Bebeklerimiz ve Biz

Merhaba kızlar
dün akşam itibari ile bursaya dondum
1 hafta sonra tekrar gidicem
sewgiliiler gununde aşkımlayım yani:)

zeybencim merhaba canım zaman zaman çocukların uykularında düzensizlikler oluyor yezdayıda gece saat 11 olunca zorla uyutıyorum 2 gündür bende anlamıyorum ne oluyor bu bıdıklara böle

tenziş hoşgeldin kocişine kavuştun hee sonundaaa ehh ne güzel iştee beraber olursunuz kızı kaynoşa bırak çık .

benim kocişte alyasnalrı değiştirmek istiyorrr sevgililer günü niyetine bakalım

nimo kısss tekme sallama zaten zayıfım uçarım heeee :)))))))))))))
allah kavuştursun askerinizide

iyiyim tenzilecim yaa aynı seni sormalı anneciğini bırakıp döndün ama tekrar gidicen galiba dimi

sorma cnım yaaa acayip kilo verdim 44 düştüm stres yapıyorum niye böle oldum hiç böle düşmmedim bennn yaaa ((((((((

zeynepcim albinanın diş problemi olmasın canım
bi bak bakalım damaklarına belki onlar zorluyordur
vallaa benim zilli 8 saat uyusa öpüp başıma koyacam o şekilim yani
akşam 10:30 -11.00 gibi uyuyor sabah 5 te ayakta
çalar saat gibi maşllahh beni o kaldırıyor hee diyom kız uynadı kalkma vakti geldi :)))
gece 3-4 defa uyanmasınıda saymıyorum tabii
gündüzde 1 kere 1 saat uyur
günde toplam 7-8 saat uyuyor uyumuyor yani
halada yaramazlık peşinde bide o haliyle

o sibelcim kociş donatmış bakıyorum
güle güle kullan

valla dün ben sordum hiç adetim değildir sormak zaten bana ne alıyon dedim
ne alayım adres göster dedi
oo dedim böle olduktan sonra napaym hediyeyi dedim :)))

kadişcim bizim alyansların yerinde yelelr esiyor ikimizde kaybettik vallaaa
kendilerinden haber alınmadı benim doğummumdan sonra
çokda güzeldiler beeee

dünürüm kıss güle güle kullan setini tütü tü maşallah allh nazardan saklasın dilini ısır canımmm :)))

dün akşam kaynoş anlatıyor bizim zilliyi
koltukların tepesinde ordan oraya atlıyomuşta
her yapılanı taklit ediyormuşta
bir sürü kelime söylüyormuşta
efendim halası demişki bu çocuğu nimet zeka testine götürse 3 yaş çıkar falan demişte çok akıllıymışta falan filan

neyse efendim, sonuçta çocuğun kapasitesi belli, öle yaşıtları gibi cümleler kurmuyor, bana göre hiç öle değil yani.
neyse kadının morali bozulmasın diye bişey demedim. evet evet çok akıllı dedim.
nede olsa torun tabii, gözlerinde büyütüyorlar

ne demişler kunduza yavrusu ..... görünür diye
aynen öle işte
bol bol kitapa aldık okuyoruz bakalım.

yada ben mi abartıyorum acaba yaaa

ya kızlar ben ne günah işledim ya....
allahıma kuzum iyileşsin düzelsin bi daha olmasın diye dua ediyorken şimdi de su çiçeği oldu ya...
az önce dr dan geldik..delireceğim vallahi...
ne yapmalı ne etmeli hiç bişey bilmiyorum doğrusu..

elifcim yoksa hastalığı onumu tetikliyordu yaaaa((((((

offf yaaa allahım nedir bu çile yaaa canım benim yaaa ilaç verdimi doktor ne dedi ne kadar sürede iyileşir.
çok çok geçmiş olsunnn elifcimmmm inmş. çabucak atlatır sabır güzelim yaaaa

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu neren çıktı şimdiiii
demekki kuluçka dönemiymiş bakkk
kimden aldı etrafta varmıydı?

allahım inşallah kolayca atlatırrr
aşısını vurdurmuşmuydun elifcim
çok geçmiş olsun

dr da öyle söyledi..ateş ve burun akıntısı zaten onun habercisiymiş...ama antibiyotik onu geçtirmiş.şimdi döküntüleri başllamış...
3 de bulaşıcığı geçer dedi.kaşıntı için şurup verdi...en erken 7 en geç 14 günde iyileşir dedi..antibbiyotiği de kestik..
allahım hamd olsun yarabbim...ne olur dert verip de derman aratma..
yalnız benim bunun aşısının özel olduğundan bigim yoktu..eğer bilseyim yaptırırdım bende..

kadiscim ve sibelcim aradığınız için binlerce teşekkür ederim..yanımda olduğunuzu bilmek çok moral verdi inanın....çok saolun

elifcim çok çok geçmiş olsun.Allah tez zamanda şifa versin ruzişe.kesin hastaneden kapmıştır.

su çiçeği salgını varmış .geçengün doktora gittik bütün bebişler su çiçeği çıkarmış.doktor bile söyledi her 5 bebişten 3 mutlaka buara su çiçeği çıkarıyormuş.

saol nimommmmmmmmmm
bende bilmiyorum nerden ççıktı ama kuluçkadaymış gerçekten..
etrafta kimse yoktu ama hastaneye gittiğimizde var mıydı bbilmiyorum başka çocuklarda havayla bile bulaşırmış.en yaygın bulaşan hastaıkmış bu..

aşıyı vurdurmamıştım dediğim gibi..ben nasıl ihmal ederim bunu ya...:mymeka::mymeka:klava:kötükedihüso

silammmmmmmmmm

ben deeeddiiiiimmmm

nimooo sorma o kilo derdi bendede var ya offf en kısa zamanda başlayacağımmmm ama önce kendim inanmalıyım kendime bir ga veririmmm inşallah yaza kadar hallederim kilo problemini.... yahu güzelim ne cümllesi felan kıs küçük daha bebiş yaa bu arada ben çağatayı kontrolden getirdim a önce çok şükür ciğerleri temiz bir şeyciği kalmamış orada duvardaki tabloya baktım 15 ay da konuşma için 5/7 kelime bilir anlamsız söcükleri sıralayıp kelime salatası yapar diyoooooooo

elifim canım çok geçmiş olsun bir tanem demekki kuzunun dedi buyöuş evet suçiçeği salgını varmış bende duydum tez zamanda acil şifalar canım en kısa zamanda iyileşir kuzun inşallah....

kadişşşşş vallahi bir uçan tekmede benden gelicek sus bakem kısım olan var olmayan var ala ala

dünürümmmm gelip kaçmış sanada hayırlı cumalar canımmmmmm

sibelcim hedayelerini güle güle kullan hayatım vallahi ben hiçççç birşey beklemiyorum malum durumu belli adamcağızın .... ama benim planlarım varrrrr:jeyyar:

bu arada ayşegülllllll nirdesinnnnnnn

tenzilecim evine yuvana kocişine kavuşmuşsun göünaydın canım derin hnm a sevgilerrrr

zeybencim evet kuzucuğunun diş problemi olabilir canım inşallah en kısa zamanda düzelir ...

semaccım çok saol bbitanem bencede kesin hastaneden bulaştı bu bize..

kızlar ruze uyandı...ben yine gelmeye çaışırım şimdilik hoşçakalın

aynurum canım saol arkadaşım bu son hastalığımız our inşallah..tam bu ay ortaya çıkma ayıymış zaten

elifcim herzaman yanındayız canım inş. ruze bunuda atlatıcak ayyy bende hemen vurduracam yaa gözüm korktuu vallahi alallahım sen minik meleklerimizi koru ve şifasını ver yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…