Bebeklerimiz ve Biz

Bizim zilli memeyi 9 aylıkken bıraktı şekercim. Yemesi fena değil bazen büyük adam gibi ne verirsem yiyor bazen ağzına birşey sürmüyor. Yaşından önce meyvelerin bir çoğu pişik yapıyordu çok zorlanıyordum 1 aydır düzeldi sanırım bünyesi alıştı. Şimdi içim biraz daha rahat.
Dişleri falan çıkıyorsa o yüzden iştahsızdır. Bizimde geçen hafta azı dişlerimizden bir geldi diğeride yolda çok iştahsızdı sadece yayla çorbası içti koca hafta...
Öyle böyle büyüyorlar işte daha dün gibi doğduğu ama şuan 14 aylık...

o yelizcim hızlısın walla
amn maşallah
bu arada burrsa teb factoringde calışıyo benim kankacım
referans olunabilitesi yuksek,
bu arada ne olarak baswurmuştun pozisyon olarak

bende beklemiyordum ani oldu
ref. olayı nasıl olacak şekercim bursa-ist nasıl olcak??

hadi gözün aydın yelzicim dualarım seninle inş.güzel haberler verirsin

Saol canım çok ihtiyacım var gerçekten

saol sevillcim bizde çok özenirdik zamanı varmış demekki :)
İnşallah birgün görüşrüz canım ya çok isterim

saol çokocum teşekkürlera.s.

hülyacımmm acil şifalar diliyorum. çok zor durumu. bakıcak kişi yok. evlatlarda hasyırsız
allah onların yardımcısı olsun

sevilcimm canım özledim seni asunun nikahına gitmişsin aldık haberlerini.iremnasıll
vallaaa kıskanıyom haaaa

yeliz kız demedimmi ben saannnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaa
bugün daha ilk günün inşallah kısmetin hep böle açık olurrr
süper yaaa
çok sevindim

Yelizcim hayırlı olsun canım inşallah kafana göre bir iştirde tez zamanda başlarsın...

saolun canlarım çok teşekkürlera.s.
dualarınızı esirgemeyin

hafatsonu gbizimde yemek savaşımız vardı ama kim kazandı tabikineeee bennnnnnn

kuşlar kuşlar yemeyin siz, benim kızım yicek büyüyecek, siiznde anneiz yapsın sizde yiyin yemeyin hıııııııııııııııııııııııı diye diye oda o sırada parmağıyla hıııııı yapıyo tabi o arada ağzına bi kaşık :)))))))
dahada zorlarsa ağzını zorla çaıp sokuyorum ağlarken mecburen açılıyor ağız :))))
çok kötü gördüm kendimi beeee

istta gecmiste beraber calıştık dersin :)
at iste bişe,
beni tanır ne çalışkan oldugumu de:)
şaka şaka olmaz tabiteb iyi ama sartları ws. profesyonel , we kurumsal
inşallah hayırlısı olur
kuzunun yogurdu hazır
ben kaçar
herkesi kocaman operiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

selam kızlarr ohh bütün kızlar toplaşmışşş
bende günden geldim.şimdi ezgiyi okuldan alıcam

çokom çok geçmiş olsun canım.allah şifa versin inşallahh

yelizcim çok sevindim canım.dualarım seninle bacım

ayrıca deno fıstık gibi olmış maşallahhh yüzbinkereeeee yavrum

ya deniz e az önce meyve tabağı hazırladım
muz ve kiviyi doğrayıp üstüne bal ve dövülmüş ceviz döktüm ama kiviyi yine yemedi
Sizinkiler yiyormu???

yok anacım yok bizimki kuş köpek tanımıyor iki eliyle kapıyor yüzünü ağzını yedire bilene aşk olsun

olmaz tabi öyle ama arkadaşım diyebilirim ,
evet öyleymiş inşallah hayırlısı olur
afiyet olsun kuzuna

saol canım benim eksik olma a.s.

Bende çok ösledim fıstığım ya... He gitti vallahi iyi geldi baya bi gelen vardı.
İrem de iyi teyzesi son sürat yaramazlıklara devam.

Yelizcim ben kiviyi gün aşırı veriyorum ama püre halinde bir tane yiyor. Daha öyle soyup vermedim eline....
Geçmi kaldım acep???? Bende soyupmu versemki...

Hıı biri meyvemi dedii oda neki benim cadı öldür allah ağzına sürmüyor ne yaptıysam yemedi ne meyve ne meyve suyu bir çözüm bulan varsa sölesin bende yapayımmm((

çokom çok geçmiş olsun bitanem rabbim hayırlısını nasip etsin canım evet sağlık en büyük varlık ama kaybetmeden bilmiyoru kıymetini rabbim evladında hayırlısını nasip etsin çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca:çok üzgünüm:
Bu arada Az önce haber geldiii
Yarın görüşmeye çağırıyorlar
Teb sigortadan..

Dua edin ne olur,hayırlısıysa olsun inşallah

yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden delikafadulden çok sevindim canımmmm inşallah hayırlısı ile olur tatlım inşallahhhh:Saruboceq: :Saruboceq:

saolasın elma şekerim iyi diyelim iyi olucaz inşallah her şey çok güel olacak sürekli tekrarlıyorum her şey çok güzel olacak:Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…