- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.121
kadis naber canım yezda nasıl? ne yaptı küçük hanım oyuncağını görünce bakalım???
sibelcim çok zor seni anlayabiliyorum ama görev sonuçta sen içini ferah tut.hepsi allaha emanetler.
cnm meraba efe terazı burcu bıde efenın uykusu bebeklıgınden berı super aksam bı yatardı tee 12 1 de kalkardık delıksıs uyurduk 1 ydır böyleherkese selammmmmm
sibelcimm üzme canını dicem ama nasıl engel olcaksınki gelde bunu sana sor değilmi
allahın izniyle sapasağlam gelecek merak etme sen
yaramaz afacan meleği korur onu merak etme sen
bu arada sibel senin oğluş akrep burcu yaa şekerümmm
bende öyle bir çocuckmuşum annem iş kıyafetleri ile yatarmış picama bile giyemiyormuş kadın bütün gece ayaktaymışım. biara rakı denemişler rakıya banırmışalr pamuğu ağzıma koymuşlar belki uyurum diye yok daha beter olmuşum
babam ya doktor şöle uyuşturacak bir ilaç yok mu falan diye sorarmış olmaz dermiş doktor. hiperaktif ordan orya zıplayan nerdeys edüz duvara tırmanan ve sürekli resim yapan bir çocukmuşum annem anlatır. oyüzden efenin davranışları hiç yabancı gelmiyro bana
merak etme düzelir sıkma kendini ozyüden ama hiç bir zaman akşam yatıp 11-12 ye kadar uyumasını bekleme bu yaşıma geldim en fazla saat 10 a kadar uyuyabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?