hiç sevmiyorum

Ben biraz daha emzireyim istiyorum ama bu gidişle planladığımdan daha erken bırakacağız sanırım. Çoko hayırlı yolculuklar

hayırlı cumalar hülyacımmm
tatil bitti desene iş başı
olsun sen hamarat kadınsın toplanırsın iki dakkada
vay benden bitane daha çıktı ne güzell yükselende de olsa akrep olmak bi ayrıcalıktır ( ukelalıktada sınrı tanımayız zaten)

sibelcim ben karep zannediyordum efeyi
olsun sanatçı ruhlu bir çocuğun olcak bak süper

Edacım hoşgeldin
bizde aşağıda kuşlar var bizim görseniz sanki sultan ahmet meydanı gibim evde bayat ekmekler vardı onları ufaladık aldık yanımıza kuşlara verdik bir koşturdu sormayın yoruldu ki bugün 2. uykusuna yattı oğluş

gülüm alim nasıl???
yakışıklım bitanemin keyfi yerindemiii
kız büyüyorlar bunalr her geçen gün
ay süper bişey yaaa

ay kızımla böle karşıklı geçip sohbet edeceğimizi düşünüyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…