Bebeklerimiz ve Biz

vallahi ben veriyorum babaya yapıyorum napimmm aynı olsada bütün hafta yapamıyorum çünkü temiz olması gerekir.

ayşegül bak anacım benimkide açıyor kapıları annemlerin evde bizimkile biraz sert anca kapatıyor:)))))

denooooooooooo yerim ben onu zeka küpü maaşllahhhhhhhh
41 kreeeeeeee
ayşegülüm nana nasıl çıakyım gezeyim nana
benim iş yeri hadımköyde
şöle anlatayım istanbul dışı yaniii
etrfata ne mağaza var ne bişey fabrikalarla dolu bir yol
servise atlıyosun giidyosun 2 saat eve varışım tabii saat 8 8:30 oluyor kaynana evde yemeği yemeden bekliyor
olduda bişey bakayım desem saat 9 dan önce varamıyom saat 9 dada biz kaynoşdan kalkıyoz kızı eve götürme yarımsaat
haftasonu desen evcil insan kocayala dışarı çıkmak mümkün değil
onu kaldır kızı hazıral saat oluyor 4 o saaten sonrada ben de ne hal kalıyor ne bişey
o yüzden herşeyi netten alıyorum artık odereceyim yaniiii

valla temilzik mi dedi birisi
bi zahmet otemizlik perileri benim evede bi uğrasınnn
işin içindne çıkılmaz bir hal aldı artık

temiz kokoş yeliz
ne o öle bal dök yala banyonun haliiii

nabıynız danalar işler felan derken kaynoş çıkı geldi birar kahve yaptım içtik o gitti çağan uyandı şimdi karnını doyuracağım kuzumun maşallah iy6i döktürmüşünüz
bu arada denoya maşallah kıs bu kara gözlü çok şirin yaaaa

herkese selam kaç gündür uğrayamıyorum, ardayı yalnız bırakamıyorum artık, mutlaka yaramazlık yapıyor, hem de çok tehlikeli yaramazlıklar, ilgi alanında prizler, kablolalar, elektrikli aletler var

iki gündür de çok üzgünüm, teyzem beyin kanaması geçirdi, hastenede yatıyor şimdi, daha önce de bir kez felç ve beyin kanaması geçirmişti, durumu kötü, çok üzülüyorum
yazdan beri de eşi rahatsız, onunda beyninde küçülme damarlarında kuruma var, tedavisi yok, yatalaktı, teyzem felçli hali ile ona bakıyordu , şimdi ikisi de bakıma muhtaç,iki oğulları var ikisi de hayırsız, çok üzülüyorum

neyse sizin de canınızı fazla sıkmayayım, kendinize iyi bakın, şunu bir kez daha iyi anladım ki,

dünyada en büyük varlık sağlıkmış, gerisi hiç mühim değil,sağlıcakla kalın....

Saol nimetcim,kıss abartma kıs

nette alış veriş gerçekten büyük kolaylık.tabi güvenilir olması çok önemli
benim kuzenim pratikev.com da stok müdürü aradığınız şey varsa oarada güvenle alabilirisniz.
küçük ev aletleri oyuncak vs

Son düzenleme:
Selam mavicem ellerimize saplık döktürdük .Saol canım teşekkürler

Çokocum çok ama çok üzüldüm Allah acil şifalar versin teysen ve eniştene

Selam canım:1hug:
Rabbim tez zamanda teyzenede eniştenede şifalarını verir inşallah...
Bak sen ardaya İrem de öyle canım prizlerle çok haşır neşirdi koruyucu aldım iyi oldu zilli bir ara fişleri prizlere takmaya çalışıyordu. Bu bücürükler büyüdükçe çok tehlikeli olmaya başlıyorlar. Biran gözünü üstünden ayırmaya gelmiyor.

Bu arada Az önce haber geldiii
Yarın görüşmeye çağırıyorlar
Teb sigortadan..

Dua edin ne olur,hayırlısıysa olsun inşallah

o yelizcim hızlısın walla
amn maşallah
bu arada burrsa teb factoringde calışıyo benim kankacım
referans olunabilitesi yuksek,
bu arada ne olarak baswurmuştun pozisyon olarak

hülyacım teyzene acil şifalar canım allah yere yatağa düşürmesin hele birden bakan yoksa dahada zorrr
allahım evladında hayırlısını versinnn inş. düzelir

ardada bizimkiler gibi aynı yaramaz ilgileri hep o yönde bizimki çamaşır makinesini görünce cıs diyorrr

Kız Yeliz o zilli ne tatlı olmuş öyle yerin ben onun o diş fırçalayan ellerini...
Bu arada çok kıskandık saçlarını haberin olsun (Tabi latife MAŞALLAH Allah nazardan saklasın) Bizim zillinin saçları hala kısacık yani yok denecek kadar az.... Hafif hafif enseden uzamaya başladı ama oda çok cansız. Resmi görünce irem abla abla diye bağırmaya başladı. Kısmet olurda biraraya gelirsek çok iyi anlaşacaklar...

çok sağolun kızlar, benim de dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor

yelizcim denizin resmine bayıldım, ne kadar güzel olmuş bu fıstık, sevilcim koruyucu iyi fikir, en kısa zamanda benim de almam lazım, iremin iştahı nasıl, arda yeni yeni birşeyler yemeye başladı, uzun zamandır sütten başka hiçbir şey almıyordu

çokom cnm çok üzüldüm teyzene
rabbim acil şifalar versin inşallah cnm

dediğin gibi herşeyin başı dsağlık cnm

dikkat et aman cnm ardama
arkanı dönmeye gelmiyo bu sıpalar türlü türlü işler karıştırıyo(

yelizcim hadi hayırlısı hayatım
hakkında hayırlısı ne ise olur inşallah

mavicem, mevcancım sizede selam,, nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…