Bebeklerimiz ve Biz

oyy maaşallah Denize ne kadar güzel bi resim maaşallah ona saçlarda nasıl uzamış da bağlanmış dişlerini fırçalıyor kuzu bizde henüz bu konuda bi atraksiyon yok zatende yeni 6 dişimiz oldu yaza inşalah fırçalamaya heveslenir fırçası var ama fırçalamıyor :)))

yeliz çok tatlı ve güsel bi kızın var maşallah:ecrin_bebek:
enerji kaynağı bu kıss yaa
buna baktıkça neşelenir mutlu olursun
iş bulana kadar zamanınızı en iyi şekilde değierlendirin bu fıstıkla:lepi:
çok akıllı bi cimcime, gözlerinden zaka fışkırıyo resmen

Saol ayşecim, bizde şaunda 16 tane var epeydir fırçalıyoruz sen fırçaladığında oda yanında olsunki örnek ol neden olsa biz ne yaparsan aynılarını yapıyor bu sıpalar yerimseniben

Çok teşekkür ederim canım benim zamane çocuklarının hepsi çok akıllı maşallah
Aynen aynen yaşama sevindim büyük aşkım benim :asigim:
İnşallah birgün senin kuzuyla benimkini buluştururuz. :) kim bilir belki yarın belki yarındanda yakın :sm_cool:

allahım yerim o diş tutan elleri 41,5 kere maşallah allah nazardan saklasınnn anasına bak kızını al dememişler boşuna

bizimkinde var ama yapamazki okadar aklının erdiğini sanmıyorummm

ahh ben bunu yerim yeliz ya
maşallah 100000 kere

senin yerine şimdilik ben yesem bilare sanada yediririm:jeyyar:
Çok saol canımmm

afiet olsun yelzcim
benimkide simdi uyanır
Saol canım evet saati geldi kuzunun eli kulağındadır
Anneeee diye çağırıyormu uyanında :))
Benimki bir bağırıyor anneeeeeeeee kaktıımmmmmmmmm diyee telsiz inliyor :roflol:

arada bagırıyor aynen dedigin gibi erkek fatma misali bi de:))
arada da yatagında oynasıyor ayıcıgıyla,
:)

allahım yerim o diş tutan elleri 41,5 kere maşallah allah nazardan saklasınnn anasına bak kızını al dememişler boşuna

bizimkinde var ama yapamazki okadar aklının erdiğini sanmıyorummm

Aminnnnn canım saoll

Sen öyle zannet ver bak fırçayı eline 40 yıldır fırçalıyormuş gibi nasıl fırçalıyacak dişlerini

bu arada hamartlığın temizliğin anyondan belli yelizcim palıyor heryerrr

Vallahi o sabah temizlenmemiş haliydi, ama banyo wc ve mutfak konusunda çok takığım
bazen iki kere bile fırçaladığım oluyor..

Tamam açık konuşalım kıvırmaya gerek yok ben temizliğe takığımm:roflol:

birtane fırça lalıp deniycem bakalımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bence hiç vakit kaybetme canım iyi edersin

aynen yelzicimmmmm temizlik yaparkennn kendimi kaybediyorummm benn yaaaa eşim bana sen hastasın diyor doktora götürcemmmm seniiii napaym ama içim rahat olmuyorrr :

iyi akşamlar kızlar benim oğlan kapıları açmayı öğrendi koluna basıp açıyor heryere giriyor :))) şimdide babaaaa baabaaaa diye bağırıyor evin içinde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…