J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.121
soytarım berfe kiviyi seviyor yanlız yarım kividen fazla yemiyor...
zeynepcim allah kolaylık versin valla ben sirke içemedim ılık limonlu su içiyorum...
ooo kesinlikle mewcan
akılda maşallahları war
oyle olsunlar zaten
herseyi yiyeceler diye bişi yok,bizler nasılki istemedigimiz seyleri yemiyorsak onlarında bir damak tadı war we bu bence iyi bişey
ooo kesinlikle mewcan
akılda maşallahları war
oyle olsunlar zaten
herseyi yiyeceler diye bişi yok,bizler nasılki istemedigimiz seyleri yemiyorsak onlarında bir damak tadı war we bu bence iyi bişey
zehracım geçmiş olsun canım sakınan göze çöp batarmış zaten bir evde bir kişi hasta oluyorsa bütün aile mutlaka o hastalığı geçiriyor. zeynoda yeni düzelmişti ama emirin yakalamasıyla birdaha öksürük başlamış götür canım ilerlemeden kış boyuna zaten hastanelerden çıkamıyoruzki
dediğin gibi yaz gelsede gitse şu hastalıklar
şimdi annemi aradım yezdayı telefonu verdi sesimi dinnliyormuş aşkım aşkım diyorum gülüyormuş annem kulağından çekinmcede elini kulağına götürüyormuş telefon tutar gibi yapıyormuş cadımmm
çok özlüyorum gündüzlerii yaaa çalışınca zor oluyor işteee
aynen şekerimewet ewet cnm bende burnundan çıkartana kadar zorlama taraftarı değilim..
ben Albina ek gıdaya geçtikten sonra çok sıkıntı yaşadım...
yemek saatleri gelsin istemiyordum o derece..
ama bir yaşından sonra artık birşeyleride daha iyi anladığından yemek saatlerini adeta seremoniye dönüştürdüm..
bu şekilde yemediği birçok şeyi yediriyorum artık..
demek istediğim buydu cnmcım:))
ama bu böyle gitmeyecek tabikide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?