- Konu Sahibi DreamLover
-
- #13.581
Canım evet deniz 1 yaş üstü olduğu için 2 doz ve 2 ay arayla yapılacak demiş bir dahaki dozu
2 ay sonraya gelin demiş. K.walidemin üst komşusunun kızı 4 yaşında onada vurmuşlar.!!!!
Canım ben cuma günü izin alıcam dişçide randevum var sabahdan. Kuzeniminde gelme ihtimali var
aşı için yani evdeyim. Gelirsen araşırız,netleştiririz.Yarın belli olur sanırım.Sen haber verirsin bana nasıl geleceğini anlatırım.
slm kızlar bende vurdurcamda ateş mızmızlık yapıyormu gıder ayak mızmız olmasında yoksa gıdınce vurdurcam
slm kızlar pnomokok muhabbetini duyunca söylemek istedim, 8. aydan sonra doğan bebekler için pnömokok artık ücretsiz, ama rotavirüs hala ücretli, 3 aylık olana kadar da yapılması gerekiyor, ağızdan alınıyor, ben en son 130 ytlye yaptırmıştım ama sanırım 168 ytl olmuş, ikinci dozu mart 15 de yapcak doktoruumuz, bebişlerinizle hayırlı uzun ömürler geçirmeniz dileğiyle, Şeniz
biz aynıyız kızlar...kuzumda bi değişiklik yok...
hala düzelemedik..bekliyoruz bakalım...
iyi benim kuzum teşekür ederim. sen nasılsın kuzun nasıl. biraz erken cevap verdim kusura bakma... sırnaşık şeyya ne güsel coştu topik
maşallah diyelim
dry ım hoşgeldin kuzun nasıl?
az önce sağlık bakanlığına konuyla ilgili bilgilendirilmek için yaı yazdım bakalım cevap gelicekmi:uhm:
tamam işte mavicecim benim açtığım konudada bu yer alıyor.
"Tüm aşılar özel ve devlet hastanesi farkı olmadan ücretsiz vuruluyor. " 1 yaş üstünede 2 doz ve 2 ay süreyle vuruluyor diyor.Nesini anlamadın şeker.???
Drydeniss senide çağırmış sen gitmemişsin burda kızlar kendilerini paraladılar.
Bana dün gelin dediler ben sabaha hemen götürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?