Bebeklerimiz ve Biz

napıyiniz
bizde 5 milyar kredi çektik borçalrı kapatmakiçin hadi hayırlısı bakalım
bugün içim bi sıkılıyor bi sıkılıyor
keyfim neşemhiç yok
öpüyorum hepinizi

cnm Allah ödeme kolaylığı versin..
bir yere borcunuz olur en azından..
düzenli ödeme yapılır cnm üzülme..
tez zamanda biter inş..
öpüyorum Nili ve seni

Sibel cim geçmiş olsun kuzuna..
çok iyi yapmışsın cnm.. tebrik ederim..
acil şifalar kuzuna..

Bende ateşli hastalıklardan çok korkarımm..
Rabbim yaşatmaz inş..
öpüyorum kuzunu..

Zeynepcim albine deniz gibi uyuyor denizde 20,30 da yatar 07,30 da kalkar ve günde
sadece 1 defa oda 1 saat ya uyur ya uyumaz. gece uykusu uzun oldğunu için ben ona bağlıyorum.
Çok uzun oldu 2. uyukuyu uyumayalı. Albine yine 2,30 saat uyumuş

Benim sıpa sevmiyor gündüz uykusunu.

Çok garip ya bizim sağlık ocağında var bir gariplik yada diperlerinde tanıdığımız felan yok,
yanlış anlaşılmada yok çünkü ilk başta dediğiniz gibi onlarda mayıs 2008 lileri yapıyorlardı
ama sonrası içinde olacak demişler ve sonrası iinde uygulamanın başladığını öğrendim ve götürdüm.
Çok şaşırtıcı ve garip gerçekten. Bekleyin bakalım ne olacak.

zeybennepcim merhaba nasılsın albina nasıl bende senin gibi aynı bilgiyi verdiler canım sağlık ocağından

berfe dün akşamdan beri çok huysuz..azı diş çıkartıyor yine ağzı hep salyalı..sabah 7 e kadar gözünü yummadı..birazda grip gibi..nedir bu ya..bi türlü geçmiyor hastalıklar.....

kızlar bu bahsettiğiniz ne aşısı anlamadım..bide berfe en son 1 yaş aşısı oldu diğer aşı1,5 yaşında bu arada olması gerken bi aşı varmı...

sağol yelizcim teşkkürler

mevcancım pnömokok aşısından bahsesiyoruz

bu arada berfeciğe çok geçmiş olsun acil şifalar canım

bu arada nimocum görmemişim allah can sağlığı versin canım ödenir biter inş. sen tatlı canını sıkma

saolun kızlar...
anladım şimdi aşı mevzusunu..bende berfeyi 1 yaş aşısına götürünce sordum..o zaman dedilerki 2008 itibari ile doğan çocukları ücretsiz kapsıyor bu aşı ama 2009 itibari ile 2007 li bebekleride kapsayabilir ,sen paranla yaptırma berfe yi 2 yaşına kadar bekle eğer olmazsa 2 yaşından sonra da pnomokok oluyor demişlerdi..bilmem anlatabildimmi..

[B

hoşbuldum bebeğümm nasılsınn berra nasıll canım
maviceden hasta olduğu haberini almıştım şimdi nasıl oldu
umarım iyidirr

biz iyiyiz tatlım neolsun işte.berra şimdi çok iyi allaha şükür iştahıda yerine geldi sayılır.

nimetcim kolaylıkla öde canım borcunu.zor bu devirde...

sibelcim sizede geçmiş olsun.ateş çok tehlikeli.

saolasın elma şekerim :)) yahu bir benim evimmi öle bilmiyorum allah muhafaza birgün ellemeyeyim yani dipli köşeli ertesi gün savaş alanına dönüyor benim ev ama abartı felan değil resmen öyle... kendine vakit ayırmak mı oda nesi vallahi yelizcim ben ozaman dilimini unutalı epey oldu elimde iki tane kitabım var daha kapaklarını açamadım meraktanda çatlıyorum yani okadar cumartesi saçlarımı kestireceğim malum o gün sevgililer günü fön felan çektireyim de accık kendimi özel hissedeyim malum ekonomik durumlar eşime hediye alamicam ama ellerimle pasta yapıcam ona üstünde kocamaaaannn seni çok seviyorum yazan:asigim:

senide denomuda kocaman öptüm şekerimyerimseniben
nerdesiniz kızlar yaa
geliyom gidiyom kimsecikler yok bugün((

mavicem kolay gelsin danam
saolasın bebişimmmmm sen nasılsın canım saat bira geç ama yarın yazarsın sen cevabını öpüyorum şekerparenide senideŞeniz

eveeeetttt ahalinin geri kalanına gelince ekinimmmm gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş canım benim yerim o fıstığın dillerini bennn dilerim eşiinde iş durumlarında düzelme olur hepimizin inşallah canım:Saruboceq:

sibelcim efeye çok geçmiş olsun canım rabbim göstermesin bir daha:teselli:

nimoooooo delü danam benimmmm rabbim ödeme kolaylığı versin hepimize inşallah aynı durum bidede mevcut canımcımmm:teselli: öptüm yoğurtçu güzeliniiii:asigim:

kadişimmm semihacım sizlerede kucakkkkkk dolusu sevgiler

ayşegülüm uğramamış bugün niyeki acep inşallah tersbir durum yokturr....:uhm:

hepinize kesintisiz uykular dicemmmmm ama çoğunuzun pireleri uçuyordur o zaman rengarenk rüyalar diyeyim.... görüşürüüükkkkkka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…